Framboos Keton: mijn mening & kopen tegen de beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Jarenlang hebben mensen buitengewone maatregelen genomen om van ongewenst vet in hun lichaam af te komen. Soms werd zelfs het vet rond de buik weggezogen door middel van invasieve liposuctieprocedures. Mensen hebben hun lichaam moeten uithongeren als onderdeel van talloze afslankdiëten in de hoop af te slanken. Waanzinnige dieetplannen, uitputtende trainingsroutines, gevaarlijke medicijnen…: er zijn geen grenzen aan de draconische maatregelen die sommige mensen overwegen met als enige doel om van hun ongewenste kilo’s af te komen.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Met frambozenketonsupplementen is het gelukkig mogelijk om af te vallen zonder je leven op het spel te zetten. Van deze stof, die frambozen hun voortreffelijke smaak geeft, is aangetoond dat het een verbazingwekkend vermogen heeft om vet te smelten en de eetlust te remmen. Twee tabletten per dag kunnen de manier waarop je lichaam met vet omgaat volledig veranderen. Raspberry Ketone Plus en Raspberry Ketone Pure, geproduceerd door Evolution Slimming, zijn de maatstaven voor frambozenketonsupplementen.

Wat is framboos keton?

Framboos keton is een van de 200 moleculen in frambozen. Het is verantwoordelijk voor het unieke aroma en de smaak van de vrucht. Deze stof zit ook in kiwi’s, veenbessen en bramen. In het menselijk lichaam zijn ‘ketonen’ alternatieve energiebronnen die worden geproduceerd door de afbraak van vetten bij een tekort aan koolhydraten.

Al bijna 100 jaar worden ketonen gebruikt om smaak en geur toe te voegen aan onze voedingsmiddelen en cosmetica. Nu wordt deze stof echter verkocht als een kruidensupplement met de belofte dat het obesitas kan behandelen, kan helpen bij gewichtsverlies, de vetvrije spiermassa kan vergroten en zelfs haaruitval kan behandelen.

Voor zover het supplementen betreft, wordt deze stof over het algemeen synthetisch geproduceerd, gezien de zeer hoge kosten om ketonen uit echte frambozen te extraheren. Een ruwe schatting is dat je ongeveer 90 kilo frambozen nodig hebt om genoeg ketonen te krijgen voor één dosis.

Een deel van het probleem met snel afleverbare supplementen is dat ze heel anders gereguleerd zijn dan medicijnen.

“Ze worden meer gereguleerd zoals voedingsmiddelen,” legt Eliseo Guallar uit, professor epidemiologie en geneeskunde aan de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. “Ze hebben niet zo’n strenge norm en sommige claims weerspiegelen dat.

Hoe werkt Raspberry Ketone Pure?

Het nemen van een frambozen ketonen supplement zoals Raspberry Ketone Pure zal helpen bij het verhogen van de productie van adiponectine, een natuurlijk hormoon in het lichaam. Het is dit hormoon dat een verhoging van je stofwisseling zal veroorzaken om calorieën en opgeslagen lichaamsvet te helpen verbranden. Aangezien dit supplement 600 mg werkzame stof per capsule bevat, kun je je voorstellen hoeveel vet je zult kunnen verbranden.

Hoewel het onderzoek nog in de kinderschoenen staat, is in een klinische studie bewezen dat deze ketonen vet bij muizen verminderen.

Voor menselijke resultaten hoef je alleen maar te kijken naar het groeiende aantal getuigenissen van echte gebruikers van Raspberry Ketone Pure.

Een gebruiker van Raspberry Ketone Pure zei: “Het duurde 2 weken voordat ik een verschil merkte, maar de rest was geweldig. Ik ben sindsdien gestaag afgevallen, ongeveer 1,8 kg per week vergeleken met 900 gram zonder supplementen.”

Een ander zei ook: “Ik ga regelmatig naar de sportschool en had iets nodig om mijn prestaties een boost te geven. Raspberry Ketone Pure heeft mijn gebruikelijke resultaten versneld zonder trillen of hartkloppingen.”

framboise dans une barquette

Hoe werken frambozenketonen?

Bij nader onderzoek van de structuur van frambozenketonen bleek dat ze lijken op twee andere moleculen, capsaïcine (te vinden in chilipepers) en synefrine (een stimulerend middel). Deze twee moleculen staan bekend om hun metabolisme-verhogende eigenschappen. De onderzoekers dachten daarom dat frambozenketonen hetzelfde zouden kunnen doen.

Toen ze de vetcellen van ratten bestudeerden, zagen ze positieve effecten wanneer frambozenketonen werden toegevoegd. De eerste waarneming was dat frambozenketonen de vetafbraak verhoogden. Dit kwam door de gevoeligheid van de cellen voor noradrenaline, een hormoon dat betrokken is bij de omzetting van vet in energie.

Ten tweede bleek dat vetcellen meer adiponectine vrijgaven in de aanwezigheid van deze stof. Adiponectine is een hormoon dat door vetcellen wordt afgegeven en dat een evenwichtiger stofwisseling bevordert en de bloedsuikerspiegel stabiliseert. Mensen die dunner zijn, hebben vaak hogere adiponectineniveaus dan mensen met overgewicht. Als mensen met overgewicht afvallen, neemt dit hormoon meestal toe.

red strawberry fruits

Dit is belangrijk omdat lage niveaus van dit hormoon het risico op leververvetting, diabetes type II, obesitas en hartaandoeningen verhogen. Om je risico te verlagen, is het belangrijk om lichaamsbeweging en suppletie te combineren.

Verschillende supplementen en afslankpillen zijn effectief om gewicht te verliezen. Framboos ketonen supplementen zijn er daar één van. Je kunt echter niet doorgaan met jezelf volproppen met schadelijke vetten en suikers, weigeren te sporten en hopen gewicht te verliezen door alleen framboos ketonen supplementen te nemen. Om effectief te zijn, moet het nemen van frambozen ketonen worden gecombineerd met een verandering in levensstijl en een rijk, uitgebalanceerd dieet.

Persoonlijk heb ik nog nooit iemand gezien of gehoord die zijn lichaamsvet kwijtraakte door het nemen van vrij verkrijgbare supplementen. Het moet worden gecombineerd met een verandering van levensstijl“, legt Christel Oerum, coach, atleet en oprichter van Diabetes Strong uit.

Hoe kun je afvallen met Raspberry Ketone Pure?

Raspberry Ketone Pure is een afslanksupplement dat is ontworpen om je te helpen overtollig lichaamsvet te verwijderen. Het bereikt dit door het gebruik van krachtige ingrediënten die synergetisch met je lichaam werken om gewichtsverlies te bevorderen. Het biedt je een reeks voordelen die je helpen je gewicht effectief te beheersen. Het is rijk aan antioxidanten die oxidatieve stress helpen bestrijden. Dit product werkt onder andere door het bevorderen van lipolyse, het onderdrukken van je eetlust en het stimuleren van je energie.

De fabrikant van dit budgetsupplement is Evolution Slimming Company, een bedrijf gevestigd in Birchington in het Verenigd Koninkrijk. De fabrikant beweert dat het product zeer effectief is in het leveren van betrouwbare resultaten. Hij beweert ook dat het supplement is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die een veilig gebruik garanderen.

Maigrir grâce à la cétone de framboise

Wat zijn de ingrediënten in Raspberry Ketone Pure?

Framboos keton is het belangrijkste ingrediënt in Raspberry Ketone Pure. Het is een goede bron van vitamine C, bevat kalium, magnesium, een kleine hoeveelheid calcium en vitamine A, evenals grote hoeveelheden vezels. In tegenstelling tot veel andere supplementen bevat dit product precies de juiste hoeveelheid van dit heilzame enzym. Elke capsule bevat 100 mg van deze afslankende stof. Aangezien je twee van deze capsules per dag moet innemen, krijg je 200 mg frambozenketonen per dag binnen. Het Institute of Optimum Nutrition heeft verklaard dat het consumeren van meer dan de aanbevolen hoeveelheid gevaarlijk kan zijn voor mensen met onderliggende gezondheidsproblemen. Deze verbinding heeft een goede afslankfunctie en het gewichtsverlies dat het teweegbrengt is drie keer zo groot als dat van capsaïcine. Japanse experts hebben opgemerkt dat een dieet met frambozenketonen het basaalmetabolisme kan stimuleren en het lichaamsvet kan verlagen.

Eilandbewoners in de Stille Oceaan consumeren grote hoeveelheden frambozen. De hoeveelheid frambozenketonen in hun lichaam is vijf keer hoger dan normaal, waardoor ze lang, levendig en erg slank zijn. Deze stof staat bekend als een natuurlijke vetomzettingsfactor. Het is direct betrokken bij de verbranding en afbraak van vetcellen om energie te produceren.

Een ander ingrediënt is Afrikaanse mango. Dit ingrediënt staat bekend om zijn vermogen om de stofwisseling te stimuleren. Het biedt ook veel andere voordelen voor de gezondheid. Acai bessen en resveratrol maken ook deel uit van de formule van dit supplement. Deze twee heilzame ingrediënten zijn rijk aan antioxidanten die kunnen helpen je algehele gezondheid te verbeteren. Het bevat ook appelciderazijn, een ander ingrediënt waarvan bekend is dat het helpt bij gewichtsverlies. Raspberry Ketone Pure bevat ook kelp, cafeïne en grapefruitextract, ingrediënten die ook in andere producten voorkomen. Je kunt er meer over lezen in mijn artikel over voedingssupplementen voor gewichtsverlies!

VET ELIMINEREN MET RASPBERRY KETONE PURE


 • 100% natuurlijk
 • Geld-terug garantie
 • 20% korting bij 3 flessen of meer

Bestel nu Framboos Kétone Pure

Wat zijn de voordelen van het nemen van Raspberry Ketone Pure?

De voordelen van het product

Volgens fitnessspecialisten is dit product effectief in het stimuleren van gewichtsverlies, omdat het krachtige ingrediënten bevat die bekend staan om hun rol bij gewichtsverlies. De voordelen zijn

 • Het bevat de aanbevolen hoeveelheid frambozenketon (200 mg).
 • Het heeft een klinisch geteste formule.
 • Het is gemaakt van een unieke mix van supervruchten.
 • Het zit boordevol antioxidanten.
 • Het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.
 • Het is gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit.
 • Er zijn geen bijwerkingen gemeld.
 • Het heeft een 30 dagen geld-terug garantie.
 • Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
 • Het is te zien op FOX News.

Effecten van het product

De ingrediënten in elke capsule van Raspberry Ketone Pure zijn toegevoegd om belangrijke elementen van je welzijn te stimuleren, zoals vetverbranding en verhoogde energieniveaus. Deze factoren zijn in feite zeer synergetisch met elkaar, in die zin dat verhoogde energieniveaus helpen bij het verhogen van de vetverbrandingsactiviteit terwijl ze onafhankelijk van elkaar werken. Hetzelfde geldt voor de ondersteuning door antioxidanten, die een essentiële rol speelt bij gewichtsbeheersing. Uiteindelijk zorgt het product voor de volgende effecten:

 • Het helpt je overtollig lichaamsvet kwijt te raken.
 • Onderdrukt het hongergevoel.
 • Verhoogt de lipolyse.
 • Verhoogt je energieniveau.
 • Helpt je lichaam te ontgiften.

Natuurlijk zal de vetverbrandende functie van het product je energieniveau en gevoel van welzijn ten goede komen, omdat je vet gemakkelijker zal worden gebruikt als brandstof voor metabolische processen. Daarnaast merkten wetenschappers op dat bepaalde hormonen veranderden bij het gebruik van frambozenketonen. Deze hormonen bleken de capaciteit van het lichaam om vet te verbranden te verhogen.

Cétone de framboise
Het belangrijkste ingrediënt in Raspberry Ketone is natuurlijk frambozenketon!

Hoeveel kost Raspberry Ketone Pure?

Raspberry Ketone Pure is een kwaliteitsproduct tegen een betaalbare prijs. Het is gemaakt met bewezen natuurlijke ingrediënten. Je kunt dus verwachten gewicht te verliezen zonder bijwerkingen te ervaren.

Een maandelijkse voorraad van 180 capsules kost £23,99, wat aanzienlijk goedkoper is dan veel producten die online verkrijgbaar zijn. Er zijn ook grotere aanbiedingen, waardoor je op de lange termijn nog meer geld bespaart. Als je bijvoorbeeld 3 flessen Raspberry Ketone Pure koopt, bespaar je 20% op de totale prijs, of 540 capsules – dat is 18 maanden behandeling!

Vergeet niet dat Raspberry Ketone Pure niet verkrijgbaar is in winkels. Levering is wereldwijd beschikbaar en de prijzen zijn in verschillende valuta, afhankelijk van je behoeften.

Kun je echt afvallen met Raspberry Ketone Pure?

Raspberry Ketone Pure is een klinisch geteste afslankpil die snel en veilig gewichtsverlies garandeert. Zoals je weet zijn frambozen de beroemdheden van vandaag als het gaat om de gewichtsverliesindustrie. Ben jij een van de mensen die erin geslaagd is om gewicht te verliezen met frambozenketonen?

Zo ja, dan is de productbespreking van vandaag voor jou. Dit afslanksupplement is een nieuw product dat exclusief op de markt wordt gebracht door Evolution Slimming, een fabrikant en distributeur van kwaliteitssupplementen voor gezondheid en gewichtsverlies. Dus als je een betrouwbaar supplement wilt voor je afslankprogramma, dan kan dit product je afslankmaatje zijn! Lees verder en kom meer te weten over deze nieuwe dieetpil!

Net als alle andere producten van het merk Evolution Slimming, is Raspberry Ketone Pure gemaakt in het Verenigd Koninkrijk volgens de hoogste normen en van hoogwaardige ingrediënten. Het bevat geen cafeïne, soja, tarwe of gluten.

Enkele van de geclaimde voordelen van Raspberry Ketone Pure zijn:

 • verhoogde energie,
 • verhoogde metabolische niveaus,
 • krachtige vetverbrandende eigenschappen,
 • onderdrukking van de eetlust,
 • verhoogde natuurlijke thermogenese, zonder
 • geen bekende bijwerkingen.

Dit internationaal geleverde product heeft ook een Certificaat van Analyse of COA, een bewijs van de hoge kwaliteit en veiligheid. Er zijn maar een paar merken dieetpillen met zo’n certificaat.

Oui, la cétone de framboise contenu dans les gélules de Raspberry Ketone aide à maigrir
Ja, de framboos keton in Raspberry Ketone capsules helpt je gewicht te verliezen

Aankoop en levering van Raspberry Ketone Pure

De beste plek om Raspberry Ketone Pure te kopen is de website van Evolution Slimming. U ontvangt een GRATIS dieetplan bij elke bestelling, evenals een 30 dagen geld terug garantie. De Evolution Slimming website biedt ook Trusted Shops kopersbescherming, dus u kunt veilig kopen met de garantie dat uw bestelling veilig is.

Raspberry Ketone Pure is te koop voor £24,99 ($39), maar voor een nog grotere besparing kunt u het beste een van de grotere pakketten bestellen. Het pakket van 3 maanden kost bijvoorbeeld slechts € 59,99 ($ 93).

Het beste van alles is dat Raspberry Ketone Pure niet beschikbaar is als proefversie. Je kunt het dus meteen kopen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over herhaalde betalingen die van je bankrekening worden gehaald zonder je toestemming. Wat de levering betreft hoef je je geen zorgen te maken: de fabrikant levert wereldwijd en tegen zeer betaalbare prijzen.

VET ELIMINEREN MET RASPBERRY KETONE PURE


 • 100% natuurlijk
 • Geld-terug garantie
 • 20% korting bij 3 flessen of meer

Bestel nu Framboos Kétone Pure

Kan Raspberry Ketone Pure bijwerkingen veroorzaken?

Raspberry Ketone Pure bevat geen cafeïne of andere stimulerende middelen zoals zoveel andere voedingssupplementen. Je zult dus geen problemen ervaren zoals hoofdpijn, slapeloosheid of nervositeit.

Zoals met elk voedingssupplement is het altijd raadzaam om met je arts te overleggen als je zwanger bent, borstvoeding geeft, jonger bent dan 18 jaar of een bestaand gezondheidsprobleem hebt. Raspberry Ketone Pure wordt geproduceerd volgens de hoogste normen in het Verenigd Koninkrijk, met GMP en ISO 2000: 9001 certificering voor kwaliteitsborging.

Mijn gedetailleerde mening

Mijn algemene beoordeling: 4.1/5

Bij de beoordeling van dit product heb ik rekening gehouden met een aantal factoren, vooral voor een maaltijdvervanger. Dit zijn de criteria die ik in overweging heb genomen om de algemene doeltreffendheid ervan te beoordelen:

 • Samenstelling: ik let vooral op micronutriënten en macronutriënten, die een essentiële rol spelen bij gewichtsverlies en gezondheid;
 • Merkbekendheid: dit criterium speelt een rol omdat het moeilijk is om een merk te vertrouwen dat je niet kent en dat niet in de pers komt, vooral als het om dit soort producten gaat;
 • Prijs: de kosten van het product moeten redelijk zijn, zodat regelmatig gebruik van de maaltijdvervanger mogelijk is zonder onnodige financiële druk;
 • Dosering: het gemak en de praktische inname van de dagelijkse dosis zijn belangrijke factoren om rekening mee te houden, zodat het product zonder beperkingen of problemen kan worden gebruikt!

Voor mij voldoet Raspberry Kétone Pure aan al deze criteria! Ik laat het aan jou over om de rest van mijn review in detail te ontdekken.

Samenstelling: 4,5/5

Raspberry Kétone Pure bevat natuurlijke ingrediënten die me overtuigd hebben. Bruin rijstmeel zorgt voor een gezonde, evenwichtige voedingsbasis en biedt een constante ondersteuning van de energie.

Magnesiumstearaat draagt, naast zijn smerende eigenschappen, bij tot de stabiliteit van dit supplement.
Ik heb ook de aanwezigheid van hypromellose opgemerkt, wat in feite een materiaalsoort is die is afgeleid van cellulose, een natuurlijke stof die voorkomt in planten. Het werkt als een coating om het product makkelijker door te slikken en te verteren te maken. Tot slot natuurlijk frambozenketon, dat het product zijn karakteristieke smaak en effectiviteit geeft. Dit stimulerende ingrediënt bevordert de vetstofwisseling en helpt bij het behouden van een gezond lichaamsgewicht. Met zo’n goed doordachte samenstelling is Raspberry Kétone Pure zeker een bondgenoot bij uitstek om mijn welzijnsdoelen te ondersteunen. Daarom heb ik het deze beoordeling gegeven.

Merkbekendheid: 4/5

WeightWorld is een merk dat gespecialiseerd is in afslank- en vermageringsprogramma’s en biedt een breed scala aan aangepaste producten en behandelingen. De site onderscheidt zich door zijn geloofwaardigheid, ondersteund door TrustPilot-gecertificeerde beoordelingen en solide partnerschappen, wat mij een zeker vertrouwen geeft. Mijn bestelervaringen zijn altijd bevredigend geweest, zonder problemen. WeightWorld heeft alleen nog geen wijdverspreide erkenning gekregen.

Prijs: 4/5

De prijs is goed, maar het is altijd veel beter als je via WeightWorld gaat, dat een glijdende prijsschaal aanbiedt afhankelijk van of je één, twee of drie flesjes koopt. In dit geval daalt de prijs van de capsules van €0,13 naar €0,11 per stuk. Dat lijkt misschien niet veel, maar als je meerdere flessen koopt, is het verschil echt voelbaar!

Wat zijn de meningen over de effectiviteit van raspberry ketone?

Meningen van onderzoekers

Life Sciences publiceerde in 2005 een onderzoek bij muizen om te bepalen of frambozenketonen kunnen helpen om gewichtstoename onder controle te houden terwijl vet wordt geëlimineerd voor energie.

Verdeeld in twee groepen kreeg de ene groep muizen 10 weken lang een vetrijk dieet met frambozenketonsupplementen, terwijl de andere groep de supplementen kreeg gedurende de laatste vijf weken van het onderzoek. De meerderheid van de muizen ondervond geen significante toename van diep vetweefsel of lichaamsgewicht.

Van framboosketonsupplementen is ook aangetoond dat ze ontsteking van het leverweefsel voorkomen bij ratten die een vetrijk dieet kregen. Dit onderzoek uit 2012, gepubliceerd in het Journal of Medical Food, suggereerde dat ketonen de lever beschermen.

Er moet worden benadrukt dat bij beide onderzoeken zeer hoge doses van deze stof werden gebruikt. Muizen en ratten kregen een dagelijkse hoeveelheid van het supplement die gelijk was aan 300 milligram (mg) voor mensen, meer dan 200 keer de aanbevolen dosis.

Er is een onderzoek bij mensen waarbij frambozenketonen gecombineerd worden met andere stofwisselingsbevorderende stoffen. Onderzoekers gaven 70 zwaarlijvige vrouwen gedurende acht weken supplementen met ketonen, capsaïcine, knoflook, gember, cafeïne en synefrine.

Eén groep gebruikte de stoffen in combinatie met lichaamsbeweging en het tellen van calorieën om bijna acht procent van hun lichaamsvet te verliezen, terwijl de tweede groep alleen calorieën telde en aan lichaamsbeweging deed om bijna drie procent lichaamsvet te verliezen.

Het succespercentage in dit specifieke onderzoek kon niet worden toegeschreven aan het gebruik van frambozenketon, omdat elk van deze stoffen de sleutelfactor in gewichtsverlies had kunnen zijn.

“Over het algemeen werd dit onderzoek uitgevoerd bij gezonde mensen. Ermoeten onderzoeken worden uitgevoerd bij mensen met diabetes om de werkelijke effectiviteit en toepassing te bepalen,” legt Jennifer Smith, gecertificeerd diabeteseducator en geregistreerd diëtist bij Integrated Diabetes Services, uit.

Meningen van consumenten

Hier zijn enkele beoordelingen van consumenten:

Elena zegt: “Ik ben bezig met mijn tweede kuur Raspberry en ik ben nog steeds vet kwijt, vooral op mijn dijen en billen waar ik het niet kwijt kon raken. Deze keer nam ik het samen met garcinia en ik heb het gevoel dat ik beter in vorm ben.

Elisabeth zegt: “Uitstekend product. Het effect op mij is ongelooflijk. Voor het eerst val ik effectief af.

VET ELIMINEREN MET RASPBERRY KETONE PURE


 • 100% natuurlijk
 • Geld-terug garantie
 • 20% korting bij 3 flessen of meer

Bestel nu Framboos Kétone Pure

Zelf heb ik na verschillende tests een artikel geschreven waarin ik de afslankpillen op de markt met elkaar vergelijk. Ik nodig je uit om te zien welke pil echt boven de andere uitsteekt! Bekijk de volgende video voor meer informatie!

De alternatieven

Als je op zoek bent naar een maaltijdvervanger, is het altijd goed om verschillende opties te verkennen om degene te vinden die het beste bij je behoeften past. Hoewel de Raspberry Ketone Pure waar ik het in dit artikel over heb aantrekkelijk klinkt, zijn hier een paar andere alternatieve opties die ook interessant voor je kunnen zijn: