PhenQ: mijn volledige bestand

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

PhenQ is een afslankcapsule die zeer gewaardeerd wordt om zijn eetlustremmende en vetverbrandende effecten. De effectiviteit heeft het zo’n succes gemaakt in de Verenigde Staten, Frankrijk en over de hele wereld. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bevat PhenQ geen phentermine (een stof die in Frankrijk verboden is). In dit uitgebreide dossier bekijken we dit 100% natuurlijke product, dat aan populariteit wint, terwijl we regelmatig inzicht geven in de meningen van consumenten en aanbevelingen van voedingsdeskundigen, artsen en andere specialisten.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Waarom het voedingssupplement PhenQ nemen?

PhenQ en bouteille

In de afgelopen 4 decennia is de Franse bevolking zodanig aangekomen dat ongeveer 20% van de bevolking lijdt aan obesitas, een aandoening die een negatieve invloed heeft op de gezondheid, met een exponentiële toename van het sterftecijfer volgens deskundigen. Obesitas is ook een echte bron van stigma en frustratie geworden in onze samenleving die in toenemende mate obesofobisch is (die mensen met obesitas haat), ondanks het feit dat obesogene factoren (bestaande uit de factoren – sedentarisatie van vrijetijdsactiviteiten en spelletjes, veel motorisering van reizen, afzien van zeer kleurrijk voedsel – die leiden tot obesitas). PhenQ is een afslankcapsule die obesitas effectief bestrijdt.

Het innemen van PhenQ stelt elke gebruiker in staat om :

 • Zich goed te voelen over zichzelf en mentaal op de top van hun kunnen te zijn;
 • Niet de behoefte voelen om regelmatig te eten;
 • zich energieker voelen (minder moe dan voorheen);
 • gewichtstoename te stoppen ;
 • en vet verbranden in elke hoek van je lichaam.

Deze fenomenale werking van PhenQ wordt nagestreefd door de meerderheid van de mensen met overgewicht.

Het gebruik van PhenQ moet echter niet systematisch zijn, maar gemotiveerd worden door een echte behoefte om af te vallen, want volgens specialisten moet niet iedereen met overgewicht, d.w.z. met een body mass index (BMI) van meer dan 30 kg/m², koste wat het kost proberen af te vallen. Dit is in wezen wat een vooraanstaand voedingsdeskundige, Dr. Jean-Michel Lecerf, te zeggen heeft. Volgens hem

 • moet een 70-jarige vrouw zonder hoge bloeddruk of diabetes geen afslankcapsule nemen, zelfs niet als haar BMI 29 kg/m² is;
 • een 35-jarige man met een BMI van 33 kg/m², die niet rookt, gespierd, actief en sportief is, een stabiel gewicht heeft en over goede fysieke capaciteiten beschikt, moet blijven sporten in plaats van een afslankcapsule te nemen;
 • ondanks een BMI van 30 kg/m² hoeft een 31-jarige vrouw met als enige risicofactor overgewicht in haar onderlichaam niet te vrezen voor haar cardiovasculaire en metabolische gezondheid.

BMI wordt berekend door het gewicht (in kg) te delen door het kwadraat van de lengte (m²).

test du produit PhenQ pour Checkfood

Waar zijn de afslankcapsules van PhenQ van gemaakt?

Uit respect voor zijn gebruikers heeft de fabrikant van PhenQ geprobeerd transparant te zijn door de combinatie van het product te communiceren. We leren dat PhenQ afslankcapsules helemaal geen phentermine bevatten (in tegenstelling tot wat sommige mensen denken), maar hun effectiviteit te danken hebben aan de combinatie van 7 belangrijke natuurlijke ingrediënten. We bekijken ze in detail.

Cafeïne

Met de chemische formule C8H10O2N4 is cafeïne een natuurlijke verbinding die kleurloos, kristallijn en slecht oplosbaar in water is. Het werd in 1819 ontdekt door de Duitser Friedrich Ferdinand Runge. Cafeïne is van nature aanwezig in de zaden en bladeren van verschillende planten: koffie, cacao, colanoten en groene thee. Daarom zit het in chocolade, frisdrank, energiedrankjes en veel voedingsmiddelen. Cafeïne is aanwezig in PhenQ voedingssupplementen op een niveau van 142,5 mg per capsule, voor 3 belangrijke effecten:

 • Eetlustremmend effect (elimineert het hongergevoel);
 • Vetverbrandend effect (produceert warmte en stimuleert thermogenese);
 • Diuretisch effect (afvoer van gifstoffen in de urine om het lichaam te reinigen).

Deskundigen raden een dagelijkse cafeïne-inname van 200 tot 300 mg aan, maar de consumptie van cafeïne door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven moet beperkt worden tot 200 mg per dag.

Chroom picolinaat

Chroompicolinaat (C18H12CrN3O6) is afgeleid van picolinezuur en chroom en is een natuurlijke verbinding die de eetlust onder controle houdt. Chroompicolinaat is ook nuttig bij het voorkomen van een chroomtekort, een spoorelement dat essentieel is voor een goede gezondheid, omdat het insuline in staat stelt zijn volledige rol in het lichaam te spelen, namelijk het transporteren van glucose van het bloed naar de lichaamscellen. In PhenQ afslankcapsules bevat chroompicolinaat :

 • Bevordert de insulineproductie ;
 • Helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren;
 • Verbetert de bloedsomloop;
 • Helpt de eetlust onder controle te houden door het verlangen naar suikerrijk en/of koolhydraatrijk voedsel uit te bannen;
 • Helpt vet te verbranden en spieren op te bouwen;
 • Geeft energie.

Calciumcarbonaat

Calciumcarbonaat (CaCO3) wordt meestal gewonnen uit oesterschelpen en kan worden gebruikt om de zuurgraad van bepaalde voedingsmiddelen, zoals wijn, te verlagen. In de pediatrie wordt het voorgeschreven om gewichtsverlies bij kinderen te verbeteren. Het voordeel ervan in het PhenQ voedingssupplement is dat het helpt bij het samentrekken van de spieren tijdens het sporten, het bevordert de afvoer van vetmassa en de opname van calcium door het lichaam. Calcium is het meest voorkomende minerale zout in het lichaam, goed voor 2% van het lichaamsgewicht, en is nuttig voor het versterken van cellen en het bouwen van sterke tanden en botten. Het wordt aan het lichaam geleverd door een breed scala aan voedingsmiddelen.

L-Carnitine

L-Carnitine (C7H15NO3), dat van nature door het lichaam wordt aangemaakt en voorkomt in rood vlees en, in mindere mate, zuivelproducten, verhoogt de spierprestaties met 11% door de bloedvaten te verwijden, vetten te metaboliseren en het gebruik ervan te verhogen. Deze molecule, waarvan de dagelijkse inname door het lichaam ongeveer 2 mg bedraagt, is het meest aanwezig in het voedingssupplement PhenQ; elke capsule bevat precies 150 mg omdat het aminozuur L-Carnitine een van de grootste troeven van het product is. Het verbrandt niet alleen vet tijdens het sporten, het vertraagt ook het optreden van vermoeidheid door het verminderen van overtollige organische gifstoffen. Het maakt sporters duurzamer.

Extracten van cactusvijg of nopal

De cactusvijg of Nopal is een cactus die voorkomt in Zuid-Europa en vooral in Mexico. In Mexico wordt de plant gebruikt om “Nopales” te maken, een gratingerecht met vlees, tomaten en eieren. Hier komt de naam Nopal vandaan. In een PhenQ-capsule zit 20 mg Nopal-extract (poeder), dat nuttig is voor het reguleren van de bloedsuikerspiegel en een eetlustremmend effect heeft. Andere voordelen van dit ingrediënt zijn het verminderen van de opname van lipiden tijdens de maaltijd, het onderhouden van de lever en het hart, het draineren van de darmen en het voorkomen van insulineconcentratie in het bloed.

Figuier de barbarie
Cactusvijg

A-Lacys Reset

Het ingrediënt α-Lacys Reset, goed voor 25 mg in een PhenQ-afslankcapsule, bestaat uit verschillende moleculen die al in het lichaam aanwezig zijn. Dit zijn onder andere magnesium, alfa-liponzuur en cysteïne.

Magnesium (Mg) is (samen met calcium, natrium en kalium) betrokken bij honderden stofwisselingsreacties in het menselijk lichaam. Het is vooral te vinden in tanden en botten, maar ook in de lever, pezen, spieren, enz. (Een tekort aan magnesium kan krampen veroorzaken, een kwaal die gemakkelijk kan worden verholpen door mineraalwater te drinken dat rijk is aan magnesium – minstens 85 mg per liter). Magnesium bevordert spierontspanning na lichamelijke inspanning, helpt de hartslag constant te houden, verlaagt de bloeddruk en helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Door het enzym AMP-kinase te activeren, helpt alfa-liponzuur (C8H14O2S2) lichaamsvet te verminderen. Het is ook nuttig om suiker om te zetten in energie, vermoeidheid te verminderen en spieren in staat te stellen snel te regenereren.

L-Cysteïne (C3H7NO2S) helpt de glutathionreserves aan te vullen, vermindert oxidatieve stress, neutraliseert vrije radicalen, versterkt het immuunsysteem en draagt bij aan de gezondheid van de luchtwegen. Het reguleert ook de stemming bij vrouwen in de menopauze.

Kortom, α-Lacys Reset verbrandt vet, vertienvoudigt de energie, vermindert vermoeidheid, vertraagt de celveroudering, houdt de hartslag op peil, verlaagt de bloeddruk, reinigt het lichaam en bevordert het spierherstel na inspanning.

Capsimax

Capsimax zorgt ervoor dat het lichaam een groot aantal calorieën (en dus meer vet) verbrandt tijdens en na fysieke inspanning. Volgens een onderzoek verbrandt het gemiddeld 280 calorieën en verhoogt het de eliminatie van vet, lipiden en suiker. Vanwege de effectiviteit wordt dit ingrediënt alleen verkocht als voedingssupplement in verpakkingen van 60 afslankcapsules voor de prijs van €30.

Er moet echter worden opgemerkt dat Capsimax een complex van ingrediënten is. Het bevat cafeïne (waarvan de voordelen al zijn beschreven in dit artikel), capsicum (capsaïcine: C18H27NO3), dat is een zeer effectieve vetverbrander en eetlustremmer, en niacine (C6H5NO2) die, evenals het voorkomen van het gebruik van eiwitten, verhoogt het calorieverbruik voor een beter energiegebruik. Capsimax bevat ook een kleine molecule, piperine (C17H19NO3), te vinden in specerijen zoals zwarte peper. Deze molecule bevordert een betere vertering en opname van voedingsstoffen. Onderzoekers geloven dat het antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen heeft.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Accompagner votre prise de PhenQ d'un régime équilibré
Volg een uitgebalanceerd dieet wanneer je PhenQ neemt

Voor- en nadelen

Over het algemeen is PhenQ een zeer goede afslankcapsule. Het heeft een aantal voordelen, maar ook een paar nadelen, die we nu zullen bekijken.

Voordelen

 • Het eerste voordeel is dat je lekker in je vel zit zodra je PhenQ inneemt.
 • Dan is er het feit dat je geen zin meer hebt om te snoepen van suikerrijk of koolhydraatrijk voedsel, zo veel zelfs dat je uiteindelijk maar één capsule per dag inneemt in plaats van twee.
 • En dan is er nog het feit dat PhenQ de aanmaak van nieuw vet helemaal stopt en bestaand vet in alle hoeken en gaten van het lichaam verbrandt.
 • Je hebt ook het voordeel dat je 5 afslankcapsules in één hebt.
 • Tot slot geeft dit voedingssupplement je zoveel energie dat het je stimuleert om in beweging te komen, om minstens één sportieve activiteit te doen.

Nadelen

 • Het eerste nadeel van PhenQ is de smaak: veel gebruikers vinden de afslankcapsule een beetje onaangenaam in de mond.
 • Het tweede nadeel heeft te maken met het eventuele ongemak dat wordt veroorzaakt door het innemen van het voedingssupplement: sommige mensen kunnen tijdelijk last hebben van misselijkheid en/of hoofdpijn.

Wat zijn de meningen over de effectiviteit van PhenQ voedingssupplementen?

Gebruikers zijn unaniem: PhenQ werkt na verloop van tijd. De eerste gunstige resultaten worden gezien na twee weken gebruik, de tijd die nodig is voor alle ingrediënten om hun magie te laten werken op het lichaam.

Dat gezegd hebbende, moet je geduld hebben. Sommige gebruikers raden zelfs een periode van 3 maanden aan om te profiteren van het volledige afslankpotentieel van PhenQ.


Hoe kan ik PhenQ online kopen om te profiteren van het vetverbrandende effect?

Kan ik PhenQ afslankcapsules rechtstreeks bij mijn apotheker kopen? Is de levering snel? Is het riskant om afslankpillen bij Amazon te bestellen? Ontdek het in ons speciale artikel:

Is het mogelijk om PhenQ “goedkoop” te kopen en te profiteren van kortingscodes?

PhenQ is ongetwijfeld een effectief afslankproduct, mits het gepaard gaat met een gezonde levensstijl. Je kunt profiteren van enkele zeer aantrekkelijke kortingen op deze krachtige eetlustremmer. Tussen gratis verzending en gratis flessen, kunnen de promoties op de basisprijs aanzienlijk zijn. Lees ons speciale rapport over dit onderwerp om er zelf van te profiteren:

PhenQ, réductions et promotions

Ontdek hoe je kunt profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen op PhenQ

Hoe moet ik PhenQ innemen om maximaal gewicht te verliezen?

Hoeveel pillen moet ik per dag nemen? Hoe volg ik een effectieve kuur van PhenQ? Wat zijn de mogelijke bijwerkingen? Zijn ze gevaarlijk? De volgende twee gidsen geven je alle antwoorden op de vragen die je nog steeds stelt.


PhenQ, suivre une cure efficacement

Ontdek een concreet voorbeeld van een programma voor een effectieve PhenQ-kuur

Hoe verhoudt PhenQ zich tot andere afslankpillen en afslankmedicijnen?

Er zijn veel alternatieven voor PhenQ. Desondanks worden PhenQ capsules algemeen erkend als een krachtige en effectieve kuur voor mensen die voorgoed willen afvallen. We hebben PhenQ vergeleken met zijn belangrijkste ‘concurrenten’:

PhenQ ou Phen24

PhenQ VS Phen24, onze vergelijking


PhenQ ou Phen375

PhenQ VS Phen375, onze vergelijking


PhenQ ou Keto

PhenQ VS Keto, onze vergelijking


PhenQ ou Anaca3

PhenQ VS Anaca3, onze vergelijking


PhenQ ou Alli

PhenQ VS Alli, onze vergelijking


PhenQ ou Garcinia Cambogia

PhenQ VS Garcinia Cambogia vergelijkingstabel

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Ontdek mijn mening in de video :