PhenQ: mijn mening na 7 weken behandeling

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Opsluiting heeft me te pakken! Na bijna anderhalf jaar opsluiting en een lopende echtscheidingsprocedure ben ik 6 kg aangekomen!
De opsluiting is voorbij, mijn scheiding is bijna rond… Het is tijd om orde op zaken te stellen.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Kun je niet wachten om de resultaten te zien? Hier is mijn follow-up tabel voor de weken dat ik PhenQ gebruik.
Over het geheel genomen ben ik een paar centimeter en een paar kilo kwijtgeraakt, en ik ben heel blij dat ik 10 centimeter van mijn buik ben kwijtgeraakt. Qua gewicht ben ik van 70 kg naar 67,5 kg gegaan. Dat is een behoorlijk goed resultaat, want zoals je in het artikel zult zien, was ik ook niet erg regelmatig!

Voordat ik begon met PhenQS+6
Borstomvang95 cmTaille 94 cm
Omtrek buste82 cmOngeveer 81 cm
Buik93 cmTaille 83 cm
HeupenTaille 110,5 cmTaille 106 cm
Gewicht70 kg

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Wat kan ik doen om deze kilo’s kwijt te raken?

Ik weet dat ik het niet alleen kan. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk:

 • Naar een diëtist gaan om goed te leren eten,
 • sporten
 • en/of op dieet gaan.

Het probleem is dat ik niet het type ben om op dieet te gaan (ik hou van te veel verwennerij, zonder alles in mijn koelkast op te slokken), maar bovenal ben ik niet het type om te sporten. Met andere woorden, ik zorg helemaal niet voor mezelf.

Goed leren eten is verleidelijk, maar van wat ik op internet heb gezien, is het vrij duur, om nog maar te zwijgen over de afspraken waar ik naartoe zou moeten en de tijd die ik niet heb.

Dus hier ben ik, op zoek naar een oplossing…. Ik heb een op spirulina gebaseerde detox…. geprobeerd zonder effect, en dat twee keer. Is er geen wondermiddel (ook al geloof ik er niet echt in) dat me op zijn minst zou kunnen helpen om de draad weer op te pakken en die extra kilo’s kwijt te raken die mijn leven verpesten? Via discussies ontdekte ik PhenQ. Ik kwam deze website tegen. De informatie is vrij beperkt, maar duidelijk.

Wat is PhenQ?

Pillen van natuurlijke oorsprong. Er is weinig risico op bijwerkingen. Het zal niet erger zijn dan de detox die ik een paar maanden geleden deed.

De prijs is heel betaalbaar. Omdat ik erg gemotiveerd ben, ga ik een 3+2 pakket bestellen… en ja, ik denk dat je dat op de lange termijn moet doen. Aan de andere kant ben ik niet van plan om een crashdieet te volgen…. Ik wil dit programma ook testen. Ik ga het onder verschillende programma’s testen:

 • geen verandering gedurende 2 weken (totaal willekeurige keuze van tijd),
 • 2 weken lang meer water drinken (ik ben een echte kameel, ik drink momenteel nauwelijks 2 glazen water per dag)
 • meer groenten in mijn dieet te stoppen (ik ben meer een snelle eter met pasta, rijst en aardappelen)
 • een beetje sporten (minstens 1 of 2 sessies per week… als het me lukt).

Na dit alles dacht ik dat ik een goed beeld zou hebben van wat PhenQ doet, hoe het werkt en hoe ik de resultaten kan optimaliseren. Dat moet mijn wetenschappelijke kant zijn….

Dus dat is het, ik heb PhenQ besteld!

Dus hier zit ik dan, wachtend op mijn 5 flessen PhenQ voor het bescheiden bedrag van 175 euro…., oftewel 5 maanden kuur (1 maand per fles). Veel goedkoper dan de detoxen die ik de afgelopen tijd heb gedaan (180 euro voor een maand).

Het duurde 10 dagen van het plaatsen van mijn bestelling tot het ontvangen van deze kleine wondertjes vol beloftes. Ik weet dat ik het niet ga lezen, niet alleen omdat ik niet van lezen hou, maar nog minder omdat ik niet van dingen over bodybuilding hou en het in het Engels is! Maar het is altijd leuk om iets extra’s te hebben.

Oh ja, bij mijn 3+2 pakket zit ook een gratis fles ADVANA….. Dat is een supplement op basis van spirulina. Ik ben al bekend met spirulina van eerdere detoxen.

Ik heb een paar foto’s bijgevoegd zodat je kunt zien hoe het er allemaal uitziet.

Voordat je een wetenschappelijk experiment uitvoert, is het belangrijk om de basisgegevens te kennen. Dus hier ben ik, een tracking spreadsheet aan het opzetten met de belangrijkste gegevens:

 • Metingen
  • borstomtrek
  • borstomvang
  • buikomtrek
  • heupomtrek
  • dijbeenomtrek
 • Gewicht

Merk op dat ik absoluut geen expert ben in het meten. Een snelle blik op het internet levert kleine diagrammen op die me laten zien hoe ik het moet doen. Hier is degene die ik heb gebruikt en die me zal helpen tijdens mijn experiment, dat hopelijk een succes wordt. Uiteraard ga ik de ‘hoge’ metingen niet gebruiken.

Om helemaal eerlijk en transparant te zijn, ga ik je mijn metingen door de weken heen vertellen.

Het doel is om elke zaterdag de balans op te maken van mijn metingen en gewicht (beoordeel ze alsjeblieft niet, ze zijn al zwaar genoeg voor mij (pun intended)).

Eerste gegevens op 26/06:

Borstomvang95
Borstomvang82
Omtrek armen26,5
Buik93
Heupen110,5
Dijen62
Gewicht70
 • Dosering: Elke ochtend 1 capsule
 • Methodologie: Geen gedragsverandering gedurende 2 weken
 • Uitrusting: Een meetlint, mijn flesje pillen en mijn weegschaal

Week 3

Elke dag PhenQ-capsules innemen

Verslag na 2 weken behandeling

Ik gebruik PhenQ capsules nu 2 weken. Zoals aangegeven op de doos, neem ik 2 capsules per dag.

Ik moet toegeven dat ik niet erg ijverig ben in het innemen. In het begin nam ik ’s ochtends een pil en ’s middags nog een. Soms vergat ik de middagpil in te nemen. Dus nam ik hem ’s avonds.

Er staat niet bij of je ze op bepaalde tijden moet innemen. Ik denk dat het aan elk individu ligt en dat het niet veel verschil zou moeten maken voor het doel van afvallen met PhenQ.

60 gélules de PhenQ par bouteille

Gedrag

Geen verandering in mijn eetgewoonten

Tijdens deze periode heb ik niet geprobeerd om mijn eetgewoonten te veranderen. In feite schepte ik er een zeker genoegen in om niets te veranderen en dus door te gaan met aperitieven, etc. Deze strategie was simpelweg bedoeld om te zien of ik kon afvallen. Het doel van deze strategie was simpelweg om te zien of ik al gewicht verloor dankzij PhenQ, zonder mijn gewoonten te veranderen.

Hoe zit het met trek?

Die vraag kan ik niet echt beantwoorden. Ik was op vakantie en was meer in beweging dan normaal. Activiteiten met de kinderen en het gezin betekenden dat ik niet aan de kast gekluisterd zat met al het gebak dat normaal gesproken voortdurend mijn naam zou roepen.

Daarnaast had ik tijdens de eerste 2 weken van het innemen van de PhenQ pillen niet de behoefte om buiten de maaltijden om te eten.

Geen lichaamsbeweging

Aangezien ik echt de effectiviteit van de PhenQ kuur op mijn dieet wilde testen, vond ik het heerlijk om geen lichamelijke activiteit te doen. Gedurende die twee weken was de enige activiteit die ik deed een paar wandelingen of fietstochten in de stad. We zijn dus nog ver verwijderd van de fysieke activiteit die nodig is om af te vallen met een dieet.

Metingen doen

Het is zondag en ik gebruik PhenQ capsules nu 2 weken op de dag om af te vallen zonder me te gedragen als een echte dieter.

Om te zien hoe de dingen van week tot week zijn veranderd, heb ik mijn metingen gedaan na een week behandeling.

Ik geef je de gegevens hieronder zodat je zelf kunt zien hoe effectief de PhenQ pillen zijn na 2 weken behandeling en zonder mijn gewoontes te veranderen.

Houd er rekening mee dat ik geen expert ben in het nemen van metingen.

Merk op dat ik mijn meetlint niet bij me had om mijn metingen te doen tijdens de tweede week.

Voordat ik begon met PhenQS+1S+2
Borstomvang95 cm93 cm
Borstomvang82 cm81,5 cm
Buik93 cm93,5 cm
Heupen110,5 cm – Heupen109,5 cm
Gewicht70 kg69 kg68,5 kg

Je kunt nog steeds een mooie evolutie zien. Helaas heb ik een beetje van mijn borsten verloren. Maar ik ben nog steeds 1 cm van mijn taille kwijt en 1,5 kg in 2 weken.

Na deze eerste twee weken van “diëten” met PhenQ capsules, ben ik 1,5 kg afgevallen en ben ik een beetje slanker geworden, en dat allemaal zonder enige fysieke inspanning of verandering van dieet.

Ik hoop dat dit zo doorgaat…

Ik ga nu de komende twee weken beginnen door te proberen 1,5 liter water per dag te drinken…. Ter herinnering, ik drink heel weinig. Ik weet dat het niet goed is!

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Week 5

Elke dag PhenQ-capsules innemen

Verslag van de laatste 2 weken van het dieet

Ter herinnering, mijn doel was om mijn gewoonten te veranderen door mezelf te dwingen elke dag een fles water van 1,5 liter te drinken.

Helaas is me dat helemaal niet gelukt. Bovendien heb ik mijn consumptie van aperitieven verhoogd. Het is moeilijk om de sfeer van een zonnige vakantie met familie en vrienden te weerstaan…

Daarom heb ik besloten om deze uitdaging de komende 2 weken uit te stellen.

Helaas ben ik ook vergeten om mijn twee capsules per dag in te nemen. In feite moest ik de afgelopen twee weken ongeveer 4 dagen slechts één PhenQ-capsule innemen in plaats van twee.

Gélules de PhenQ, je compte sur vous

Mijn gedrag

Mijn eetgewoonten

Ik heb mijn eetgewoonten helemaal niet veranderd… hoewel ik wel weer wat fastfood ben gaan eten. Af en toe een beetje is altijd leuk, ook al weet ik dat het tegen mijn doel om af te vallen ingaat.

Ik denk echter niet dat een dieet per se synoniem moet zijn aan ontbering, met het risico dat je je letterlijk stort op al het junkfood dat je kunt vinden na een periode van diëten. Dat is het ergste wat je kunt doen!

Ik heb ook niet meer groenten of fruit in mijn dieet opgenomen. Dat wordt het doel van nog een periode van twee weken.

En de trek?

Tijdens deze periode ben ik weer aan het werk gegaan… telewerken… één op één met de keukenkastjes.

Dan is er nog de vraag wat een hunkering eigenlijk is. Is gestrest zijn, je vervelen en wraak nemen op de kleine pakjes smarties van de kinderen een hunkering?

Ik kan astronomische hoeveelheden gebak en andere zoetigheden eten zonder honger te krijgen… Ik kan er zelfs helemaal van walgen maar toch een heel pak M&M’s opeten… Ik ben verslaafd aan suiker!

Lichaamsbeweging

Zoals het hoort, heb ik geen enkele fysieke activiteit gedaan. Iedereen zegt dat ik iets moet doen, maar het lukt me gewoon niet. Ik denk dat hoe meer mensen het me vertellen, hoe minder ik het wil doen.

Ik zet niet eens de 6000 stappen die mijn telefoon aanbeveelt. Elke dag laat hij me zien dat ik nog ver verwijderd ben van dat dagelijkse doel.

Aangezien ik absoluut wil zien hoe effectief de PhenQ pillen echt zijn, maak ik er een erezaak van om hem niet te helpen met sporten… Ja, ik ben degene die elk mogelijk excuus heeft verzonnen om niet te sporten. Mijn reputatie bij mijn vrienden staat immers op het spel (grapje natuurlijk).

Metingen doen

Hier zijn we dan, 4 weken PhenQ capsules om af te vallen, en zoals gewoonlijk heb ik geen enkele moeite gedaan om af te vallen. Ik heb me de afgelopen twee weken niet eens gehouden aan mijn oorspronkelijke doel om elke dag een fles water te drinken. Ik heb me maar 3 van de 15 dagen aan dit doel gehouden. Ik schaam mezelf!

Dus hier zijn mijn bijgewerkte lichaamsafmetingen na 4 weken op het PhenQ dieet. Ik zou niet dieet moeten zeggen, want ik ben niet echt op dieet. Ter herinnering, PhenQ is vooral een vetverbrander. Laten we eens kijken hoe het gaat:

Voordat ik PhenQ begon te nemenS+1S+2S+3S+4
Borstomvang95 cm93 cm93 cm92,5 cm
Borstomvang82 cm81,5 cm81 cmBuste 81 cm
Buik93 cm93,5 cm88,5 cmTaille 85,5 cm
HeupenHeupen 110,5 cm109,5 cm107 cm107 cm
Gewicht70 kg69 kg68,5 kg68,9 kg68,6 kg

Je kunt zien dat er nog veel vooruitgang te boeken is, vooral rond de buik en heupen. Ik hoop nog steeds dat ik niet nog meer borsten verlies. Als dit zo doorgaat, heb ik er geen meer (lol).

Wat betreft het gewichtsverlies, dat is minder duidelijk dan de metingen, maar de afgelopen dagen heb ik iets te veel gedronken (alcoholische dranken) en fastfood gegeten. We kunnen er dus van uitgaan dat mijn gewicht van de afgelopen twee weken niet moet worden meegerekend. Of je zou ook kunnen denken dat de PhenQ pillen de gewichtstoename hebben verminderd, gezien de context.

Het goede nieuws is dat ik me minder strak voel in mijn ondergoed en dat ik minder striemen heb. Ik kan dus zeggen dat het innemen van PhenQ-capsules me al heeft geholpen mijn doel om “af te vallen” te bereiken, vanuit fysiek oogpunt. Dit moet te maken hebben met het vetverbrandende aspect van deze kuur.

Vanaf morgen ga ik de komende twee weken elke dag een fles water drinken.

Om ervoor te zorgen dat ik niet vergeet te drinken, heb ik waarschuwingen in mijn telefoon geprogrammeerd. Ik heb mezelf een doel gesteld van 8 glazen water per dag. Maar ik gebruik de fles water van 1,5 liter die ik bij de hand heb.

Ik zie jullie over twee weken om te zien of het verschil maakt, in ieder geval qua gewicht!

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Week 7

Elke dag PhenQ-capsules innemen

Verslag van de laatste 2 weken van het dieet

De afgelopen twee weken heb ik meer water moeten drinken dan ik gewend was. Zoals alle gewoontes is het moeilijk om ze te veranderen. Dus ik vond het ontzettend moeilijk om de bekende 1,5 liter water per dag te drinken. Maar ik heb het een goede week volgehouden. Ik zag een mooie verbetering in mijn huid (dit is niet gelinkt aan PhenQ). Waarom kon ik deze gewoonte niet volhouden? Er wordt gezegd dat het 22 dagen duurt om een gewoonte te veranderen en een andere aan te leren…. Aangezien ik dit maar een week deed, was het niet waarschijnlijk dat het me zou lukken om deze gewoonte te veranderen. Ik verlies mezelf snel in mijn professionele en persoonlijke leven in plaats van me te concentreren op wat goed voor me is. Misschien lukt het me ooit.

Ik heb er wel aan gedacht om elke dag mijn 2 PhenQ pillen in te nemen. Ik neem ze ’s ochtends en ’s middags, meestal voor het eten. Dus ik heb net de eerste doos op en ben begonnen met de tweede doos PhenQ-capsules.

Sinds ik ben begonnen, ben ik in topvorm, ik ben erg actief en ik voel geen tekenen van vermoeidheid of iets dergelijks. Bovendien heb ik geen zin om te snoepen. Ik heb zelfs geprobeerd om water te drinken in plaats van iets te eten tussen de maaltijden door. Hierdoor heb ik meer water kunnen drinken dan normaal.

Ouverture de ma première bouteille de PhenQ
Nieuwe fles PhenQ onderweg!

Mijn gedrag

Mijn eetgewoonten

Omdat we midden in de zomer zitten, worden er nog een paar avonden met vrienden en familie georganiseerd. Het is moeilijk om niet een beetje alcohol te drinken of te knabbelen aan de beroemde aperitiefgebakjes, worstjes en andere snacks die altijd bij onze aperitiefjes horen.

Er zit nog steeds geen gat tussen de maaltijden en ik ben meer dan blij en verrast. Ik ben zeker erg beïnvloed door mijn wens om de resultaten van de“Afvallen met PhenQ“-test niet te vervalsen.

Ik ben er dus in geslaagd om een evenwichtiger dieet te volgen door minder pasta, rijst en aardappelen te eten, wat eenvoudig te bereiden en betaalbaar is.

Sinds ik een beetje evenwichtiger eet, heb ik nog lang niet al mijn gerechten in balans, maar ik voel me nog steeds beter en ik kan zien dat mijn lichaam een beetje verandert. Dit is te zien als ik mijn metingen doe.

Ik geef toe dat ik me nog steeds overgeef aan wat fastfood, maar ik werk eraan om dat een beetje te verminderen. Ik eet ze niet omdat ik een onvoorwaardelijke fan ben, maar omdat het zoveel makkelijker is dan een volledige maaltijd bereiden.

Hoe zit het met trek?

Zoals ik al eerder zei, is het hunkeren naar eten bijna verleden tijd. Vooral sinds ik de kleine trek die ik heb, heb vervangen door een paar slokjes water.

Ik heb wel eens horen zeggen dat snacken betekent dat je iets in je mond moet hebben. Het is geen honger of een echt verlangen om te eten, maar een boodschap van de hersenen die geruststelling of iets dergelijks nodig heeft (zoals een kind dat op zijn duim zuigt). Dus door water te drinken reageer je op deze boodschap zonder dom aan te komen.

Ik knabbelde nog steeds een paar keer, maar ik probeerde dingen te eten met minder calorieën dan snoep, chocolade enzovoort, die rampzalig zijn voor ons dieet.

Terwijl ik dit schrijf, realiseer ik me dat ik bezig ben om zelf een evenwichtig dieet te leren samenstellen. Ik heb het dus niet over ontbering of iets dergelijks, maar ik probeer mijn inname in balans te brengen door in te spelen op mijn verlangens.

Lichaamsbeweging

Nog steeds geen fysieke activiteit behalve van kamer naar kamer gaan en in mijn stoel werken. Helaas voor mij werk ik nu al meer dan 4 jaar op afstand. Ik kan net zo goed zeggen dat ik in die tijd behoorlijk wat ben aangekomen. Ik kan je vertellen dat ik met gemak zo’n 7 kilo ben aangekomen.

Zoals velen van ons reken ik op de start van het nieuwe schooljaar om actiever te worden, lid te worden van een sportclub… Zal ik het doen? Zal ik het doen EN het er op lange termijn afhouden? De tijd zal het leren. Maar is het moeilijkste niet gewoon de wil hebben om het te doen?

Metingen doen

Ik neem nu al 6 weken lang 2 PhenQ-capsules per dag. Ik doe niet veel moeite, maar ik boek vooruitgang en leer over het algemeen beter te eten. Ik ben er dus erg trots op dat ik tijd met jou en PhenQ doorbreng. Ik leer elke dag iets nieuws en ik vind het geweldig! Wat een avontuur!

Hier is de tabel met mijn metingen bijgewerkt na 6 weken PhenQ te hebben gebruikt. Ter herinnering, PhenQ is een voedingssupplement en een vetverbrander. Laten we eens kijken wat er gebeurt:

Voordat ik PhenQ begon te gebruikenS+1S+2S+3S+4S+5S+6
Borstomvang95 cm93 cm93 cm92,5 cm94 cm94 cm lang
Buste82 cm81,5 cm81 cmBorstomvang 81 cm81 cm81 cm
Buik93 cm93,5 cm88,5 cmTaille 85,5 cm80,5 cm83 cm
HeupenHeupen 110,5 cm109,5 cm107 cm107 cm105,5 cm106 cm
Gewicht70 kg69 kg68,5 kg68.9 kg68,6 kg67,8 kg

Waarom is er geen gewicht in week 6? Omdat ik op vakantie was en de weegschaal niet heb meegenomen. Geef mij niet de schuld, ik weet dat jij de jouwe ook niet meeneemt op vakantie. Dus in plaats van je een verkeerde meting te geven, gebruik ik niets… dat is best eerlijk, toch?

Er is nog iets dat je misschien vreemd vindt: de metingen. Ik geloof oprecht dat ik niet de koningin van het meten ben. Als je de mogelijkheid hebt om het voor je te laten doen, moet je dit ‘gedoe’ vermijden. Het geeft je immers een interessant idee en het blijft motiverend.

Als je een conclusie wilt trekken uit deze laatste 2 weken diëten met PhenQ, dan is er nog steeds een verlies van centimeters en gewicht. Ik zie het in de spiegel, ik ben slanker. Je kunt het zien aan mijn buik en armen….