Colloïdaal zilver met vele deugden

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Wat is colloïdaal zilver?

Colloïdaal zilver is een ionische oplossing van kleurloos vloeibaar zilver. Het gebruikte water wordt vooraf ultragezuiverd en 99,99% zuivere zilverelektroden worden erin ondergedompeld om dit colloïdaal zilver te produceren. Volgens de medische literatuur is deze colloïde zeer licht goudkleurig, een bewijs van zijn kwaliteit, en bovendien kan hij geïnjecteerd worden. Deze oplossing blijft minstens 6 weken werkzaam. Als je het in het donker bewaart, kun je deze periode gemakkelijk verlengen tot een goed jaar.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Colloïdaal zilver hydrateert, geneest, verzacht…

Colloïdaal zilver is een gemengde lotion voor zowel mannen als vrouwen: als aftershave verzacht, desinfecteert en geneest de lotion. Als make-up remover reinigt en hydrateert het. De lotion wordt aangebracht op watten en vervolgens op de huid, of rechtstreeks op de huid gespoten. Er zijn geen specifieke problemen verbonden aan het gebruik. Het is een bijna smaakloze oplossing die gedronken moet worden om bepaalde ziektes te behandelen, zoals parasieten, voorjaarsmoeheid, enz. In de ogen is het nuttig bij bindvliesontsteking en andere inflammatoire of irriterende aandoeningen. In feite kan het gebruikt worden om elke natuurlijke lichaamsopening te spoelen. Het spoelen van de neus is bijzonder nuttig om bijvoorbeeld verkoudheid te verzachten.

L'argent colloïdal

Voedingssupplement

Dit is een natuurlijk product dat het immuunsysteem versterkt. Het vernietigt virussen, bacteriën, mycose en schimmels. Het kan dus gebruikt worden voor ‘kleine’ kwaaltjes zoals keelontsteking, gastro-enteritis, wratten, schimmelinfecties, acne, etc. Het wordt ook stilaan aanbevolen door artsen voor de behandeling van ernstigere aandoeningen zoals de ziekte van Lyme, kanker (als aanvulling op chemotherapie), de ziekte van Crohn, etc. In sommige ziekenhuizen brengen artsen zilverhoudende verbanden aan op de brandwonden van ernstige brandwondenslachtoffers.

Gebruikt als een eenvoudig cosmetisch product

Op de huid aangebracht heeft het een goed effect op bijvoorbeeld acne, wratten, open wonden en voetschimmel. Colloïdaal zilver kan ook gebruikt worden als een eenvoudig cosmetisch product. Het is een reinigende en hydraterende lotion. Colloïdaal zilver heeft de eigenschap om te desinfecteren, dus het vernietigt de bacteriën of microben die verantwoordelijk zijn voor huidonzuiverheden (herpes, acne, rosacea, etc.). Het verzacht en hydrateert ook. Het wordt vooral gewaardeerd door de gevoelige, zeer droge, geïrriteerde en verbrande huid.