Transparantie

Een korte geschiedenis van Checkfood

Mijn naam is Lucie, oorspronkelijk uit Normandië, en ik woon nu ongeveer tien jaar in de buurt van Nantes. In 2016 lanceerde ik de website Envie2Maigrir.com, die eind 2020 overging in CheckFood. Eerlijk gezegd had ik in het begin niet al te veel verwachtingen, maar met de steun van mijn man besloot ik ervoor te gaan. Aanvankelijk was de site vooral gericht op afvallen, vandaar de naam.
In de loop der jaren, en dankzij mijn groeiende kennis, werd ‘mijn kleine blog’ Checkfood en breidde uit naar een meer globale kijk op voeding en gezondheid.

Vandaag de dag wordt Checkfood ondersteund door een klein team van gepassioneerde professionals. Ik heb mezelf omringd met de mensen die het beste over voeding kunnen praten: diëtisten en sportcoaches! Dankzij hun expertise kunnen we onze kennis uitbreiden en steeds relevantere en betrouwbaardere inhoud bieden. Je kunt meer over hen te weten komen op de pagina‘Over ons‘.

logo checkfood

Hoe werkt de site?

Met trots kondig ik aan dat de toegang tot onze site en de inhoud volledig gratis is. Ik geloof oprecht dat iedereen toegang moet hebben tot kwaliteitsinformatie over voeding en gezondheid, zonder financiële beperkingen. Mijn doel is om je te ondersteunen en waardevol advies te geven om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken.

Om Checkfood gratis te houden, draaiende te houden en de kosten te dekken, maak ik gebruik van affiliate marketing. Dit betekent dat wanneer je op bepaalde links op de pagina’s klikt en een aankoop doet, de site een commissie kan ontvangen. Dankzij deze vergoeding kan ik inhoud van hoge kwaliteit blijven leveren, de experts betalen en diepgaand onderzoek doen. De expertise en het harde werk van onze experts is essentieel om je te voorzien van betrouwbaar advies op maat van jouw behoeften. Ik ben hen erg dankbaar voor hun toewijding om jou op weg te helpen naar een beter dieet en een gezondere levensstijl. Je vindt al onze partners op deze pagina.

logo checkfood

Heeft dit invloed op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de artikelen?

Affiliatie verandert niets aan mijn wens om je de best mogelijke aanbevelingen te doen. Ik zorg ervoor dat de producten of diensten waarover ik spreek objectief worden onderzocht, of ze nu aan te bevelen zijn of niet. Mijn doel is om je nuttige informatie te geven om je te helpen bij je keuzes op het gebied van gezondheid en voeding.

Jouw vertrouwen is me dierbaar en ik zal me volledig blijven inzetten om jou te helpen voor je gezondheid en welzijn te zorgen! Dus bedankt en veel plezier met het lezen van onze artikelen!

logo checkfood

Een woordje over aanbevelingen

Ik wil je ook vertellen dat ik geen gezondheidsdeskundige ben, ik heb gewoon een passie voor gezondheid! Hoewel ik put uit uitgebreid onderzoek en mijn team van voedingsdeskundigen, raad ik je altijd aan om een gekwalificeerde gezondheidsprofessional te raadplegen voor advies op maat van jouw individuele situatie!