Capsiplex: mijn mening & beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Capsiplex of CapsiplexTM, niet te verwarren met Capsiplex Sport (van dezelfde fabrikant), is een calorieverbrander die in 2010 op de markt kwam. Het is een groot succes aan de overkant van het Kanaal en de Atlantische Oceaan. En met reden: er wordt gezegd dat het de afslankcapsule is, of op zijn minst het ‘afslankgeheim’, van sterren zoals :

 • Kelly Osbourne, een Engelse modeontwerpster, actrice en zangeres, heeft publiekelijk verklaard dat ze Casiplex kocht en gebruikte om haar figuur te behouden;
 • De Amerikaanse Jennifer Lopez bekende Capsiplex te hebben gebruikt om haar postnatale kilo’s kwijt te raken;
 • Britney Spears zei dat ze Capsiplex afslankcapsules gebruikte om een slanker lichaam te krijgen;
 • Brad Pitt getuigt ook van de effectiviteit van Capsiplex als afslankcapsule.

Moeten we deze getuigenissen van sterren vertrouwen? Wat is Capsiplex echt waard? Wat bevat het? Waar en hoe kan het verkregen worden? Deze en vele andere vragen worden in de volgende regels uitgebreid beantwoord!

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Capsiplex prijs

Presentatie van Capsiplex, calorieverbrander

Capsiplex is een merk van Bauer Nutrition. Het wordt vervaardigd in de laboratoria van Wolfson Berg in Larnaca, Cyprus, door een team van medische adviseurs met ervaring in de ontwikkeling van voedingssupplementen. Op zijn officiële website legt Bauer Nutrition uit dat dit supplement werkt volgens een natuurlijk en relatief eenvoudig principe dat gebaseerd is op het verhogen van het energieverbruik om een aanzienlijk gewichtsverlies te induceren. Capsiplex wordt voorgesteld als een afslankcapsule. Bauer Nutrition gaat een stap verder door het hoofdingrediënt te onthullen: Capsium, beter bekend als ‘hete rode peper’.

Volgens de medische adviseurs van Bauer Nutrition helpt de hete rode peper om meer calorieën te verbranden, de stofwisseling te versnellen en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Volgens de fabrikant is de ophoping van vet in probleemzones van het lichaam niet bestand tegen de exclusieve formule van het supplement. Het dagelijks innemen van één capsule Capsiplex (in plaats van meerdere capsules bij sommige vetverbranders) volstaat om de thermogenese te versnellen en de snelle afbraak van vetcellen te induceren.

Bovendien verhoogt Capsiplex het energieniveau van gebruikers. Echter, om deze effecten te reproduceren door het consumeren van hete rode peper, zou je elke dag 10 gram moeten nemen gedurende meerdere weken. Het is handiger en redelijker om Capsiplex te nemen, waarvan de geconcentreerde formulering, gebaseerd op de Omnibead technologie, de absorptie van capsium bevordert zonder de minste irritatie van de maag- en mondwegen.

Wat zijn de verwachte voordelen van het nemen van Capsiplex?

De fabrikant zegt het recht voor zijn raap op zijn website: gebruikers van het voedingssupplement kunnen verwachten 278 extra calorieën te verbranden voor, tijdens en na hun fysieke activiteiten (training of andere dagelijkse beweging). Er wordt gespecificeerd dat je kunt verwachten :

 • 3% meer calorieën vóór de training;
 • 3% meer calorieën tijdens het sporten
 • en 12 keer meer calorieën in de eerste 60 minuten na het sporten.

Er staat dat het supplement gebruikers zal helpen hun eetlust onder controle te houden, hun metabolisme te stimuleren, hun energie te verhogen en hun lichaamsvet aanzienlijk te verminderen.

SNELLER AFVALLEN MET CAPSIPLEX


 • Bewezen effectiviteit
 • Versnelt de stofwisseling
 • Helpt gewichtsverlies

Capsiplex nu kopen

Samenstelling

Capsiplex dankt zijn doeltreffendheid niet alleen aan de hete rode chilipeper (het hoofdingrediënt) maar ook aan drie natuurlijke bestanddelen waarvan de effecten niet te verwaarlozen zijn bij het afvallen. Laten we eens kijken naar deze vier waardevolle ingrediënten, die een grote bijdrage leveren aan de populariteit van deze afslankcapsule.

Capsicum extract

Eén capsule bevat 80 mg heet rood peperextract, bekend als Capsicum Annuum. Het bevat verschillende alkaloïden zoals dihydrocapsaïcine en capsaïcine. Van capsaïcine is bekend dat het de productie van noradrenaline en adrenaline stimuleert, twee hormonen die de verbranding van opgeslagen vet en suikers bevorderen. En dat is nog niet alles! Van capsaïcine wordt ook gezegd dat het witte vetcellen kan omzetten in bruine vetcellen, waarvan bekend is dat ze calorieën verbranden. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de fabrikant van dit supplement Capsicum als hoofdingrediënt heeft gekozen.

Verschillende onderzoeken hebben de voordelen van rode chilipeper in afslankcapsules aangetoond. Bij een ervan, uitgevoerd in 2013 in de Verenigde Staten, kregen de deelnemers gedurende 6 dagen 2,6 mg capsaicinoïden (extracten van hete rode peper) toegediend. Er werd vastgesteld dat het energieverbruik toenam en de stofwisseling op een hoog niveau bleef (zonder te vertragen). Volgens de onderzoekers veroorzaken capsaïcinoïden (waaronder capsicum) een lichte toename van lichaamsvet door hun thermogene aard en stimuleren ze de thermogenese, wat bijdraagt aan de vetoxidatie.

Cafeïne

Een capsule Capsiplex vetverbrander bevat 138 mg cafeïne (de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 200 tot 300 mg voor een gezonde volwassene). Deze alkaloïde, ontdekt in 1819, stimuleert het hart- en zenuwstelsel. Cafeïne bevordert het vrijkomen van vet (lipolytisch effect), stimuleert de thermogenese en induceert de vetverbranding (thermogeen effect). Het vermindert de eetlust door je een vol gevoel te geven. Het verhoogt de concentratie en alertheid en helpt je meer uithoudingsvermogen te hebben door je minder gevoelig te maken voor vermoeidheid. Onderzoekers gingen op zoek naar de relatie tussen metabolisme, de thermogene reactie op cafeïne en gewichtsverlies bij vrouwen met obesitas. Ze concludeerden dat het toedienen van watervrije cafeïne leidde tot progressief gewichtsverlies bij vrouwen die klaagden over overgewicht.

Café
Capsiplex bevat cafeïne, die het vrijkomen van vet bevordert

Piperine

Gewonnen uit zwarte peper, helpt piperine de bloedsuikerspiegel en het slechte cholesterolgehalte te verlagen. Bovendien, deze alkaloïde, gedoseerd op 5 mg per Capsiplex capsule, stimuleert het metabolisme, helpt om witte vetten te verwijderen uit hun opslagplaatsen en gebruiken als energie. Het nut van piperine werd aangetoond in een studie uitgevoerd op knaagdieren. De knaagdieren kregen gedurende 2 maanden een vetrijk dieet om metabole reacties te ontwikkelen die geassocieerd worden met obesitas. Daarna werden ze verdeeld in 2 groepen.

De knaagdieren in de eerste groep bleven het vetrijke dieet volgen, terwijl de knaagdieren in de tweede groep ook 40mg/kg piperine kregen gedurende 21 dagen. Het onderzoeksteam stelde vast dat de knaagdieren die piperine kregen een verhoging van het gehalte aan goed cholesterol en een verlaging van het gehalte aan slecht cholesterol vertoonden. Toediening van piperine maakte het ook mogelijk om de ophoping van vet te vertragen door enzymen zoals proteïnelipase te activeren.

Vitamine B3

Naast het helpen reguleren van de bloedsuikerspiegel, het slechte cholesterolgehalte en de omzetting van voedingsstoffen in energie, heeft vitamine B3 of niacine een ontstekingsremmend effect op het vetweefsel. Capsiplex bevat 16mg vitamine B3 per capsule en draagt bij tot het vrijmaken van energie uit vetten, eiwitten en koolhydraten. Hierdoor gebruikt het lichaam deze energie efficiënter.


Voor degenen die de voorkeur geven aan een video, heb ik een korte video van 3 minuten gemaakt waarin Capsiplex wordt gepresenteerd. Je vindt hem hier! :

SNELLER AFVALLEN MET CAPSIPLEX


 • Bewezen effectiviteit
 • Versnelt de stofwisseling
 • Helpt gewichtsverlies

Capsiplex nu kopen

Hoe moet Capsiplex worden ingenomen?

De Capsiplex afslankcapsule is zeer krachtig. Daarom bestaat de dosering uit het innemen van één capsule, één keer per dag als volgt.

Dag zonder fysieke training

Het is aan te raden om ’s morgens één capsule in te nemen met een glas water, vooral voor het ontbijt, zodat het supplement langer kan inwerken gedurende de dag.

Trainingsdag

Het wordt sterk aangeraden om één uur of dertig minuten voor het begin van je fysieke activiteit een capsule Capsiplex in te nemen. Deze voorzorgsmaatregel laat je toe om ten volle te profiteren van de capsule om gewicht te verliezen. Het capsaïcinegehalte (waarvan de thermogene werking onmiskenbaar is) is een troef voor mensen die effectief willen afvallen. Het verhoogt namelijk het metabolisme voor, tijdens en na het sporten om meer vet te verbranden en het uithoudingsvermogen en de prestaties te verbeteren.

Of het nu een trainingsdag is of niet, het is niet aan te raden om dit voedingssupplement ’s middags in te nemen, vanwege het cafeïnegehalte. Cafeïne kan slapeloosheid veroorzaken bij sommige gebruikers die er gevoelig voor zijn. Vergis je in ieder geval niet: ook al vergeet je een dosis in te nemen, probeer het niet in te halen. Houd er rekening mee dat deze afslankcapsule slechts één keer wordt ingenomen, ’s ochtends met een glas water.

Hoe werkt het?

Dankzij de onbetwistbare kwaliteit van de ingrediënten en hun nauwkeurig afgemeten dosering heeft Capsiplex een enorm effect op het lichaam. Effecten die op hun beurt reacties teweegbrengen die gewichtsverlies bevorderen.

Sneller metabolisme

Dankzij de nauwkeurige dosering van capsaïcine en cafeïne versnelt de Capsiplex afslankcapsule de stofwisseling door de thermogenese te activeren. Deze lichte toename van de warmte in het lichaam induceert lipolyse of vetverbranding, die het lichaam voorziet van de energie die het nodig heeft voor fysieke inspanningen. Deze verbranding van vetweefsel en de energieproductie door thermogenese zijn mogelijk omdat het lichaam het beschikbare bruine vet gebruikt.

Sinds 2009 is wetenschappelijk onderzoek erin geslaagd te bewijzen dat bruin vet niet exclusief is voor dieren en zuigelingen in winterslaap. We weten nu dat volwassen mannen en vrouwen ook bruin vet hebben, opgeslagen in gebieden zoals de nek, oksels en rond de wervelkolom, het hart en de nieren. Dat gezegd hebbende, onder het effect van Capsiplex, zal bruin vet calorieën verbranden om thermogenese te verzekeren en wit vet te verbranden dat zich ophoopt in gebieden zoals de buik, heupen en dijen om de energie te produceren die het lichaam nodig heeft.

Du pain sur la planche pour retrouver la ligne
Heb je veel werk om weer in vorm te komen? Bepaalde producten kunnen helpen.

Verhoogde calorieverbranding bij sportactiviteiten

Volgens specialisten verbranden we veel calorieën tijdens het sporten (dankzij bruin vet). Capiplex stelt je in staat om nog meer te doen. Ter indicatie: onderzoekers suggereren dat er gemiddeld 278 calorieën worden verbrand voor, tijdens en tot 60 minuten na het sporten met de afslankcapsule. Maar hoe krijg je genoeg bruin vet om calorieën te verbranden, thermogenese op te wekken en wit vet te verbranden om de energie te produceren die het lichaam nodig heeft?

Het antwoord is heel eenvoudig, dankzij een hormoon dat irisine heet, en dankzij sporten en/of Friezen. Volgens wetenschappers scheidt fietsen gedurende een uur irisine af en produceert het evenveel bruin vet uit wit vet als 15 minuten rillen bij een temperatuur van ongeveer -19°C. Volgens de onderzoekers kan 100g bruin vet ongeveer 100g wit vet verbranden. Voor de goede orde: irisine werd pas in 2012 ontdekt door wetenschappers van de Harvard University.

Eetlust onder controle houden door een eetlustremmend effect

Onderzoekers geloven dat capsaïcine een natuurlijke eetlustremmer is. In dit opzicht bewijst een studie uitgevoerd aan de Laval University in Quebec, met name door het Physical Activity Sciences Laboratory, dat capsaïcine verzadiging activeert in de hersenen, dankzij de gelijkenis met een molecule die aanwezig is in de hypothalamus. Hoewel capsaïcine dankzij de Omnibead-technologie de mondholte of slokdarm niet verbrandt, behoudt het zijn eigenschappen. Het geeft je een vol gevoel. In principe heb je geen trek in eten en knabbel je minder of minder dan vroeger.

Bovendien eet je niet dezelfde hoeveelheden voedsel. Je eetlust wordt minder, maar je voelt je niet tekort gedaan. Integendeel, je voelt je op je gemak alsof je voedselinname evenveel verminderd is. Na verloop van tijd stelt Capsiplex je in staat om een gezondere eetgewoonte aan te nemen, zodat je zelfs na het stoppen met het innemen van de capsule geen last hebt van het jojo-effect omdat je de gewoonte hebt aangeleerd om voorzichtiger te zijn met wat je eet.

Toename goede vetten en afname slechte vetten

Capsiplex verlaagt dankzij het niacinegehalte het lipidengehalte in het bloed aanzienlijk. De afslankcapsule verlaagt het gehalte aan slechte cholesterol en verhoogt het gehalte aan goede cholesterol, waardoor je gehalte aan goede cholesterol verbetert en een efficiënte vascularisatie van het vetweefsel bevordert. Je lichaam zal dan in staat zijn om opgeslagen vet te vinden en beter te gebruiken (en dus af te voeren).

SNELLER AFVALLEN MET CAPSIPLEX


 • Bewezen effectiviteit
 • Versnelt de stofwisseling
 • Helpt gewichtsverlies

Capsiplex nu kopen

Ongewenste effecten

Het klopt dat Capsiplex afslankcapsules samengesteld zijn uit natuurlijke ingrediënten die op het eerste gezicht betrouwbaar zijn. Maar de natuurlijke aard van de ingrediënten is geen garantie voor veiligheid voor iedereen. Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor een natuurlijk product dat toch goed is voor het grootste aantal gebruikers. Dit geldt in het bijzonder voor capsaïcine: sommige mensen zijn er allergisch voor en kunnen dus geen Capsiplex-kuur volgen. Maagreflux, brandend maagzuur en maagirritatie kunnen optreden bij mensen die capsaïcine niet verdragen.

Andere mensen ontwikkelen een meer of mindere gevoeligheid voor de cafeïne in deze afslankcapsule. In ieder geval reageren niet alle gebruikers op dezelfde manier op dit voedingssupplement. Een gevoeligheid voor cafeïne, of zelfs een overdosis, kan leiden tot een slecht humeur, prikkelbaarheid, verhoogde hartslag, slapeloosheid of duizeligheid. In zeer zeldzame gevallen kunnen mensen paniekaanvallen krijgen na een intensieve fysieke inspanning. Als je medicijnen gebruikt, kun je Capsiplex beter niet innemen. Anders kun je advies vragen aan een arts voordat je deze afslankcapsule inneemt.

Femme souriante
Kom terug in vorm en glimlach

Contra-indicaties

Wanneer mag Capsiplex niet ingenomen worden? Binnen een periode van 24 uur mag slechts één capsule worden ingenomen. Capsiplex wordt niet aanbevolen voor de volgende personen:

 • kinderen jonger dan 18 jaar;
 • vrouwen die zwanger zijn;
 • vrouwen die borstvoeding geven;
 • patiënten die lijden aan hart- en vaatziekten;
 • patiënten die een medische behandeling ondergaan of mensen die ten minste één ander voedingssupplement nemen. Deze patiënten moeten het advies van hun arts inwinnen voordat ze Capsiplex gebruiken.

Aanbevelingen en advies voor gebruik

Het wordt aanbevolen om de afslankcapsule buiten het bereik van kinderen te houden. Neem deze afslankcapsule niet in als u deze ’s ochtends al heeft ingenomen. Probeer hem vooral niet ’s middags in te nemen, of ’s avonds voor het slapen gaan. Als je 8 tot 10 kg wilt afvallen, moet je een kuur van 2 tot 3 maanden volgen. Boven dit doel, d.w.z. als je 12 tot 15 kg lichaamsvet wilt verliezen, moet je een kuur van 6 maanden plannen, als volgt verdeeld: 3 maanden achter elkaar, een pauze van een maand, dan weer 3 maanden achter elkaar. Volgens specialisten zal je snelle en zeer interessante resultaten boeken als je je Capsiplexkuur combineert met een gezonde, evenwichtige voeding en enkele regelmatige sportactiviteiten (niet noodzakelijk intensief) zoals wandelen, dansen, fietsen en zwemmen.

Mijn gedetailleerde mening

Mijn algemene score: 3,8/5

Dit zijn de criteria waarmee ik rekening heb gehouden om de algemene doeltreffendheid te bepalen:

 • Samenstelling: Ik let vooral op de aanwezige micronutriënten en macronutriënten, omdat die een essentiële rol spelen bij gewichtsverlies en het behoud van een goede gezondheid. Ik vind het belangrijk om er zeker van te zijn dat de vetverbrander de nodige voedingsstoffen bevat.
 • Reputatie: Vertrouwen is essentieel voor mij. Daarom zoek ik naar de reputatie van het product en de geloofwaardigheid van het merk. Ik kies graag producten die voldoen aan de verwachtingen van de consument.
 • Verzadiging: Er is niets erger dan vroegtijdige hongerklop. Ik ben op zoek naar een vetverbrander die een blijvend gevoel van verzadiging geeft, zodat ik energie heb en niet hoef te snoepen.
 • Prijs: Natuurlijk is de prijs ook een belangrijk criterium. Ik wil dat de vetverbrander betaalbaar is, zodat ik hem regelmatig kan gebruiken zonder me al te veel zorgen te maken over mijn budget.
 • Dosering: Gemakkelijk, onbeperkt gebruik is een groot voordeel voor mij. Ik waardeer het als de dagelijkse dosis gemakkelijk in te nemen is, zonder dat het ingewikkeld georganiseerd moet worden.

Door met al deze factoren rekening te houden, ben ik in staat om een grondige beoordeling te maken van de algehele effectiviteit van een vetverbrander.

Samenstelling: 4,5/5

Capsiplex onderscheidt zich door zijn natuurlijke samenstelling, die de voordelen van capsicum benadrukt, een hoofdingrediënt afkomstig van cayennepeper. Capsicum heeft thermogene eigenschappen, wat betekent dat het de stofwisseling kan stimuleren en de vetverbranding kan bevorderen. Deze natuurlijke stof staat bekend om zijn vermogen om het energieverbruik te verhogen en gewichtsverlies te bevorderen. Naast capsicum kan Capsiplex ook andere natuurlijke ingrediënten bevatten zoals cafeïne, bekend om zijn energiegevende effecten, en piperine, gewonnen uit zwarte peper, dat de opname van voedingsstoffen kan verbeteren. Deze natuurlijke samenstelling van Capsiplex is een voordeel voor wie bij het afslanken liever kiest voor producten op basis van ingrediënten van plantaardige en natuurlijke oorsprong!

Reputatie: 4/5

Capsiplex geniet een zekere bekendheid op het gebied van voedingssupplementen voor gewichtsverlies, maar alleen onder kenners of amateurs. Het merk Capsiplex heeft het vertrouwen weten te winnen van gebruikers, vooral in het buitenland, dankzij zijn gevestigde reputatie en zijn aanwezigheid op de markt sinds enige tijd. Bovendien krijgt het vaak positieve beoordelingen en getuigenissen van tevreden gebruikers, wat zijn geloofwaardigheid nog versterkt.

Prijs: 3/5

Capsiplex voedingssupplementen hebben een gemiddelde prijs, maar met enkele onverwachte bonussen. Een enkele doos kost € 59,99, wat goed is voor een kuur van 30 dagen, aangezien elke doos 30 capsules bevat. Als je twee dozen koopt, krijg je drie dozen (één gratis). Dit geeft je de mogelijkheid om een kuur van 3 maanden te volgen. Deze aankoopoptie wordt aanbevolen voor mensen die de afslankcapsule willen testen, met de “Tevreden of je geld terug”-garantie na 60 dagen gebruik.

Beoordelingen van klanten : Capsiplex is effectief maar geen wondercapsule

De Capsiplex afslankcapsule verkoopt als warme broodjes dankzij zijn doeltreffendheid en zijn adoptie door beroemdheden. Op de sociale netwerken en in de traditionele media zijn er talloze getuigenissen van tevreden klanten. Er moet echter worden opgemerkt dat het supplement voor een groot aantal mensen effectief is, maar dat het voor anderen misschien niet werkt.

Op de website van de fabrikant kunnen klanten hun mening geven. Het lezen van deze beoordelingen onthult een opvallend contrast. De Capsiplex afslankcapsule werkt perfect voor sommige klanten die blij zijn tientallen kilo’s vet te zijn kwijtgeraakt. Dit was bijvoorbeeld het geval voor Eglantine, die zei dat ze 21 kilo was afgevallen in een jaar. Haar man verloor 8 kilo in slechts 120 dagen.

Aan de andere kant werkte de afslankcapsule voor sommige klanten niet. Dit geldt met name voor Agathe, die ondanks een kuur in combinatie met een uur lichaamsbeweging per dag, nog steeds niet de gewenste resultaten heeft bereikt. Heeft Agathe de instructies correct gevolgd? Heeft ze Capsiplex gedurende een redelijke periode gebruikt? Wie kan deze vragen beantwoorden? En het is vaak dit vooroordeel dat suggereert dat het het beste is om klantbeoordelingen met een korreltje zout te nemen, omdat niet elk aspect van de situatie van een klant is gespecificeerd.

Als je de voorkeur geeft aan het “pure mening” formaat, zijn hier een paar getuigenissen verzameld over Capsiplex:

Robert zegt: “Ik heb een paar verschillende producten geprobeerd, maar ik moet zeggen dat dit veruit mijn favoriet is. Ik gebruik het nu een paar weken en ik merk nu dat mijn lichaam wat gespierder is.”

John zegt: “Ik heb deze producten al eerder gebruikt en ik heb net mijn tweede gekocht! Ik heb absoluut verbeteringen op mijn lichaamsbouw! Ik kan niet wachten op mijn volgende levering!”

Is Capsiplex afslankcapsule te koop in de apotheek?

Buiten het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, kan dit afslanken capsule niet worden gekocht in apotheken. Om het te verkrijgen, moet je een bestelling plaatsen op de officiële website van Bauer Nutrition, eigenaar van het merk Capsiplex. Eenmaal op de site, zul je zien dat er verschillende andere specialiteiten en voedingssupplementen zijn. Met zoveel beschikbare producten lijkt de site op een online apotheek, maar dat is het niet.

Hoe wordt de levering geregeld?

Bauer Nutrition levert Capsiplex overal ter wereld, op het adres dat bij de bestelling is opgegeven. Zodra de prijs door de klant is betaald, wordt de afslankcapsule verpakt en binnen 24 uur verzonden, zodat de klant zijn pakket tussen 24 en 48 werkuren kan ontvangen, vooral als hij zich in Europa bevindt. Over het algemeen kun je de voortgang van je pakket volgen op de website van de vervoerder. Houd er wel rekening mee dat sommige vervoerders pas na 3 dagen leveren.

SNELLER AFVALLEN MET CAPSIPLEX


 • Bewezen effectiviteit
 • Versnelt de stofwisseling
 • Helpt gewichtsverlies

Capsiplex nu kopen

De alternatieven

Als je op zoek bent naar een product om je eetlust te onderdrukken en je gewicht te beheersen, en je bent geïnteresseerd in Capsiplex zonder ervoor te kiezen, zijn er veel alternatieven beschikbaar op de markt. In mijn artikel vetverbranders vergelijken, heb ik een gedetailleerde analyse van deze producten uitgevoerd, waardoor ze in directe concurrentie met elkaar. Je zult waardevolle informatie vinden om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen!
Hier zijn een paar opties: