Wat zijn de favoriete afslankpillen van de sterren?

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Afslankpillen zijn van onschatbare waarde in de strijd tegen overgewicht en obesitas, die miljoenen mensen over de hele wereld treffen. Terwijl overgewicht een hoofdpijn is voor de gemiddelde persoon, krijgen beroemdheden vaak harde kritiek over de staat van hun figuur. Voor deze publieke figuren wordt afvallen een echte uitdaging als conventionele methoden falen of geen overtuigende resultaten opleveren.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Voor veel sterren zijn afslankpillen de oplossing! De effectiviteit van deze afslanksupplementen ligt vaak in de combinatie van de juiste ingrediënten, die synergetisch werken op onder andere eetlust, vertering van voedingsstoffen en vetmetabolisme om gewichtsverlies te bevorderen. Dat gezegd hebbende, hebben stergebruikers hun eigen favoriete afslankpillen. Ik zal je een idee geven aan de hand van mijn Top 3 en de keuzes van een aantal beroemdheden.

#1 PhenQ, de meest effectieve afslankpil favoriet bij sterren

De innovatieve en multidimensionale afslankpil PhenQ is toegankelijk tegen een lage prijs en heeft voordelen die concurrerende producten zelden bieden. PhenQ combineert kracht en effectiviteit, onderdrukt de eetlust, stimuleert de stofwisseling, verbrandt vet en verbetert kracht, energie, uithoudingsvermogen en stemming aanzienlijk. Gebruikers zijn vol lof over de voordelen.

PhenQ et le contrôle de la satiété
PhenQ vermindert de eetlust en geeft snel een vol gevoel tijdens de maaltijd. Gebruikers kunnen genieten van hun gebruikelijke maaltijd. Maar de calorie-inname blijft bescheiden dankzij deze ster onder de favoriete afslankpillen van de sterren.

Welke voordelen heeft PhenQ voor zijn gebruikers?

Er zijn veel gegarandeerde voordelen van het gebruik van PhenQ. De afslankpil onderdrukt honger en eetlust. Dit supplement geeft een verzadigd gevoel ondanks de vermindering van de geconsumeerde voedselporties. Als gevolg hiervan eten beroemdheden, zelfs als ze zich overgeven aan hun favoriete maaltijden, nog steeds minder calorieën dan voorheen.

Deze afslankpil helpt het lichaam om vet te verbranden dat verkregen is door voedselconsumptie. Het vermindert de vetvertering, remt de vetproductie, vertraagt de vetopslag en voorkomt dat de vetmassa toeneemt. Tegelijkertijd stimuleert het de werklust, verhoogt het de energieproductie en verbetert het het uithoudingsvermogen.

Dankzij de multidimensionale aard biedt PhenQ alle voordelen die je van een afslankpil mag verwachten. Om de werkingsduur en effectiviteit te maximaliseren, heeft de fabrikant kosten noch moeite gespaard om ingrediënten van topkwaliteit te selecteren en te combineren in een afslankpil.

Voor meer informatie, zie ook PhenQ gebruikersbeoordelingen.

Wat zijn de ingrediënten van PhenQ?

PhenQ heeft een unieke formule die het resultaat is van de oordeelkundige combinatie van zeven hoogwaardige ingrediënten. Dit zijn :

 • Chroom Picolinaat,
 • Capsimax,
 • Calciumcarbonaat
 • Cafeïne,
 • a-Lacys Reset,
 • L-Carnitine Furamaat,
 • Nopal.

Chroompicolinaat helpt de eetlust te onderdrukken. Het resultaat is een verminderde behoefte aan koolhydraten. Door de trek te verminderen, helpt dit ingrediënt de bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Door de hoeveelheid chroom in de cellen te verhogen, worden hunkeringen verminderd omdat het lichaam signalen afgeeft dat het genoeg suiker heeft.

Capsimax, een mix van piperine, cafeïne, capsicum en vitamine B3, is een energizer die de vetverbranding bevordert. Omdat piperine en capsicum thermogenese opwekken, kan dit mengsel diepe vetreservoirs elimineren, vet helpen verbranden en gewichtsverlies bevorderen.

Bij een tekort concentreert calcium zich voornamelijk in vetcellen en verhindert het de verbranding ervan. Het calciumcarbonaat in PhenQ helpt om vet in de dikke darm vast te houden en te voorkomen dat het wordt geabsorbeerd. En de gebruiker verliest calorieën via de ontlasting.

Cafeïne is een stimulerend middel, helpt bij concentratie en alertheid en vermindert gevoelens van vermoeidheid. Het vermindert ook het hongergevoel en versnelt de vetverbranding door thermogenese te stimuleren. Het verbetert ook de sportprestaties.

Het aminozuur L-carnitine helpt het lichaam om de vetreserves om te zetten in energie. Dit ingrediënt verbrandt niet alleen vet, maar gaat ook vermoeidheid tegen.

Nopal is een cactus die rijk is aan aminozuren en de energie levert die nodig is voor gewichtsverlies. Nopal is ook rijk aan vezels; het helpt je een voller gevoel te krijgen.

Het gepatenteerde ingrediënt α-Lacy Reset bestaat uit :

 • cysteïne, dat de vetverbranding bevordert ;
 • de α-liponzuurmolecule, die helpt vrije radicalen in het lichaam te onderdrukken en ook helpt bij gewichtsverlies door vet te helpen elimineren;
 • magnesium, dat de algemene fitheid helpt te verbeteren.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

#2 Capsiplex, een van de favoriete afslankpillen van de Amerikaanse sterren

Capsiplex is een vetverbrander die als zeer effectief wordt beschouwd om redelijke doelen voor gewichtsverlies te bereiken. Het is een hulpmiddel van onschatbare waarde in de strijd tegen obesitas. Capsiplex helpt de eetlust te verminderen en stimuleert vervolgens de stofwisseling om het calorieverbruik te verhogen en het lichaamsvet te verminderen om gewichtsverlies te veroorzaken. Het wordt met succes gebruikt door beroemdheden als Jennifer Lopez, Brad Pitt en Britney Spears. Capsicum, het hoofdingrediënt, is een extract van rode chilipepers en zit in een gepatenteerde matrix.

Kelly Michelle Lee Osbourne
Om ongeveer 30 kg te verliezen en het vasthouden van water te verhelpen, koos Kelly Osbourne voor vochtafdrijvende groenten en fruit zoals selderij, asperges, ananas, peer, meloen, artisjok en druiven. Maar enkele indiscreties hebben zijn geheime afslankpil onthuld: Capsiplex.

Hoe werkt het?

Capsiplex is een krachtig vetverbrandend voedingssupplement dat lijners helpt om hun doelen om gewicht te verliezen sneller te bereiken. Het dankt zijn doeltreffendheid aan het extract van de rode peper Capsicum en de piperine, niacine en cafeïne die het bevat.

Capsicum verhoogt van nature de vetstofwisseling en stimuleert de warmteproductie (thermogenese). Het lichaam gebruikt dan vet als energiebron, in plaats van koolhydraten.

Piperine wordt gewonnen uit zwarte peper en draagt bij aan de biologische beschikbaarheid van de andere ingrediënten, waardoor de algehele effectiviteit van de afslankpil wordt verbeterd. Piperine is ook betrokken bij vetvermindering.

Niacine is betrokken bij ontgifting en verlaging van het cholesterolgehalte. Cafeïne, in zeer kleine hoeveelheden aanwezig in het afslanksupplement, helpt de vetstofwisseling te versnellen zonder merkbare ongewenste effecten.

Wat zijn de gunstige effecten van Capsiplex?

Capsiplex verhoogt de stofwisseling en geeft energie tijdens fysieke activiteit. Het zorgt op zijn minst voor een zekere mate van motivatie en zelfs inzet die je helpt om verder te gaan dan voorheen. Volgens specialisten (bevestigd door gebruikers) blijven de effecten van een capsule die een half uur voor de training wordt ingenomen nog lang na de fysieke inspanning merkbaar.

Capsiplex helpt zijn gebruikers om elke dag enkele honderden extra calorieën te verbranden, wat resulteert in minder vermoeidheid en meer energie voor de fysieke inspanning. Dit supplement is ook ontworpen om het lichaam te versterken en de ontwikkeling van magere spieren (met een laag vetgehalte) te bevorderen. Bodybuilders en vele andere atleten kunnen hun kracht en uithoudingsvermogen vergroten dankzij de samenstelling met weinig cafeïne. Je hebt het: sporters kunnen rekenen op dit voedingssupplement om hun prestaties te verbeteren binnen een redelijke tijd, dankzij de uitstekende combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten.

Koop nu Capsiplex, gratis levering

#3 UniqueHoodia

Als het op gewichtsverlies aankomt, is UniqueHoodia een zeer effectieve eetlustremmer. Het is een van de beste afslankpillen op de markt. Het is gemaakt van Hoodia Gordonii, een wilde cactus die groeit in Afrika, met name op de vlaktes van de Kalahari woestijn. In talrijke studies die al meer dan een halve eeuw worden uitgevoerd, heeft dit supplement zijn doeltreffendheid bewezen bij het controleren van de dagelijkse calorie-inname en het veroorzaken van aanzienlijk gewichtsverlies.

Portion alimentaire réduite
Capsiplex controleert effectief de eetlust en de maag krimpt op lange termijn als gevolg van het ontvangen van verminderde voedselporties. Het resultaat is aanzienlijk gewichtsverlies en het behoud van de bereikte doelstellingen.

Hoe werkt UniqueHoodia?

Unique Hoodia geeft in het lichaam stoffen af die vergelijkbaar zijn met de stoffen die van nature geproduceerd worden na een stevige maaltijd. Dit zorgt ervoor dat de hersenen denken dat je genoeg gegeten hebt. Het effect kan drie tot vier uur aanhouden, voordat je normale eetlust terugkeert. Dit ingenieuze proces is een grote hulp bij het voorkomen van snacken en het onder controle houden van de hoeveelheid voedsel die je elke dag consumeert.

Op de lange termijn krimpt de maag op natuurlijke wijze omdat het gewend raakt aan kleinere porties voedsel. Gebruikers van Unique Hoodia hebben regelmatig snel en langdurig een vol gevoel. Ze nemen nieuwe, gezondere eetgewoonten aan door hun dagelijkse calorie inname te beperken. Op deze manier kun je met deze afslankpil tussen de 500 en 1.500 calorieën per dag verliezen. De gemiddelde gebruiker kan verwachten tussen de 0,5 en 2,5 kg gewicht per week te verliezen, geleidelijk afnemend tot hij zijn doel bereikt heeft.

Advies en waarschuwingen

Naast het onderdrukken van honger, kan Unique Hoodia ervoor zorgen dat gebruikers minder dorst hebben, dus het is raadzaam om ervoor te zorgen dat je voldoende water drinkt tijdens de kuur om uitdroging te voorkomen.

Afslankpillen zoals UniqueHoodia mogen niet gebruikt worden door :

 • Mensen jonger dan 18 jaar;
 • Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven;
 • Personen die lijden aan een chronische of ernstige ziekte.

De sterren onthullen hun favoriete afslankpillen

Het is nu algemeen bekend dat een uitgebalanceerd dieet, lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl de sleutels zijn om fit en gezond te blijven. Beroemdheden weten dit en proberen zich eraan te houden om hun figuur te behouden. Maar ondanks hun inspanningen laten de resultaten soms op zich wachten. Gelukkig kunnen afslankpillen helpen en de effecten zijn vaak snel zichtbaar. Velen zijn jaloers op het succes, maar naast het bewezen gebruik van afslankpillen door beroemdheden zijn er ook grove cover-ups en publiciteitsstunts.

Wat doen je favoriete sterren echt om af te vallen? Kiezen ze echt voorAlli, Xenical, Orlistat, Slender Blend, Garcinia Cambogia, Weight Watchers of andere afslankpillen? Ik ga het echte van het valse scheiden om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Alli, l’une des pilules minceur préférées des stars
Alli is een van de favoriete afslankpillen van de sterren.

Wynonna Ellen Judd, gebruikster en woordvoerster van Alli afslankpillen

Volgens het tijdschrift People is countryster Wynonna Judd gevraagd om het populaire afslankmiddel Alli te vertegenwoordigen. De Amerikaanse zangeres zei: “Mensen zullen zich waarschijnlijk met mij identificeren en denken dat als ik kan afvallen met Alli, zij dat ook kunnen”.

Wynonna Judd voert niet zomaar campagne voor Alli; ze gebruikt de afslankpil al voordat de overeenkomst werd getekend. Toch kan ze er goed over praten met andere gebruikers of mensen die obesitas willen bestrijden.

Ze zegt: “Het is aan mij om een afslankproduct te kiezen dat voor mij werkt. Met Alli heb ik niet de beperkingen die ik in het verleden met andere programma’s had, ik kan mijn werk gemakkelijk plannen. Alli dicteert mijn leven niet. Dit programma past in mijn schema.

Alli is ontworpen voor mensen met overgewicht en is een vetvanger die het vermogen van het lichaam om vet op te nemen aanzienlijk vermindert. Je kunt er 4 tot 5 kg mee afvallen in 6 maanden. In Frankrijk werd deze afslankpil goedgekeurd en gedurende 3 jaar over de toonbank verkocht in apotheken.

Volgens het laboratorium van GSK was de terugtrekking van de Franse markt in 2012 gerechtvaardigd door een moeilijke context die werd gekenmerkt door talrijke polemieken en controverses, te midden van het gezondheidsschandaal rond Médiator, een dieethulpmiddel voor diabetici dat werd afgeleid van het bedoelde gebruik en werd verkocht als eetlustremmer. Alli bevat de helft minder orlistat dan de anti-obesitaspil Xenical, die in Frankrijk is toegestaan en in apotheken wordt verkocht op vertoon van een doktersrecept.

Alli kopen, 24-uurs levering, online consult en recept

Khloe Kardashian

Haar lichaamsmassa schommelde door de jaren heen, maar na de bevalling zei de Revenge Body presentatrice: “Ik wil gewoon terug naar mijn routine van voor de zwangerschap.” Die routine bestond uit 5-6 workouts per week. Khloe Kardashian volgt intensieve trainingen en drinkt veel water om in vorm te komen.

Kloé is ongeveer 15 kilo afgevallen door haar routine weer op te pakken en mede dankzij een gezond dieet. Ze staat echter niet afwijzend tegenover trendy hulpmiddelen om af te vallen. Op haar Instagram-account promootte ze de Slender Blend shake op basis van wei-eiwit. Dit voedingssupplement bevat minder dan 150 calorieën per portie en is rijk aan mineralen en vitaminen.

Weight Watchers, het afslankgeheim van DJ Khaled en Oprah Winfrey

Eind 2017 tekende DJ Khaled een overeenkomst met Weight Watchers om vanaf januari 2018 zijn afslankprogramma te delen met zijn volgers. Dj Khaled is een hiphopartiest met talent en zijn fans zijn hem erg dankbaar: zijn Instagram-account heeft meer dan 15 miljoen volgers. Khaled heeft van samenwerking de basis gemaakt van zijn bliksemsnelle opkomst in de muziekindustrie, door de afgelopen tien jaar samen te werken met slimme, getalenteerde mensen als Mark Wahlberg, Cardi B, Bieber, Beyoncé…

Dj Khaled woog 133 kg aan het begin van het afslankprogramma, dat punten toekent aan verschillende voedingsmiddelen en een dagelijkse puntenlimiet stelt. Op Instagram zei hij dat hij na een jaar bijna 20 kg was afgevallen, waarmee hij weer op zijn oorspronkelijke streefgewicht van 113 kg zat. Zijn motto: let op wat hij eet.

Hij zei bijvoorbeeld: “Ik ben dol op zoete aardappeltaart, ik ben dol op pompoentaart. Het doet mijn smaakpapillen altijd goed. Toch? Maar ik eet het niet zeven dagen per week! Ik eet het één keer per week en het is als een feestmaal voor mij.

Khaled Ben Abdel Khaled
Dj Khaled heeft het afslankprogramma overgenomen dat de Amerikaanse talkshowster Oprah Winfrey zo dierbaar is. Het resultaat: zijn gewicht is gedaald van 133 naar 113 kg.

De multi-platina producer legt ook uit dat hij vaker naar de sportschool gaat, 3 of 4 dagen per week. Door 43 kg af te vallen dankzij Weight Watchers heeft DJ Khaled Oprah Winfrey, een andere beroemde Weight Watchers-gebruiker, gelijk gegeven. Ze heeft zelfs besloten om in Weight Watchers te investeren door aandeelhouder van het bedrijf te worden, met een belang van 10%.

Melissa McCarthy kiest al lang voor Garcinia Cambogia

Actrice Melissa McCarthy is 20 kg afgevallen dankzij de afslankpil Garcinia Cambogia. Maar ze heeft nog steeds een beetje overgewicht, wat ze graag toegeeft.

Garcinia Cambogia(Garcinia gummi-gutta) is de naam van een plant die groeit in Azië en sommige Afrikaanse landen. De vrucht lijkt op een pompoen en is groen, rood of geel van kleur. De afslankpillen van deze gelijknamige plant bevatten hydroxycitroenzuur (HCA). Van HCA wordt gedacht dat het een enzym blokkeert dat het lichaam helpt vet op te slaan. Garcinia Cambogia is een van de favoriete afslankpillen van de sterren, maar is niet verkrijgbaar in Frankrijk omdat het verboden is.

VET VERBRANDEN MET GARCINIA CAMBOGIA


 • Meer dan 190.000 klanten
 • Gratis bezorging
 • Tot 3 maanden gratis behandeling
 • Tevreden of je geld terug

Bestel Garcinia nu op de officiële website

Toen Mélissa Theuriau het Açaï Berry Dieet!

Mélissa Theuriau, journaliste bij M6 en bekend als presentatrice van “Zone Interdite”, ontdekte in 2010 dat het bedrijf Açaï Berry Diet haar foto’s gebruikte om afslankpillen te promoten, met name açaibessen. Het bedrog bestond ook uit het gebruik van aliassen om naar de Franse journaliste te verwijzen en haar voor te stellen als werkend voor CNN. Dit slechte voorbeeld en alle vergelijkbare situaties zouden het imago van de afslankpillen waar sterren de voorkeur aan geven niet mogen bezoedelen.