Op gewicht komen

We praten vaak over afvallen en afvallen. Veel mensen willen echter graag een paar kilo aankomen, maar slagen er nooit in. Het is dan een echte hindernisbaan om ook maar één taille te winnen. Ben je een van hen? Het is belangrijk om bepaalde regels te volgen om ervoor te zorgen dat vetmassa’s zich niet op de verkeerde plaatsen ophopen en om uw gezondheid te behouden. Hier zijn enkele tips om aan te komen.

Een doel stellen

Er zijn veel redenen om aan te komen: om strakker te worden, om terug te keren naar uw normale gewicht na een ziekte of zelfs na een lange periode van stress. Het wordt echter aanbevolen om de tijd te nemen, zodat uw lichaam zich kan aanpassen aan de verandering, wat de reden ook is.

Een plotselinge toename van de massa kan inderdaad tot tal van problemen leiden, zoals buikpijn. Een winst van 500 tot 700 gram per week zou volgens voedingsdeskundigen ruim voldoende zijn.

Het is belangrijk om specifieke doelen te stellen voordat u aan een project voor gewichtstoename begint.

Sla geen maaltijden over

Het is belangrijk omneem er driemaaltijden per dag als u dat wenstsnel dik wordenen efficiënt. Om dit te doen, geeft u de voorkeur aan een calorierijk ontbijt en diner dat voornamelijk eiwitten en zetmeelrijk voedsel bevat. Als u na elke maaltijd een plakje kaas eet, kunt u uw doel ook bereiken. Houd er rekening mee dat het nog steeds essentieel is om groenten en fruit te consumeren om uw gezondheid te behouden.

Eet meer

Verhoog de hoeveelheid van uw maaltijden om snel en effectief aan te komen. Concentreer u vooral op calorierijk voedsel om uw bord te vullen. Geef bijvoorbeeld de voorkeur aan avocado’s, zeevruchten, pasta, bananen of zelfs eieren. Je moet ook minimaal twee tussendoortjes per dag hebben. Vermijd echter chips of andere industriële producten die te veel zout en slechte vetten bevatten om uw gezondheid te behouden. Geef in plaats daarvan bijvoorbeeld de voorkeur aan yoghurt of zelfs kaas.

Kies voor grotere borden

Uit onderzoek is gebleken dat hoe groter je bord is, hoe meer je eet. Het wordt daarom aanbevolen om te kiezen voor grotere containers om uw maaltijden mee te nemen als u de hoeveelheid voedsel die u consumeert wilt verhogen en snel wilt aankomen. Zorg er echter voor dat u ze vult met een verscheidenheid aan voedsel (kleur, consistentie of zelfs vorm) om uw eetlust op te wekken. Deskundigen suggereren ookbrengende gerechten aan tafel zodat u deze zelf kunt bijvullen naar wens.

Organiseer meer maaltijden met familie en vrienden

Er zijn aanwijzingen dat u meer eet als u bij uw dierbaren bent, omdat u ontspannen bent. Het wordt daarom aanbevolen om regelmatig gezinsmaaltijden te organiseren, minimaal één keer per week, als u snel wilt aankomen. Vertel ze dat ze vroeg moeten komen, verschillende hapjes en snacks moeten bereiden, een stevige maaltijd moeten koken en wijn moeten drinken. Let op: alles moet vóór aankomst klaar zijn, zodat u ten volle kunt genieten van de leuke tijd en het eten. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld uit eten te gaan.

Sporten

Door te sporten kunt u energie verbruiken en is daarom een ​​van de beste manieren om uw eetlust op te wekken. Het is ook belangrijk om regelmatig aan lichaamsbeweging te doen, zelfs als u wilt aankomen, om veel gezondheidsproblemen zoals een slechte bloedcirculatie of hart- en vaatziekten te voorkomen. Het is ook een goede methode om meer spieren dan vet te krijgen. Kies dus voor een lichte activiteit zoals wandelen of zwemmen om gezond aan te komen.

Gun jezelf desserts

Het is belangrijk om regelmatig desserts te eten die rijk zijn aan koolhydraten, zoals taarten of cakes, om snel aan te komen. Deze voedingsmiddelen zijn namelijk effectiever en gezonder dan overtollige vetten in fastfood of pizza’s om aan te komen. Het is echter belangrijk om ze in gematigde hoeveelheden te consumeren, vooral als u bijvoorbeeld een risico loopt op diabetes.

Om aan te komen, gun jezelf af en toe een toetje

Neem pauzes en vakanties om te ontspannen

Stress, vermoeidheid of zelfs overwerk zorgen er over het algemeen voor dat u gewicht verliest en uw pogingen om aan te komen schaadt. Als je effectief wilt aankomen, is het daarom aan te raden om regelmatig de tijd te nemen om te ontspannen. Vermijd overwerk, denk niet meer aan avond- en weekendwerk en ga minstens één keer per jaar op vakantie.

Stop met het drinken van alcohol en roken

Consumptie van alcohol en tabak vermindert de eetlust en schaadt de goede werking van het lichaam. Moet daaromL’stop om meer voedsel te consumeren en gewichtstoename te bevorderen. Bovendien is dit gunstig voor uw gezondheid en voorkomt u veel meer of minder ernstige aandoeningen van de luchtwegen.

Neem voedingssupplementen

Er zijn voedingssupplementen op de markt die de gewichtstoename bevorderen. De inname ervan moet doorgaans gepaard gaan met een specifiek dieet om een ​​optimale effectiviteit te garanderen. Bovendien is de consumptie ervan verboden voor bepaalde risicogroepen. Het is daarom raadzaam om vóór aanvang van een behandeling een arts of voedingsdeskundige te raadplegen.

De methoden die u kunt gebruiken om effectief aan te komen, zijn talrijk en gemakkelijk haalbaar. Het is echter belangrijk om op te letten voor overmatige suikerconsumptie als u diabetes heeft, of voor te veel eten als u maagproblemen heeft. Kortom, het wordt altijd aanbevolen om medische onderzoeken te ondergaan voordat u een dieet volgt om aan te komen, om uw gezondheidstoestand te kennen. Ten slotte blijft hydratatie belangrijk.

Om verder te gaan, bekijk mijn artikelen:

comment grossir des hanches

Hoe kan ik meer gewicht op mijn heupen krijgen?

We weten dat grotere, meer gedefinieerdebillen en heupen ons lichaam een veel sensuelere en aantrekkelijkere vrouwelijke uitstraling geven. Daarom wil elke vrouw deze eigenschappen hebben. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat genetica een grote invloed heeft op de vorm van onze heupen. Maar laat je niet ontmoedigen. Er zijn verschillende manieren

Hoe kan ik meer gewicht op mijn heupen krijgen? Meer lezen »

main dans la poche

Hoe kan ik aankomen?

Steeds meer mannen en vrouwen gaan onder het mes om hun billen een oppepper te geven. Helaas zijn deze ingrepen niet alleen duur, maar ook pijnlijk. Complicaties variëren van bloedingen en infecties tot littekens, asymmetrie, vetnecrose en vochtophoping. Gelukkig zijn er gezonde, minder riskante en minder pijnlijke technieken om die dikke billen te krijgen waar

Hoe kan ik aankomen? Meer lezen »