Beste afslanksupplement : Beoordelingen & Vergelijking

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Niet genoeg tijd om te lezen? Hier is de meest effectieve afslankpil: PhenQ
Dit natuurlijke product helpt om vet te verbranden en hongergevoelens te verminderen, waardoor het gemakkelijker wordt om je eetlust onder controle te houden!
Als je meer wilt weten over dit geweldige product, kun je het hier direct kopen en tot 2 flessen gratis krijgen, of een kuur van 2 maanden!

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.


Een voedingssupplement voor gewichtsverlies kan klanten een snelle oplossing voor gewichtsverlies bieden, maar pas op: niet alles wat blinkt is goud. Pillen voor gewichtsverlies die in de handel of zonder recept verkrijgbaar zijn, zijn niet onderworpen aan verkoopbeperkingen. Voedingssupplementen om af te slanken gebruiken verschillende mechanismen om gewichtsverlies op verschillende manieren teweeg te brengen. Eetlustremmers remmen de eetlust, waardoor de patiënt kleinere hoeveelheden voedsel eet. Vezels zorgen voor een verzadigd gevoel of vertragen de opname van bepaalde voedingsstoffen, terwijl vetverbranders de omzetting van vet in energie stimuleren. De meeste afslanksupplementen combineren verschillende ingrediënten die synergetisch werken om overgewicht te verminderen.

Mijn top 3

PhenQ, het afslanksupplement bij uitstek

Mijn mening

PhenQ en bouteille

Als lichamen niet gelijk zijn, zijn afslankpillen dat ook niet. PhenQ is een voedingssupplement om af te slanken dat ik zeer effectief vind en dat de krachtigste vetverbrandende ingrediënten bevat. In combinatie met een dieet en lichaamsbeweging is PhenQ de ultieme behandeling voor obesitas. Het is een extreem krachtig afslankmiddel dat snel werkt en kan helpen bij het verminderen van die hardnekkige kilo’s die ieders leven verpesten. Ik deel mijn mening met je in een artikel over PhenQ. Ik kan PhenQ alleen maar aanraden!

Samenstelling

PhenQ doet wonderen dankzij een unieke combinatie van superkrachtige ingrediënten zoals Capsimax poeder, chroompicolinaat, cafeïne, calciumcarbonaat, nopal en L-carnitine furmaraat.

 • Capsimax is een mix van capsicum, cafeïne, niacine (vitamine B3) en piperine (zwarte peper). Wanneer alle ingrediënten gecombineerd worden tot een poeder, hebben ze de kracht om de thermogene eigenschappen van het lichaam op te laden.
 • Chroompicolinaat zorgt ervoor dat de cellen zoveel suiker kunnen opnemen als ze nodig hebben, zonder dat de patiënt suikerrijk en zetmeelrijk voedsel hoeft te eten. Dit leidt ongetwijfeld tot minder trek.
 • Cafeïne is een natuurlijk ingrediënt voor gewichtsverlies dat het lichaam ook extra energie geeft. Het vergemakkelijkt gewichtsverlies door de stofwisseling en het vetverbrandingsproces te verhogen.
 • Calciumcarbonaat draagt bij aan gewichtsstabiliteit op lange termijn. Het geeft de cellen het signaal om in de toekomst geen vet meer op te slaan omdat het lichaam het niet meer nodig heeft. Bovendien laten de cellen bestaand opgeslagen vet los en kan het lichaam die calorieën gemakkelijk verbranden zonder ook maar een centimeter te bewegen!
 • Nopal is extreem krachtig als het gaat om het afvoeren van al dat watergewicht. Omdat het rijk is aan vezels en aminozuren, helpt het je om extra energie op te wekken en werkt het tegen ontijdige trek.
 • L-Carnitine furmaraat werkt snel om het lichaam te voorzien van hoge energieniveaus die je helpen de hele dag zonder problemen door te rennen.
60 gélules de PhenQ par bouteille

Al deze ingrediënten maken dit biologische supplement tot een uniek en krachtig afslankproduct dat opgeslagen vet verbrandt, de eetlust onderdrukt om minder te eten en de calorie-inname te verminderen, de vetproductie blokkeert om gewichtstoename te voorkomen en de stemming en het energieniveau verbetert. Gewichtsverlies is dus best haalbaar met een minimum aan inspanning, hoewel ik altijd adviseer om actief te blijven voor je gezondheid! Het is belangrijk voor je lichaam en je hart!

Voordelen

 • Natuurlijke ingrediënten;
 • Combinatie van eetlustremmer en vetverbrander ;
 • Geheim ingrediënt dat het verschil maakt;
 • Orale toediening;
 • Toegestaan in Frankrijk;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • Minimale of geen bijwerkingen;
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen;
 • Zonder recept verkrijgbaar.

Nadelen

 • Niet verkrijgbaar in apotheken;
 • Enigszins hoge prijs.

Consumentenmening

Hier zijn enkele uittreksels van getuigenissen van consumenten die ik kon verzamelen van de officiële website van de fabrikant van PhenQ:

Axelle legt uit: “Mijn doelstellingen waren eenvoudig: buikvet en love handles verliezen, sterker worden en in de best mogelijke vorm zijn! Gecombineerd met een verandering in dieet en lichaamsbeweging, ben ik tot nu toe 4 kg afgevallen in 1 maand met de hulp van PhenQ!”

Nicola zegt: “Ik begon PhenQ te nemen en zag al na 2 weken resultaat, mijn eetlust verminderde en ik begon gezonder te eten en actiever te worden.”

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Zotrim, het voedingssupplement dat de eetlust vermindert

Mijn mening

Boîte de Zotrim

Zotrim is een plantaardig voedingssupplement dat is ontwikkeld om de eetlust te remmen en de vetverbranding te bevorderen. Het wordt gemaakt en gedistribueerd door Swiss Research Labs Limited, een team van voedingsdeskundigen, fitnessprofessionals en gezondheidsadviseurs. Het is een veganistisch voedingssupplement: het is gemaakt van organische plantenextracten – ik heb hierover een review van het Zotrim product geschreven! Het bevat dus geen ingrediënten van dierlijke oorsprong of vetten. Zotrim wordt beschouwd als een van de meest effectieve afslankproducten op de Europese markt.

Volgens de fabrikant remt Zotrim de eetlust en verlengt het het verzadigingsgevoel. Het is verkrijgbaar in tabletvorm.

Samenstelling

Om zijn volledige werking te ontwikkelen, bevat het preparaat een aantal natuurlijke stoffen: Yerba Maté, Damiana, inuline, dicalciumfosfaat, vitamine B3, vitamine B6, cafeïne en Guarana.

Yerba Maté

Yerba Maté, ook wel bekend als Braziliaanse thee, is een plant die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt en waarvan de bladeren geneeskrachtige eigenschappen hebben. Van Yerba Maté-extracten is aangetoond dat ze de concentratie verbeteren en het immuunsysteem stimuleren.

Damiana

Damiana extract komt ook uit Zuid-Amerika. Damiana is een kruidachtige plant die voornamelijk in Mexico groeit. Mexicanen gebruiken de plant als traditioneel medicijn voor verschillende kwalen. Damiana extracten staan erom bekend dat ze de eetlust kunnen onderdrukken. Ze staan er ook om bekend dat ze de zintuigen scherpen en de algemene stemming verbeteren.

Inuline

Inuline is een vezel die wordt verkregen uit cichorei. Voedingsvezels ondersteunen een goed functionerende spijsvertering en zijn essentieel voor een gezonde voeding.

Dicalciumfosfaat

Dicalciumfosfaat is een calciumverbinding die in veel soorten groenten en fruit voorkomt. Calcium is een essentieel mineraal voor het lichaam. Calcium helpt je sterke botten op te bouwen en zorgt ervoor dat je intensieve lichamelijke inspanning kunt weerstaan. Intensieve lichaamsbeweging is noodzakelijk als je snel wilt afvallen.

Vitaminen B3 en B6

B-vitamines zijn essentiële onderdelen van een gezonde voeding en spelen een belangrijke rol bij het omzetten van het voedsel dat we eten in energie. De vitamines B3 en B6 in Zotrim zorgen voor een normaal energiemetabolisme en helpen gevoelens van vermoeidheid en uitputting te verminderen.

Cafeïne

Cafeïne staat erom bekend het energieniveau te verhogen. De cafeïne in Zotrim heeft een verkwikkend en energiegevend effect. Het verhoogt ook je alertheid en concentratie.

Guarana

Er is een reden waarom guarana een belangrijk ingrediënt is in energiedrankjes. Guarana bevat meer cafeïne dan koffie. De cafeïne in guarana is niet alleen zeer stimulerend, maar verhoogt ook je metabolisme. Dit betekent dat er meer vet wordt afgebroken in de bloedbaan en verbrand.

  Voordelen

  • Krachtige vetverbrander;
  • Gemakkelijk te gebruiken ;
  • Veganistisch voedingssupplement ;
  • Toegelaten voor consumptie in Frankrijk ;
  • Oraal toegediend;
  • Geen gevaarlijke bijwerkingen ;
  • Wereldwijde levering;
  • Geschikt voor mannen en vrouwen.

  Nadelen

  • Niet verkrijgbaar in apotheken;
  • Gevaarlijk bij overdosering.

Consumentenmening

Ik wil graag een paar uittreksels van getuigenissen van consumenten met je delen die ik onlangs heb verzameld van de officiële website van de fabrikant van Zotrim :

Heidi legt uit: “Omdat ik een fulltime moeder was, had ik geen tijd om fatsoenlijk te eten, dus at ik overdag de rest van de maaltijden van mijn kinderen en dan, als ze naar bed waren, kookte ik een grote maaltijd voor mezelf en mijn man – mijn porties hadden waarschijnlijk minstens twee mensen kunnen voeden, maar ik dacht dat, omdat ik overdag niet fatsoenlijk had gegeten, het geen probleem zou zijn om het goed te maken door ’s avonds meer te eten. Zotrim heeft me geholpen om mijn eetpatroon beter onder controle te houden”.

Sharon zegt: “Ik heb maaltijdvervangers geprobeerd, maar daar voelde ik me alleen maar slechter door – het is toch gewoon geen eten? Zotrim past zo eenvoudig in mijn drukke leven en het helpt me zo effectief om minder te eten.”

PhenGold, een duurzaam supplement

Mijn mening

PhenGold kan je helpen om je doel van gewichtsverlies op de lange termijn te bereiken. Je kunt gewicht verliezen over je hele lichaam wanneer je actief bent, rust, niets doet of zelfs slaapt. Op papier klinkt het misschien als een droom, maar het product stimuleert het vermogen van het lichaam om op natuurlijke wijze vet te verbranden. Er is nog steeds geen wonderformule!

PhenGold verbrandt niet alleen vet, maar stimuleert ook de stofwisseling, verhoogt de energie en het humeur en vermindert trek. De fabrikant biedt zelfs een ‘geld terug’ garantie na 50 dagen gebruik. Eventuele ontevreden consumenten hebben 50 tot 100 dagen de tijd om hun geld terug te eisen. Volgens de fabrikant maakt PhenGold gebruik van de synergetische effecten van zijn ingrediënten, waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen.

Samenstelling

Vitaminen B3, B6 en B12

De synergetische werking van deze vitamines vermindert het hongergevoel, stimuleert de stofwisseling, verbetert de stemming en geeft meer energie.

Cafeïne

Eén portie PhenGold bevat 225 mg cafeïne. Cafeïne verhoogt de energie en concentratie, onderdrukt de eetlust, stimuleert de stofwisseling en verbrandt vet.

Cayennepeper

PhenGold bevat 200 mg cayennepeper per portie. Dit ingrediënt stimuleert de stofwisseling, verbrandt vet en onderdrukt de eetlust.

Rhodiola Rosea

De 250 mg Rhodiola Rosea in één portie PhenGold helpt vet te verbranden en energie te verhogen.

L-thyrosine

De 350 mg L-thyrosine in één portie PhenGold helpt om vet te verbranden en de concentratie en stemming te verbeteren.

L-Theanine

De 250 mg L-theanine in één portie PhenGold helpt de concentratie en stemming te verbeteren en het metabolisme te stimuleren.

Dimethylaminoethanol (DMAE)

150 mg DMAE in één portie PhenGold helpt de motivatie en stemming te verbeteren.

Groene koffie

De 100 mg groene koffie in PhenGold helpt vet te verbranden, energie te verhogen en de stofwisseling te stimuleren.

Groene thee

De fabrikant heeft 500 mg groene thee opgenomen in één portie PhenGold om de stofwisseling te stimuleren en vet te verbranden.

Voordelen / Nadelen

Voordelen

 • Rijk aan natuurlijke, effectieve ingrediënten;
 • Combinatie van eetlustremmers, metabolisme-boosters, vetverbranders, energie-boosters en motivatoren;
 • Rijk aan B-vitamines (B3, B6, B12);
 • Geschikt voor vrouwen en mannen, afhankelijk van medisch advies;
 • Zonder recept verkrijgbaar;
 • Waar voor je geld;
 • 10% korting door de code “Gold” in te voeren bij het afrekenen;
 • Snelle, gratis verzending.

Nadelen

 • Nog niet verkrijgbaar in apotheken;
 • Kan een beetje duur zijn voor sommige portemonnees

Beoordelingen van consumenten

Kate zegt: “In één maand ben ik 27 cm van mijn taille kwijtgeraakt”.

Dave schreef: “Mijn gewicht zien afnemen gaf me de motivatie die ik nodig had om door te gaan”.

Jane zei: “Ik vond het moeilijk om minder calorieën te eten, wat onvermijdelijk leidde tot snoepen. Dat is waar PhenGold het verschil maakte.”

Anusha vertrouwde me toe: “Voor het eerst in maanden voel ik dat mijn zelfvertrouwen terugkomt.”

EFFECTIEF AFVALLEN MET PHENGOLD


 • Gratis bezorging
 • Tot 2 maanden gratis behandeling
 • 100 dagen geld-terug-garantie
PhenGold

Bestel PHENGOLD nu op de officiële website

De gezondheidsvoordelen van afslanksupplementen

Afslankpillen zijn een belangrijke stimulans voor wie wil afvallen. Minder eten en sporten zijn de hoekstenen van elk afslankprogramma, maar soms is dat niet genoeg. Soms is een helpende hand van buitenaf nodig en dan zijn afslanksupplementen een echte aanwinst.

Naast hun effect op gewichtsverlies bevatten de meeste afslanksupplementen een aanzienlijk aantal voedingsstoffen die het lichaam op veel gebieden helpen. Na een maaltijd breekt het lichaam de koolhydraten, eiwitten en vetten in de maaltijd af en neemt het ook de andere voedingsstoffen in de maaltijd op. De opname van deze voedingsstoffen is deels afhankelijk van een aantal vitamines, die elke dag moeten worden ingenomen. In die zin zijn voedingssupplementen voor afslanken essentieel.

Het innemen van een afslankpil kan ook helpen bij het onderhoud en herstel van weefsels, processen die gedurende je hele leven plaatsvinden. Defecten in weefselherstel en -onderhoud leiden tot ziekte. Omdat ze rijk zijn aan voedingsstoffen, kunnen afslanksupplementen dit proces door de jaren heen stimuleren en stabiliseren.

Trouver un complément alimentaire pour maigrir efficace
Wat zijn de meest effectieve afslanksupplementen?

Hoe voedingssupplementen werken om af te vallen

Afslankpillen werken via 3 mechanismen: het versnellen van de stofwisseling, het verhogen van de vetverbranding en het verminderen van de opname van bepaalde voedingsstoffen. Eetlustremmers zijn de meest gebruikte afslankpillen. Ze onderdrukken de eetlust en verminderen het hongergevoel. Ze zijn effectief omdat de patiënt geneigd is minder te eten. De algehele vermindering van calorieën leidt tot gewichtsverlies. Hoewel de meeste voorgeschreven eetlustremmers van de markt zijn gehaald vanwege het verhoogde risico op overlijden, zijn er verschillende natuurlijke alternatieven beschikbaar.

Metabolisme-boosters zijn stoffen die de stofwisseling verhogen. Ze verbranden meer calorieën, wat leidt tot gewichtsverlies. Als je meer calorieën verbrandt dan je verbruikt, verbrandt je lichaam vet om het verschil goed te maken. Stimulerende middelen stimuleren tijdelijk lichamelijke of geestelijke activiteit. Een goed voorbeeld is cafeïne. Als je er veel van drinkt, voel je je erg alert, soms nerveus. Koffie verhoogt de stofwisseling, waardoor je meer calorieën verbrandt.

Absorptieblokkers voorkomen dat het lichaam bepaalde voedingsstoffen uit voedsel opneemt. Deze elementen passeren het spijsverteringskanaal en hebben geen invloed op het gewicht. Een van de populairste is forskolin, dat voorkomt dat ingenomen vet door het lichaam wordt opgenomen. Als het vet niet kan worden opgenomen, kan het geen gewichtstoename veroorzaken.

Wat zijn de bijwerkingen?

De bijwerkingen van afslanksupplementen kunnen variëren afhankelijk van het type medicijn en de werking ervan. Stimulerende supplementen kunnen slapeloosheid, verhoogde bloeddruk, snelle hartslag en rusteloosheid veroorzaken. Supplementen voor gewichtsverlies die interfereren met vetopname, zoals chitosan, kunnen vette ontlasting, gas en losse ontlasting veroorzaken.

Veel afslanksupplementen werken door het metabolisme en de hartslag te versnellen om de hoeveelheid energie die het lichaam verbruikt te verhogen. Omdat ze de hartslag kunstmatig stimuleren, kunnen deze middelen hartritmestoornissen en schade aan of storingen in de hartconstanten veroorzaken.

Een voedingssupplement voor gewichtsverlies moet worden gebruikt in combinatie met een caloriearm dieet en een door een arts goedgekeurd bewegingsprogramma voor de beste resultaten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de meeste mensen weer wat of al het verloren gewicht terugkrijgen wanneer ze stoppen met het gebruik van afslankpillen, tenzij er moeite wordt gedaan om het gewichtsverlies vol te houden.

Apparaten die met voorzichtigheid gebruikt moeten worden

Organische supplementen omvatten een breed scala aan producten en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder capsules, tabletten, vloeistoffen, poeders en repen. Fabrikanten brengen deze producten op de markt met verschillende claims, waaronder dat ze de absorptie van macronutriënten, de eetlust, het lichaamsvet en het gewicht verminderen en het metabolisme en de thermogenese verhogen. Supplementen voor gewichtsverlies kunnen tientallen ingrediënten bevatten, en sommige zelfs meer dan 90. Veel voorkomende ingrediënten in afslanksupplementen zijn planten (kruiden en andere plantaardige bestanddelen), voedingsvezels, cafeïne en mineralen.

In zijn rapport over supplementen voor gewichtsverlies concludeerde hetUS Government Accountability Office dat “er weinig bekend is over de effectiviteit van supplementen voor gewichtsverlies, maar dat sommige supplementen in verband worden gebracht met mogelijke lichamelijke schade”. Veel supplementen voor gewichtsverlies zijn duur en sommige ingrediënten in deze producten kunnen een wisselwerking hebben of interfereren met bepaalde medicijnen. Het is daarom belangrijk om te overwegen wat er wel en niet bekend is over elk ingrediënt in een supplement voor gewichtsverlies voordat je het gebruikt.

Mensen die overwegen om supplementen voor gewichtsverlies te gebruiken, moeten met hun zorgverlener praten om de mogelijke voordelen en risico’s van deze producten te bespreken. Dit is vooral belangrijk voor mensen met medische aandoeningen, zoals hoge bloeddruk, diabetes en lever- of hartaandoeningen. Volgens een groot onderzoek bespreekt echter minder dan een derde van de volwassenen die voedingssupplementen gebruiken om af te vallen dit gebruik met een zorgverlener.

Uw vragen

Zijn alle dieetpillen veilig om in te nemen?

De veiligheid van voedingstabletten hangt af van de formulering en de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. Het is raadzaam om producten van gerenommeerde merken te kiezen, de etiketten te bestuderen om certificeringen en ingrediënten te controleren en een gezondheidsprofessional te raadplegen voordat je met een nieuw voedingssupplement begint, vooral als je specifieke medische aandoeningen hebt of andere medicijnen gebruikt.

Kunnen voedingstabletten een gezond dieet vervangen?

Het antwoord lijkt misschien voor de hand liggend, maar voedingstabletten kunnen een gezonde, evenwichtige voeding niet vervangen. Ze zijn bedoeld als aanvulling op je dieet door extra voedingsstoffen te leveren. Het is altijd het beste om te kiezen voor een verscheidenheid aan verse, voedzame voedingsmiddelen om essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. Voedings tabletten moeten gezien worden als een aanvulling op, en niet als een vervanging van, een evenwichtige voeding.

Wat zijn de meest voorkomende soorten voedingstabletten op de markt?

Er zijn verschillende soorten voedingstabletten verkrijgbaar, zoals multivitaminen, mineralensupplementen, omega-3 vetzuren, probiotica, gewrichtssupplementen, antioxidanten, hartgezondheidssupplementen en nog veel meer. De keuzes zijn afhankelijk van individuele behoeften en gezondheidsdoelen.

Hoe weet ik of ik voedingstabletten moet nemen?

De noodzaak om voedingstabletten te nemen kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften. Een uitgebalanceerd dieet kan over het algemeen de benodigde voedingsstoffen leveren. In bepaalde gevallen, zoals bij specifieke voedingstekorten, beperkende diëten of bepaalde medische aandoeningen, kunnen echter voedingstabletten worden aanbevolen. Het is het beste om een professional in de gezondheidszorg te raadplegen om je specifieke behoeften te beoordelen.

Zijn voedingstabletten veilig tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding?

Tijdens de zwangerschap of als je borstvoeding geeft, is het essentieel om een zorgprofessional te raadplegen voordat je voedingssupplementen neemt. Sommige vitaminen en mineralen kunnen heilzaam zijn, maar andere kunnen schadelijk zijn. Een zorgverlener kan u de juiste supplementen en veilige doses aanbevelen om uw gezondheid en die van uw baby te ondersteunen.

Andere goede voedingssupplementen

Phen375

Phen375

Phen375 wordt gepromoot als een geavanceerde formule gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ontworpen voor gewichtsverlies. Dit voedingssupplement voor gewichtsverlies heeft als doel de stofwisseling te verhogen, het energieniveau te verhogen en trek te onderdrukken. Het is vrij verkrijgbaar, dus je hebt geen recept nodig.

De voordelen zijn onder andere minder trek, snellere stofwisseling, onderdrukte eetlust, hoger energieniveau, betere resultaten bij het afvallen en een verbeterde vetverbranding. Dit afslanksupplement bereikt al deze doelen door een unieke formule die bestaat uit L-Carnitine (382mg), Coleus forskohlii, watervrije cafeïne (75mg), Citrus aurantium (125mg), Cayennepeper (20mg), Dendrobium nobile extracten, chroom (1mg) en calciumcarbonaat (149mg).

 • L-Carnitine is een aminozuur dat voorkomt in voedingsmiddelen zoals kaas, rundvlees, kipfilet, melk, volkoren tarwe en kabeljauw. Dit aminozuur helpt de hersenen en het hart functioneren, helpt spierbeweging en is belangrijk voor de energieproductie.
 • Coleus forskohlii bevat een actief bestanddeel genaamd forskolin, dat helpt om de bloedvaten wijder te maken en een krachtigere hartslag te bevorderen. Het wordt gebruikt in veel vrij verkrijgbare supplementen en wordt vaak ingenomen bij de behandeling van obesitas, allergieën, een laag testosterongehalte en ontstekingen.
 • Watervrije cafeïne heeft geen stimulerende eigenschappen. Deze krachtigere versie kan helpen de mentale concentratie te stimuleren en het energieniveau te verhogen. Cafeïne kan de eetlust onderdrukken en de stofwisseling verhogen.
 • Citrus aurantium, ook wel bittere sinaasappel genoemd, is een plant die oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt. Hij bevat synefrine, een stof die de hartslag en bloeddruk verhoogt. In combinatie met stimulerende middelen zoals cafeïne kan synefrine snel thermogenese stimuleren en helpen bij gewichtsverlies.
 • Cayennepeper bevat een stof genaamd capsaïcine, die kan helpen ontstekingen te verminderen, verzadiging te bevorderen en gewichtsverlies te stimuleren. Van Dendrobium nobile, een orchidee die in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt, is aangetoond dat het ontstekingen vermindert, spijsverteringsproblemen verlicht en diabetes behandelt.
 • Chroom is een belangrijk mineraal voor het verteren van voedsel, het in balans brengen van de bloedsuikerspiegel en het ondersteunen van de insulinefunctie. Calciumcarbonaat verlicht indigestie, maagklachten en brandend maagzuur.

Update: Phen375 pillen zijn vervangen door PhenQ. Vanaf nu is mijn aanbeveling duidelijk in het voordeel van PhenQ, omdat het naar mijn mening de meest effectieve en krachtige vetverbrandingsformule biedt, terwijl het volledig natuurlijk is!

Forskolin 250

Forskolin

Forskolin 250 is een voedingssupplement op basis van forskolin om af te slanken. Forskolin wordt gewonnen uit de wortels van de Coleus forskohlii plant en is een volledig natuurlijk plantenextract dat al duizenden jaren wordt gebruikt voor de behandeling van een groot aantal gezondheidsproblemen, variërend van hoge bloeddruk tot astma. Maar het was de ontdekking van de verbazingwekkende voordelen bij het afslanken die forskolin echt naar de voorgrond stuwde.

Door de afbraak van opgeslagen vet te bevorderen en de stofwisseling te verhogen, kan Forskolin 250 helpen bij het verliezen van lichaamsvet en het vergroten van de vetvrije massa. Het doet dit door de aanmaak van cAMP te stimuleren, een molecuul dat cellen vertelt om de hormoongevoelige lipase (HSL) te verhogen.

HSL breekt vetreserves in de cellen af. Dit vrijkomen van vetzuren veroorzaakt een thermogene reactie, wat betekent dat de patiënt nog meer calorieën zal verbranden met behoud van vetvrije lichaamsmassa. cAMP stimuleert ook de schildklier, die de stofwisseling reguleert en helpt om de vetafbraak van het lichaam te intensiveren.

Mensen met een trage stofwisseling kennen de frustratie van het proberen af te vallen zonder veel te doen. Metabolisme is de snelheid waarmee het lichaam calorieën verbrandt, dus een snelle stofwisseling is de Heilige Graal van gewichtsverlies. Door de productie van schildklierhormonen te stimuleren, helpt forskolin de stofwisseling te verhogen, waardoor het lichaam elke dag meer calorieën verbrandt, waardoor de patiënt sneller afvalt.

Dit afslanksupplement geeft een grote impuls aan de inspanningen om af te vallen door de enzymen en hormonen te verhogen die vet in het lichaam afbreken. Het actieve ingrediënt doet opgeslagen vet en overtollige calorieën smelten, waardoor afslankdiëten sneller en gemakkelijker verlopen.

In klinische onderzoeken heeft forskolin aangetoond dat het in staat is om gunstige veranderingen in de lichaamssamenstelling teweeg te brengen, terwijl het het percentage lichaamsvet aanzienlijk vermindert. Het belangrijkste actieve ingrediënt van het product wordt ook al jaren gebruikt om verschillende kwalen en aandoeningen te behandelen. Forskolin 250 is veilig, heilzaam en heeft zeer positieve resultaten behaald in medische onderzoeken.

Forskolin 250 is eigendom van en wordt gedistribueerd door Bauer Nutrition, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde fabrikant van sport- en afslanksupplementen en voedingssupplementen.

Update: Forskolin 250 is niet langer verkrijgbaar. Er is een alternatief verkrijgbaar van het merk Nutrimea met Forskolin.

Koop Forskolin nu op de officiële website

Proactol XS

Proactol XS, des comprimés pour mincir

Bauer Nutrition heeft nog een voedingssupplement voor afslanken geïntroduceerd. Deze trekt veel aandacht vanwege de positieve beoordelingen. Het is bewezen dat Proactol XS werkt, het is een medisch goedgekeurde afslankpil waarvan is aangetoond dat hij een deel van het ingenomen vet absorbeert. Hoewel het je geen toestemming geeft om te eten wat je maar wilt, vermindert het wel direct het aantal ingenomen calorieën.

Dit betekent dat we kunnen genieten van al het vette voedsel dat we lekker vinden, zonder dat we ons schuldig hoeven te voelen. Omdat het lichaam minder vet opneemt, zal het veel gemakkelijker zijn om dat overtollige gewicht te verliezen waar je al jaren last van hebt.

Op het moment dat het vet het lichaam binnendringt, begint dit afslanksupplement te werken. Het product gaat een interactie aan met de voedingsstoffen die zich al in de maag bevinden en werkt als een oplosbare vezel. Proactol XS vormt een gel die galzuren en vetten bindt, waardoor het vet onverteerbaar wordt. Dit vet gaat vervolgens verloren in de ontlasting. Gebruikers wordt geadviseerd om 2 capsules voor de hoofdmaaltijden van de dag in te nemen, zodat de resultaten effect hebben.

Dit voedingssupplement voor gewichtsverlies is een krachtige dieetpil die werkt als een bindmiddel. Het is geclassificeerd als een medisch hulpmiddel type II A. Het wordt aanbevolen door artsen en kan je helpen snel gewicht te verliezen zonder enige vorm van negatieve bijwerkingen.

Het belangrijkste ingrediënt in Proactol XS is chitosan. Mensen hebben de neiging om aan te komen na het eten van overmatig vet voedsel. De chitosan in Proactol XS is een krachtige bron van natuurlijke vezels. Het heeft een zeer hoog lipidebindend vermogen, waardoor de calorieën van vetrijk voedsel worden geneutraliseerd.

Natuurlijk chitosan produceert een gelachtige substantie in de maag die zich mengt met voedsel. In dit proces worden vet en cholesterol uit het voedsel verwijderd en gebonden in een niet-oplosbare vorm. Deze gebonden vetten worden niet door het lichaam opgenomen, maar onverteerd uitgescheiden. Als gevolg hiervan neemt je lichaam minder vet op. Ik vertel hier iets meer over in mijn artikel over Proactol XS, dus aarzel niet om het te lezen.

De voordelen van Proactol XS zijn onder andere een verminderde vetopname, minder trek in suiker en andere zoetigheden, onderdrukking van de eetlust en een verminderd risico op diabetes type II.

Update: Proactol XS is nu vervangen door PhenQ, dat effectiever is en scherper geprijsd.
Je kunt mijn artikel“PhenQ: mening, prijs en advies” lezen voor meer details!

Framboos keton

Raspberry Ketone Max

Framboos keton is een natuurlijke fenolverbinding die wordt gevormd in rode frambozen, waardoor ze hun kenmerkende smaak krijgen. Eenmaal verteerd helpt frambozenketon het lichaam om vet efficiënter af te breken terwijl het de stofwisseling verhoogt. Onderzoeken wijzen uit dat het dit doet door adiponectine te beïnvloeden, een hormoon dat het lichaam helpt vet te verbranden en de eetlust te verminderen.

Dag na dag gebruikt, zorgt dit afslanksupplement voor veilig, natuurlijk gewichtsverlies. Het verhoogt de stofwisseling, controleert het hongergevoel en vermindert de trek. Het onderdrukt de eetlust en bevordert de vetverbranding, waardoor je met minimale inspanning ongewenste kilo’s kwijtraakt. Framboos keton normaliseert de bloedsuikerspiegel en helpt bij het reguleren van cholesterol en vet. Het helpt ook een hoge bloeddruk te voorkomen.

Naast gewichtsverlies helpt framboos keton ook bij het behouden van een goede gezondheid, omdat framboos supplementen zeer veel antioxidanten bevatten. Deze antioxidanten voorkomen dat cellen beschadigd raken door vrije radicalen. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen, net als aspirine. Dit is gunstig voor het lichaam omdat het het risico op een beroerte en hartaanval kan verminderen. Het verlaagt ook het cholesterolgehalte in het lichaam.

Rond 2010 ontdekten wetenschappers dat dit voedingssupplement voor gewichtsverlies een moleculaire structuur heeft die lijkt op capsaïcine, de chemische verbinding die verantwoordelijk is voor de hitte in pepers. Vooronderzoek suggereerde ook dat capsaïcine kan helpen bij gewichtsbeheersing. In het licht van deze bevindingen voerden wetenschappers studies uit op muizen en menselijk weefsel om te zien of raspberry ketone ook de gewichtstoename beïnvloedde. De resultaten waren positief.

In de afgelopen jaren hebben supplementen met frambozenketonen aan populariteit gewonnen vanwege hun vermogen om de stofwisseling en vetverbranding te stimuleren. In combinatie met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging, met de juiste dosering framboos ketonen per dag, kunnen ze helpen tastbare resultaten te produceren.

Andere studies suggereren dat framboos ketonen het immuunsysteem kunnen helpen stimuleren: Het hoge gehalte aan antioxidanten van framboos ketonen is bij de bescherming van het lichaam tegen ziekten tot het voorkomen van cellulaire schade, waardoor verschillende voordelen voor de gezondheid en gewichtsverlies.

Update: Het Raspberry Ketone product is niet langer te koop, dit is geëvolueerd naar Keto Charge.