Wie zijn de beste diëtisten-voedingsdeskundigen in Amiens en omgeving?

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Patiënten helpen met afvallen en hen adviseren over hun dieet zijn slechts enkele van de taken van een diëtist-voedingsdeskundige. De consulten die deze professional aanbiedt, vinden plaats in zijn of haar praktijk of aan huis. Woon je in Amiens en omgeving? Hier zijn de 8 beste diëtisten-voedingsdeskundigen in de omgeving.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Adeline Benoist: diëtist-voedingsdeskundige in Amiens

Even voorstellen:

Adeline Benoist is een diëtist-voedingsdeskundige met een certificaat in therapeutische patiënteneducatie. Ze heeft een cursus gevolgd over het rekening houden met de neuro-intestinale as aan het IEPP (Institut Européen de Physio nutrition et de Phytothérapie). Haar ervaring op het gebied van diëtetiek en voeding stelt haar in staat om een breed scala aan patiënten te begeleiden.

Meilleurs diététiciens Amiens
Diëtist Adeline Benoist

Diensten

Adeline Benoist ontvangt patiënten die vooraf een afspraak hebben gemaakt in haar praktijk in Amiens. Haar consulten staan open voor iedereen en in het bijzonder voor mensen die hun doelen willen bereiken of beter willen worden door hun manier van eten te veranderen. Ze legt hen de voordelen van een nieuw dieet uit, zodat ze zich bewust zijn van het belang van de behandeling.

Neem contact op met

Naam: Adeline Benoist
Website: http://www.benoist-dieteticienne-amiens.fr/
Telefoon: 03 68 89 02 26

Marie Samier: freelance diëtist-voedingsdeskundige

Presentatie

Gezondheidsprofessional Marie Samier kwam in de wereld van diëtetiek en voeding terecht na het behalen van haar DUT in diëtetiek in 2009. Ze werkt zowel in ziekenhuizen als in privépraktijken. Naast haar hoofdactiviteit werkt ze ook samen met lokale overheden om culinaire workshops te geven.

Meilleurs diététiciens Amiens
Diëtist Marie Samier

Diensten

De diëtist-voedingsdeskundige geeft consultaties in haar privépraktijk in Saint Riquier of in de Polyclinique de Picardie in Amiens. Haar diensten zijn gericht op individuele patiënten of koppels die een nieuw dieet willen volgen. Ze kan helpen met het herstellen van het evenwicht in de voeding, ziektepreventie of gewichtsverlies.

Neem contact op met

Naam: Marie Samier
Website: https://samiermarie.wixsite.com/site-marie-samier
Telefoon: 03 22 71 67 74

Séverine Sénéchal: gediplomeerd diëtist-voedingsdeskundige

Presentatie

Séverine Sénéchal is in 2004 afgestudeerd als diëtist-voedingsdeskundige. In 2005 opende ze haar eigen praktijk in Amiens. Ze is lid van APSARES (Association des Professionnels de Santé pour une Alimentation Responsable) en GROS (Groupe de Réflexion sur l’Obésité et le Surpoids).

Meilleurs diététiciens Amiens
Séverine Sénéchal

Diensten

De consulten van Séverine Sénéchal verlopen in 2 fasen. De eerste sessie is vooral gericht op het stellen van een diagnose. Samen bepalen de 2 partijen de meest effectieve manier om de doelstellingen te bereiken door het succespercentage van het voorgestelde dieetprogramma te bestuderen. De daaropvolgende afspraken worden gebruikt om de voortgang van de behandeling te controleren. Ze kunnen plaatsvinden op kantoor, thuis of online.

Neem contact op met

Naam: Séverine Sénéchal
Website: https://www.dieteticienne-amiens.fr/
Telefoonnummer: 06 32 92 92 74

Obéline Goubet: gediplomeerd diëtist-voedingsdeskundige in de buurt van Amiens

Presentatie

Obéline Goubet is een gediplomeerd diëtist-voedingsdeskundige. Ze heeft een BTS in diëtetiek en een DU in therapeutische educatie. Ze werkt momenteel in de regio Somme. Haar vaardigheden stellen haar in staat om te gaan met een breed scala van aandoeningen die kunnen worden opgelost door dieetprogramma’s.

Meilleurs diététiciens Amiens
Diëtist-voedingsdeskundige Obéline Goubet

Diensten

Obéline Goubet begeleidt iedereen die een dieet wil volgen dat is afgestemd op specifieke behoeften, zoals de behandeling van obesitas, diabetes, dieetveranderingen, enz. Ze leert haar patiënten hoe ze correct kunnen eten, d.w.z. zonder beperkingen of frustraties, terwijl ze toch hun doelstellingen bereiken.

Neem contact op met

Naam: Obéline Goubet
Website: http://www.obeline-goubet.fr/
Telefoon: 06 43 60 02 65

Thomas Zirn: Gediplomeerd diëtist-voedingsdeskundige

Presentatie

Thomas Zirn werkt als diëtist-voedingsdeskundige in Amiens. Hij is gespecialiseerd in prestatiegerelateerde voeding, voedingscontrole tijdens de zwangerschap en het weer in evenwicht brengen van diëten. Hij heeft een DUT in biologie engineering met een optie diëtetiek. Zijn samenwerking met professionals in de wereld van diëtetiek en voeding in het ziekenhuis Kremlin Bicêtre stelt hem in staat om zijn kennis voortdurend te verrijken.

Meilleurs diététiciens Amiens
Diëtist Thomas Zirn

Diensten

Thomas Zirn heeft gekozen voor een gepersonaliseerde aanpak als methodologie. Elke stofwisseling is immers anders. De gezondheidsprofessional maakt gebruik van dit feit door een programma op maat van elk individu voor te stellen om bevredigende resultaten te garanderen.

Neem contact op met

Naam: Thomas Zirn
Website: https: //www.tzdietetiqueetnutrition.com/
Telefoon: 06 64 49 35 89

Barbara Desmarest: gediplomeerd diëtist-voedingsdeskundige

Presentatie

Barbara Desmarest is een gediplomeerd diëtiste en voedingsdeskundige. Ze is een professional die luistert naar haar klanten en is ervan overtuigd dat er voedingsmiddelen zijn die bij iedereen passen, afhankelijk van hun smaak en behoeften.

Meilleurs diététiciens Amiens
Diëtist-voedingsdeskundige Barbara Desmarest

Diensten

Barbara Desmarest werkt samen met haar patiënten om een geschikt dieetprogramma te vinden. Haar doel is om geen standaard dieet op te leggen, maar om het aan te passen aan het individu: iedereen, groot of klein, man of vrouw (zwanger of niet) heeft een ander metabolisme. Bezoek zijn praktijk voor meer informatie over zijn diensten.

Neem contact op met

Naam: Barbara Desmarest
Website: https: //visidiet.fr/dieteticienne-nutritionniste-amiens-80000-1057
Telefoonnummer: 03 67 23 01 83

Mylène Debeauvais: diëtist-voedingsdeskundige in de buurt van Amiens (Querrieu)

Presentatie

Mylène Debeauvais is een diëtist-voedingsdeskundige die is opgeleid in ETP of therapeutische patiënteneducatie. Ze heeft een specialisatie in pediatrisch overgewicht en obesitas goedgekeurd door het Necker Hospital in Parijs. Ze heeft ook cursussen gegeven in de marketing van gezonde voeding aan het Institut Universitaire de Technologie.

Meilleurs diététiciens Amiens
Mylène Debeauvais

Diensten

Mylène Debeauvais geeft advies over het juiste dieet voor een bepaalde patiënt. Ze richt zich op een breed en gevarieerd publiek, van jong tot oud, van zwangere vrouwen tot atleten en senioren, of ze nu lijden aan een pathologie (diabetes, cholesterol) of niet. Ze biedt consulten aan in haar praktijk of aan huis.

Neem contact op met

Naam: Mylène Debeauvais
Website: https: //www.mylenediet.com/
Telefoon: 06 15 48 39 61

Amélie Roguez: veelzijdig diëtist-voedingsdeskundige

Presentatie

Diëtist-voedingsdeskundige Amélie Roguez heeft een CAP in koken van een opleidingscentrum in Saint-Martin in Amiens. Ze heeft ook een BTS in diëtetiek en een universitair diploma in verslavingskunde (2018). Ze geeft ook thematische workshops.

Meilleurs diététiciens Amiens
Diëtist Amélie Roguez

Diensten

Amélie Roguez biedt individuele en groepsconsulten aan mensen die evenwichtiger willen eten. Dankzij haar vaardigheden kan ze hen helpen met hun dieet om gewicht te verliezen of te herstellen van een ziekte. Ze biedt ook kooklessen voor individuen en bedrijfsevenementen.

Neem contact op met

Naam: Amélie Roguez
Website: https: //aroguezdieteticienne.wixsite.com/amelieroguez
Telefoonnummer: 06 08 04 55 16