Wat zijn de meningen over PhenQ?

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

PhenQ is een voedingssupplement met een sterke reputatie vanwege de vetverbrandende en eetlustremmende eigenschappen. Om je te helpen bij het beoordelen van de effectiviteit en het vermogen om deze functies uit te voeren, hebben we een lijst samengesteld van de vele meningen van gebruikers op basis van hun ervaringen, waarbij de beoordelingen allemaal uit 5 worden gegeven om ze makkelijker leesbaar te maken.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Meningen over PhenQ: waarderingen boven de 4 van 5

Veel gebruikers waardeerden de effectiviteit van PhenQ en gaven het een score van meer dan 4/5. Ze waren tevreden over de vetverbranding. Ze waren tevreden over het vetverbrandende effect, de eetlustremmende rol en niet te vergeten de resultaten op de buik, en dat alles voor een betaalbare prijs.

Quels résultats ont-eu les consommateurs de PhenQ
PhenQ is een erkend voedingssupplement voor gewichtsverlies.

Het vetverbrandende effect

De meeste gebruikers bevestigen de effectiviteit van de vetverbrandende werking van dit voedingssupplement. Sommigen zijn zelfs meer dan 10 kg afgevallen.

Meer dan 15 kg afgevallen in minder dan 10 weken

Volgens de getuigenis van een vrouw op Maigrir Vite Pro hielp het gebruik van PhenQ haar om ongeveer 15,5 kg af te vallen in minder dan 10 weken, ook al volgde ze geen dieet.

Ze zegt: “Na de negende week waren mijn resultaten verbluffend. Ik was een ongelooflijke 15,5 kilo kwijt. Ik verloor 15,5 kilo lichaamsvet in 9 weken zonder enig speciaal dieet of intensieve oefeningen.”

Tussen 5 en 20 kilo afgevallen

Op de officiële website van de producent vonden we zelfs een getuigenis van een jonge vrouw die bijna 20 kilo verloor door een beetje te sporten en PhenQ te nemen.

Op hetzelfde platform beweerde Ghislain R., een 31-jarige man, 5 kg lichaamsvet te zijn kwijtgeraakt in 4 weken. Valerie O. verloor 2 maten en 9 kg in 5 maanden, en April R. viel 9 kg af in 3 maanden na de bevalling.

Ouverture de ma première bouteille de PhenQ

12 kilo afgevallen in 1 en een halve maand

Een andere gebruiker viel 12 kilo af in 1 en een halve maand en heeft een heel artikel over PhenQ geschreven om over haar ervaring te vertellen. Ze raadt het zelfs iedereen aan die moeite heeft met afvallen.

Ze zegt ook dat het geen wonderproduct is, maar dat je bepaalde leefgewoonten moet volgen:

“Ik heb me nooit eerder aan een dieet kunnen houden. Met PhenQ heb ik niet alleen mijn doelen bereikt, ik heb ze zelfs overtroffen: in zes maanden ben ik 12 kilo afgevallen, zonder er zelfs maar bij na te denken. Ik moest zelf minstens 10 kilo afvallen, daarom ben ik zo lang doorgegaan met de behandeling.

Ik heb ook veel reviews van PhenQ gezien die beschreven hoe de kuur voor veel kortere periodes (1 maand) was gebruikt en zeer interessante resultaten had opgeleverd (verlies van 5 kilo).

Daarom raad ik het nu aan aan mijn vrienden die zeggen dat ze niet kunnen afvallen en dat een test van een maand niet echt veel betekent… Natuurlijk zal ik mijn levensstijl moeten aanpassen: PhenQ is geen wonderpil die je kilo’s in een vingerknip laat verdwijnen. Het is echter wel een zeer waardevol hulpmiddel en een krachtige stimulans in je strijd om af te vallen.

Het eetlustremmende effect

Sophie, een jonge vrouw van rond de 23, bevestigde het eetlustremmende effect van PhenQ. Volgens haar is na slechts 3 dagen gebruik het hongergevoel tussen de maaltijden volledig verdwenen. Ze verloor zelfs meer dan 1 kg in die korte tijd.

Volgens een gebruiker die een testimonial schreef op het Nutshell Nutrition platform, is PhenQ zeer effectief als eetlustremmer. Het voedingssupplement was een grote hulp bij het stoppen van haar trek tussen de maaltijden door. Bovendien hielp het haar de chronische constipatie te bestrijden waar ze al jaren last van had.

Les gélules PhenQ sont d'excellents coupes-faim
PhenQ capsules zijn uitstekende eetlustremmers

Een andere ‘gelovige’ zei dat ze al een paar uur na het innemen van haar eerste dosis PhenQ kon profiteren van de eetlustremmende eigenschappen. Ze nam het voor het ontbijt. Ze consumeerde nog steeds de gebruikelijke hoeveelheid. Maar ze merkte dat ze de hele ochtend geen tussendoortje nodig had, en wat ze het meest indrukwekkend vond, was dat ze zelfs tijdens de lunch haar maaltijd niet kon afmaken omdat ze al na een paar happen zo vol zat. Op de eerste dag had ze nog wel een lichte snack in de middag, maar op de tweede dag had ze die volledig verbannen uit haar eetschema. Dankzij de effectiviteit van dit natuurlijke, plantaardige medicijn at ze veel minder en verloor ze bijna 5 kg in 25 dagen. Bovendien bleef ze vol energie en, in tegenstelling tot wat mensen denken, verstoorde het innemen van PhenQ nooit haar slaap. Voor deze vrouw maakte het innemen van 1 tablet per dag zonder enige fysieke activiteit het verschil.

Het effect op de maag

Axelle W.: Deze jonge vrouw heeft niet echt overgewicht, maar wel een beetje een buikje. Daarom besloot ze een kuur PhenQ te volgen. Na 4 weken was ze 4 kg afgevallen en was haar buikvet verdwenen. Ze plaatste zelfs voor en na foto’s op de officiële website. Ze heeft besloten om door te gaan met haar kuur.

Op dezelfde website beweert Nicola D., een 36-jarige vrouw, 6 kg te zijn afgevallen in slechts 9 weken. Ze zei dat ze na die tijd een maat was afgevallen. Bovendien heeft ze geen trek meer in de kleine tussendoortjes, hoewel ze het aan het begin van haar behandeling erg moeilijk vond om chocolade op te geven.

Natuurlijke samenstelling

PhenQ is volledig gemaakt van natuurlijke stoffen. Hierdoor is het veel gezonder dan de meeste met chemicaliën gevulde voedingssupplementen. Hoewel het een paar kleine bijwerkingen heeft, zijn deze niet zo ernstig en gevaarlijk als de kanker, mentale onbalans of hormonale en spijsverteringsstoornissen die door bepaalde synthetische ingrediënten worden veroorzaakt.

Goedgekeurde en geteste ingrediënten

In de woorden van een gebruiker die we interviewden op Nutshell Nutrition: “PhenQ is een gloednieuwe afslankpil die gebruik maakt van een unieke mix van bewezen ingrediënten om je de kracht van meerdere afslankproducten in één pil te geven”.

Minimale of geen ongewenste bijwerkingen

Bovendien veroorzaakt het als natuurlijk product zeer zelden allergieën, en zelfs het optreden van ongewenste bijwerkingen komt niet zo vaak voor, volgens de vele commentaren en feedback over ervaringen met PhenQ. Meestal treden ze op omdat de consument intolerant is voor een van de bestanddelen. In dit geval ligt het probleem niet bij het medicijn, maar bij het lichaam.

Het is om deze redenen dat een internetgebruiker PhenQ aanbeveelt aan mensen die op dieet willen gaan.

PhenQ avis
Bijwerkingen van PhenQ zijn zeldzaam.

Natuurlijk en effectief

Ze zegt in het gedeelte Opinie en persoonlijke getuigenissen van de officiële website: “Ik raad je aan Phenq zonder aarzeling te proberen, want dit afslanksupplement is echt heel effectief. Phenq werkt zodra je het voor de eerste keer inneemt, waardoor je binnen 3 tot 6 maanden je figuur weer terug hebt. Dit supplement is bovendien 100% natuurlijk en de bijwerkingen zijn minimaal en zeldzaam… Het wordt over het algemeen goed verdragen door de meeste gebruikers, hoewel het soms spijsverteringsproblemen of een opgeblazen gevoel kan veroorzaken. Phenq bevat cafeïne, dus mensen die gevoelig zijn voor de effecten van deze stimulerende stof moeten het gebruik ervan vermijden. Phenq is echt een fantastische vetverbrander. Het voldoet aan alle normen en biedt veel voordelen. PhenQ is het beste afslanksupplement dat ik heb geprobeerd. Ik raad je aan om het eens te proberen”.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Mening over PhenQ afslankcapsules: Scores tussen 3 en 4

Aan de andere kant gaven degenen die minder gewicht verloren of een bepaald dieet en regelmatige lichaamsbeweging moesten volgen, het een score tussen 3 en 4.

Het vetverbrandende effect

Een licht dieet volgen

Alice, een jonge vrouw van in de twintig, wilde haar extra kilo’s kwijt voordat de zomer aanbrak. Na een aantal methoden geprobeerd te hebben, variërend van sporten in combinatie met een draconisch dieet tot chemische medicijnen, zonder bevredigend resultaat, besloot ze PhenQ te proberen. In het begin was ze een beetje teleurgesteld, omdat ze na een tiental dagen slechts 2 kg was afgevallen.

Op een dag raadde een vriend haar aan om een licht dieet te volgen (vooral een uitgebalanceerd dieet) en een beetje te sporten, en haar gewichtsverlies versnelde snel. In slechts 1 maand tijd was haar lichaamsmassa met 11 kg afgenomen. In feite verwachtte ze een wonderpil die haar zou helpen gewicht te verliezen zonder een vinger uit te steken. Ze was zo blij dat ze besloot om de behandeling twee weken te stoppen en dan opnieuw te beginnen.

Eetlustremmer en tonicum

Een andere persoon zei dat ze dankzij PhenQ bijna 2 kg verloor in 6 dagen. Ze leek tevreden met het vetverbrandende, eetlustremmende effect van het voedingssupplement. Ze waardeert het ook dat ze vol energie zit sinds ze PhenQ gebruikt, vooral omdat ze atletieklerares is.

Haar enige probleem is dat ze sinds haar kuur snel geïrriteerd is. Volgens haar is dit geen groot ongemak. Het enige wat ze moet doen is geleidelijk aan leren zich aan te passen aan haar stemming en deze onder controle te houden. Daarom gaf ze het echter een beoordeling van 3,7/5. Bovendien houdt ze niet zo van de geur van de pil.

Des avis positifs sur PhenQ
PhenQ heeft versterkende eigenschappen

De eetlustremmende werking

Ondanks de bedenkingen van haar omgeving over de gevaren van het nemen van voedingssupplementen voor iemand van haar leeftijd, besloot Agnès, een vrouw van in de vijftig, PhenQ te nemen om een beetje gewicht te verliezen. Ze was bijzonder verrast en blij met de resultaten: na 15 dagen was ze 2 kg afgevallen, terwijl ze voorheen, ondanks diëten, er nooit in was geslaagd om zelfs maar 100 g af te vallen.

Ze bevestigt dat het eetlustremmende effect er echt is, vooral als het gaat om het elimineren van het verlangen naar kleine lekkernijen gedurende de dag. Haar enige zorg is dat ze het moest combineren met een beetje sporten om dit effect te bereiken. Ze zegt dat toen ze jonger was, ze geen problemen zou hebben gehad, maar naarmate ze ouder wordt, vindt ze het moeilijk om het vol te houden. Als gevolg daarvan maakt ze zich zorgen dat als ze het op een dag niet meer kan, ze weer gaat doen wat ze al zo lang kwijt is.

Jacky M., een jonge man, getuigde ook van de effectiviteit van PhenQ als eetlustremmer. Hij verloor zelfs bijna 5 kg in twee maanden dankzij dit voedingssupplement. Het enige probleem was dat hij na twee maanden rond 10 uur ’s ochtends en 4 uur ’s middags weer naar snacks begon te verlangen. Toen ik ermee stopte, verdwenen alle problemen. Na een dag of tien was hij nog steeds niet aangekomen. Volgens hem is PhenQ een effectief afslankmiddel, ook al werkt het langzaam, maar alleen als je niet overdrijft. Daarom gaf hij het een score van 3,2/5. Bovendien merkte hij op dat hij sinds hij dit medicijn gebruikt geen last meer heeft van constipatie.

Het effect op de maag

Gerichte resultaten in het maaggebied

PhenQ helpt ook om buikvet te verwijderen: dit is wat Victoria M., een jonge vrouw van 30, ontdekte toen ze het gebruikte. In het begin was haar doel gewoon om een paar extra kilo’s kwijt te raken en er beter uit te zien, maar na verloop van tijd realiseerde ze zich dat ze alleen buikvet verloor.

Pas toen leek het supplement helemaal niet meer te werken. Ze merkte geen verandering in haar dijen en armen, zelfs niet na 8 weken kuur. En toen merkte ze dat ze een beetje moe was. Volgens haar was dit te wijten aan een gebrek aan voedsel, want sinds ze PhenQ neemt, eet ze nog maar 3 keer per dag (zonder hongergevoel) en de hoeveelheid van haar maaltijden is met 25% afgenomen. Ze gaf het alleen al een score van 3/5 voor het bevredigende effect op haar buik.

PhenQ
Het PhenQ voedingssupplement helpt je gewicht te verliezen.

Effectief, maar met bijwerkingen

Bernadette S., een andere gebruiker, was ook tevreden over het vermogen van het voedingssupplement om buikvet te verwijderen. Ze merkte al na één week een verandering. Aan de andere kant ervoer ze zeer onaangename bijwerkingen zoals hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en in sommige gevallen zelfs braken.

Ze vertelde het echter aan een vriend en blijkbaar ervoer hij dezelfde symptomen toen hij een kuur van PhenQ nam. Deze hadden echter geen enkele invloed op de effectiviteit van het product en volgens hem verdwenen de ongemakken toen het lichaam gewend raakte aan de kuur. Onder de indruk van de resultaten die ze bij haar collega zag, besloot ze de fles van 60 tabletten die ze op de officiële website had gekocht op te maken. Voor haar helpt de geld-terug-garantie dus niet. Ze is zelfs van plan om het na een pauze van een paar dagen weer in te nemen als de effecten na verloop van tijd echt uitgewerkt zijn.

Natuurlijke samenstelling

Volgens sommige gebruikers, zowel mannen als vrouwen, werken natuurlijke ingrediënten langzamer en minder effectief dan synthetische producten. De meesten verloren minder dan 5 kilo in 2 maanden. Ze gaven een score hoger dan 3 omdat het voedingssupplement hen hielp gewicht te verliezen, maar het aantal verloren kilo’s was niet bevredigend.

Mening over het afslankproduct PhenQ: Scores tussen 2 en 3

Het vetverbrandende effect

De ervaring van Steph is dat dit supplement wel vet verbrandt, maar heel langzaam. Het kostte haar bijna 3 maanden om ongeveer 3 kg af te vallen, ondanks een drastisch dieet en meerdere uren sport per week. Bovendien moest ze bijna twee weken wachten voordat ze het product ontving. Ze stelde het echter zeer op prijs dat de levering gratis was, ook al woont ze in een ander Europees land.

Het eetlustremmende effect

We hoorden van Alain D., een man die PhenQ had gebruikt, tijdens een interview in een steungroep voor mensen met overgewicht. Volgens hem was hij in het begin vooral blij dat het voedingssupplement zonder doktersrecept verkrijgbaar was. En inderdaad, vanaf de eerste dosering verdween het hongergevoel tussen de maaltijden volledig en at hij ook minder. Maar na ongeveer een maand kreeg hij te maken met min of meer ernstige gebreksproblemen. En zelfs toen hij met de behandeling stopte, kwam zijn eetlust niet terug. Hij vond dat het beter zou zijn om onder toezicht van een arts te staan, omdat het middel voor sommige mensen te krachtig is.

PhenQ avis
Sommige gebruikers zetten vraagtekens bij de effectiviteit van PhenQ

Mening over PhenQ: Score lager dan 2

Ongeveer een maand geleden begon Aurélie H., een gebruiker, met een kuur PhenQ. Volgens haar heeft ze, ondanks haar fysieke inspanningen en alle dieetbeperkingen, geen verandering gezien, ook al neemt ze twee tabletten per dag (’s ochtends en ’s middags). Ze had ze ook ’s avonds kunnen nemen, maar dit wordt afgeraden na 16.00 uur omdat het product cafeïne bevat.

Ze heeft echter ook geen bijwerkingen ervaren. Ze vroeg zich af of het probleem misschien bij haar lichaam lag. In ieder geval, omdat ze bestelde via de officiële website, kreeg ze haar geld terug na twee maanden gebruik.

Een andere gebruiker plaatste dit bericht op een forum: “Hallo, ik heb lang moeten wachten, maar ik heb het op 12/02 besteld (2 dagen later afgeschreven) en 1 maand later (12/03) ontvangen”.

Onze mening over PhenQ in video

Conclusie

Veel gebruikers hebben een positieve beoordeling gegeven over het vermogen van PhenQ om lichaamsvet te verminderen. De volledig natuurlijke samenstelling is een van de grootste voordelen.

Het is echter belangrijk op te merken dat dit product absoluut geen ‘wondermiddel’ is. Het begeleidt en optimaliseert alleen je inspanningen voor een gezonde, evenwichtige levensstijl (sport en voeding). Als je een voorgeschiedenis hebt van deficiënties of hoge bloeddruk, of als je minderjarig bent, mag je het niet innemen.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

FAQ

Moet ik de beoordelingen van klanten op de forums vertrouwen?

In absolute zin is er geen reden waarom getuigenissen van gebruikers op forums misleidend zouden zijn. Houd er echter rekening mee dat de mensen die hun mening geven over een product, of het nu om afslanken gaat of niet, vaak mensen zijn die ontevreden zijn over het product. Mensen die tevreden zijn, geven zelden commentaar op forums. Merk op dat dezelfde logica geldt voor sociale netwerken.

Is Doctissimo een betrouwbare bron van informatie over de effectiviteit van PhenQ afslankcapsules?

Aangezien Doctissimo grotendeels bekend is via zijn forum, is de logica vergelijkbaar met die beschreven in de vorige vraag over forums. De gepresenteerde meningen zijn in principe echt, maar niet noodzakelijkerwijs representatief voor de visie van de meerderheid van de klanten.

Is het voedingssupplement PhenQ oplichterij?

De 190.000 tevreden klanten van dit afslankproduct bewijzen het tegendeel. Bedenk echter wel dat naast de effecten van de PhenQ-brander, een gezonde levensstijl nog steeds noodzakelijk is als je hoopt effectief en blijvend gewicht te verliezen. Wonderpillen die beloven af te vallen zonder iets anders te doen bestaan niet!

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website