Arti Shot: mijn mening & beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Overgewicht is slecht voor je gezondheid. Terwijl sommige mensen kiezen voor diëten of sporten om een paar extra kilo’s kwijt te raken, gebruiken anderen liever afslankproducten.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Arti Shot is een van de bekendste producten in deze categorie. De meeste ingrediënten zijn natuurlijk en het gebruik ervan heeft geen nadelige effecten op de algemene gezondheid.

Lees in dit artikel hoe het je kan helpen om af te vallen met behoud van je welzijn en wat onze mening is over de effectiviteit.

Update: Het Arti Shot product is niet langer te koop. Het artikel is bewaard voor informatieve doeleinden. Alternatieven zijn beschikbaar onderaan de pagina.

Presentatie van Arti Shot

Algemene beschrijving

Arti Shot, ook bekend als “Shot for Slim”, is een vetverbrander op basis van artisjok, ontwikkeld door JB CONSEIL SLMT.

Arti Shot is een vetverbrander op basis van artisjok

Het verschilt enigszins van andere voedingssupplementen in zijn soort door zijn vloeibare vorm. En om het gemakkelijker in te nemen, zit elke dagelijkse dosis in een klein flesje.

Het is echter ook verkrijgbaar in capsulevorm.

Elk flesje is hermetisch afgesloten, dus je kunt het zonder risico op morsen meenemen op reis.

Als je niet zo van de smaak van artisjok houdt, is het verkrijgbaar in verschillende smaken: appel, ananas en rood fruit.

Samenstelling

Arti Shot dankt zijn status als afslankmiddel aan een mengsel van verschillende natuurlijke producten die samenwerken om de afvoer van vet uit het lichaam te activeren.

De belangrijkste ingrediënten van Arti Shot zijn :

 • ascorbinezuur
 • thiamine en niacine,
 • biotine,
 • ginsengwortel
 • en groene thee.

Hier is een gedetailleerde beschrijving.

Artisjok (60 mg)

Dankzij het hoge cynarinegehalte is artisjok een uitstekend natuurlijk diureticum. Op die manier bevordert het de afvoer van gifstoffen en vetten uit het lichaam via de urine, vandaar de afslankende werking.

Groene thee (72 mg)

In Arti Shot wordt groene thee vooral gebruikt vanwege zijn vetverbrandende eigenschappen, waardoor je op natuurlijke wijze meer calorieën verbrandt dan normaal.

Biotine (25 µg)

Dit is een vitamine B8. Het helpt de hersenen om de ingenomen calorieën beter te beheren, zodat er minder vet in het lichaam wordt opgeslagen.

Thiamine (0,23 mg) en niacine (3,8 mg)

Dit zijn ook B-vitamines (respectievelijk B1 en B3). Tijdens fysieke inspanningen leiden ze je lichaam om vet en opgeslagen suikers te verbranden.

Ginsengwortel (12 mg)

Ginsengwortel is een natuurlijk tonicum met een bijzonder vermogen om zuurstof te absorberen. Daardoor bestrijdt het vermoeidheid en beperkt het vooral de vetophoping in het lichaam.

Het bevat ook ascorbinezuur, calciumpantothenaat (of vitamine B5), pyridoxine hydrochloride (of vitamine B6) en cyanocobalamine (of vitamine B12) in kleine hoeveelheden. Ze dragen allemaal bij aan de effectiviteit als afslankmiddel.

Update: Het Arti Shot product is niet langer te koop. Het artikel is bewaard voor informatieve doeleinden. Alternatieven zijn beschikbaar onderaan de pagina.

De rol van Arti Shot in het lichaam

Volgens de fabrikanten is Arti Shot effectief voor :

 • Het tegengaan van het vasthouden van water;
 • Vet te verbranden;
 • De hoeveelheid in het lichaam opgeslagen vet te verminderen;
 • Vet omzetten in energie;
 • Frustraties door diëten voorkomen.

Sommige gebruikers vinden echter dat het afslankproces erg langzaam gaat. Blijkbaar werkt het zelfs niet als je de dieetgids die bij de verpakking wordt geleverd niet precies volgt. Als gevolg daarvan komen sommige mensen aan het einde van de behandeling snel weer aan.

Het is daarom aan te raden om het gebruik van Arti Shot te begeleiden met de IMG-methode (Index Minceur Global) die de fabrikant zelf heeft opgesteld.

Werking

Volgens de fabrikanten bevordert Arti Shot gewichtsverlies door de hersenen te helpen calorieën beter te beheersen en door vet te verbranden dankzij de verschillende enzymen en vitaminen die het bevat.

arti shot
Dit medicijn op basis van artisjok helpt je lichaam om calorieën beter te beheren

Het is je misschien opgevallen dat Arti Shot geen afslankende ingrediënten bevat. In feite is het niet echt een dieetmedicijn.

Het helpt je lichaam alleen om beter met calorieën om te gaan en de vetophoping in je lichaam te reguleren.

Je hoeft dus geen dieet of trainingsschema te volgen om te profiteren van de effectiviteit.

Update: Het Arti Shot product is niet langer te koop. Het artikel is alleen voor informatieve doeleinden bewaard. Alternatieven zijn beschikbaar onderaan de pagina.

Wetenschappelijk bewijs

De deugden van dit afslankproduct worden gerechtvaardigd door verschillende wetenschappelijke studies. De interessantste hebben betrekking op de hoofdingrediënten: artisjok en groene thee.

Artisjok

Het eerste onderzoek keek naar de effecten van bestanddelen op basis van artisjokbladextract op het cholesterolgehalte.

Het product werd getest op 92 mensen met matige hypercholesterolaemie. Na inname van het product gedurende enige tijd werd vastgesteld dat het niveau van het goede cholesterol (HDL) steeg, terwijl dat van het slechte cholesterol (LDL) aanzienlijk daalde.

Arti Shot, op basis van artisjok, is daarom een uitstekend hulpmiddel in de strijd tegen onnodig cholesterol, dat schadelijk is voor de gezondheid en gewichtstoename in de hand werkt.

Groene thee

Het onderzoek naar groene thee werd uitgevoerd door onderzoekers van het Department of Nutrition and Food Hygiene van de Peking University.

De resultaten van experimenten die werden uitgevoerd op een groot aantal Chinese proefpersonen toonden duidelijk aan dat het hoge catechinegehalte van groene thee een aanzienlijke vermindering van buikvet bevordert.

IMG: de voedingswijzer

De meeste mensen die willen afvallen, schrappen gewoon calorierijk voedsel uit hun dagelijkse voeding.

Toch zijn sommige voedingsmiddelen heilzaam, zelfs vitaal, voor het lichaam. Daarom worden veel mensen ziek nadat ze op dieet zijn gegaan.

De Arti Shot voedingswijzer informeert u welke voedingsmiddelen zijn toegestaan, niet volgens het aantal calorieën dat ze leveren, maar volgens hun “opslagcapaciteit”. Deze voedingsmiddelen zijn met kleuren gecodeerd.

 • Groen: dit zijn voedingsmiddelen met een lage opslagcapaciteit. Je kunt ze met mate eten (bijv. koffie, thee, kruidenthee, kersen, kiwi’s, amandelen, 0% yoghurt en 0% kaas, vis en schaaldieren, vlees, eieren, enz;)
 • Sinaasappel: dit zijn voedingsmiddelen met een gemiddelde opslagcapaciteit. Je kunt ze eten, maar alleen als je ze eet met voedingsmiddelen uit de groene zone (bijv. avocado’s, plantaardige oliën, kebab, pizza, peulvruchten, enz;)
 • Rood: deze zone bevat voedingsmiddelen met een hoge opslagcapaciteit. Je mag ze af en toe eten, maar alleen als je ze combineert met voedingsmiddelen uit de groene zone (bijv. koud vlees, desserts, abrikozen, gekookte wortels, gedroogde dadels, vetten, chips, hotdogs, gefermenteerde kaas, volle koemelk, enz;)
 • Paars: voedingsmiddelen in deze zone hebben ook een hoge afslankindex. In tegenstelling tot die in de rode zone, is het zeer aan te raden om ze volledig uit je dieet te verbannen (pinda’s, chips, industrieel stokbrood, witte suiker, industrieel gebak, enz.)

Update: Het Arti Shot product is niet langer te koop. Het artikel is bewaard voor informatieve doeleinden. Alternatieven zijn beschikbaar onderaan de pagina.

Hoe neem ik het in?

Het innemen van Arti Shot is bijzonder eenvoudig. Open gewoon het flesje en drink de volledige inhoud halverwege of aan het einde van uw maaltijd.

Over het algemeen duurt een kuur 14 dagen (het aantal flesjes), maar het kan een keer herhaald worden als je nog steeds niet tevreden bent met je gewicht.

Om de effectiviteit te optimaliseren, raden we je aan om de voedingswijzer die bij het product wordt geleverd nauwkeurig te volgen.

U bent vrij om alles te eten, maar wij raden u aan om uw dieet in evenwicht te brengen door de samenstelling van uw gerechten te respecteren.

Arti shot
Het volgen van het dieet dat in Arti Shot wordt aanbevolen, zal de effectiviteit ervan helpen optimaliseren

Wij raden u ook aan om deel te nemen aan eenvoudige lichamelijke activiteiten, zelfs als de fabrikanten aangeven dat dit niet nodig is. De werking van thianine en niacine zal het afslankproces versnellen.

Voor wie is dit medicijn bedoeld?

Arti Shot is bedoeld voor volwassenen met overgewicht (hoog of laag). Als u niet zeker weet of u overgewicht heeft en/of wilt weten hoeveel u moet afvallen, raden wij u aan uw Body Mass Index te berekenen.

Deel eenvoudig uw gewicht in kg door het kwadraat van uw lengte in meters.

Bijvoorbeeld, voor iemand die 1,65 m meet en 58 kg weegt: BMI = (58 / 1,65²) = 21,30.

Hier zijn de interpretaties van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) van BMI:

 • Minder dan 18,5: ondergewicht ;
 • 18,5 tot 25: normaal gewicht;
 • 25 tot 30: overgewicht of licht overgewicht;
 • 30 tot 35: zwaarlijvigheid I (matig);
 • 35 tot 40: zwaarlijvigheid II (ernstig);
 • Boven de 40: zwaarlijvigheid III (massaal).

Het is daarom aan te raden om Arti Shot te nemen als je BMI 25 of hoger is.

Hoewel deze index veel gebruikt wordt door specialisten en diëtisten, heeft hij zijn beperkingen. Het houdt geen rekening met vet, spieren of botten.

Daarom mag het niet worden gebruikt voor zwangere vrouwen en ouderen.

Kortom, we raden je om veiligheidsredenen sterk aan om je arts te raadplegen voordat je dit geneesmiddel gaat gebruiken.

Update: Het product Arti Shot is niet langer te koop. Het artikel is ter informatie bewaard. Alternatieven zijn beschikbaar onderaan de pagina.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik en contra-indicaties waar u op moet letten

Omdat Arti Shot cynarine (uit artisjokken) bevat, wordt het strikt afgeraden voor mensen met nierstenen of verstoppingen van de galwegen.

Neem voor uw eigen veiligheid niet meer dan één dosis per dag.

Dit geneesmiddel is gevaarlijk voor kinderen, dus houd het buiten hun bereik.

Zwangere vrouwen en mensen met een medische voorgeschiedenis mogen Arti Shot niet innemen.

Het is belangrijk om goed gehydrateerd te blijven wanneer u dit product inneemt vanwege het vochtafdrijvende effect.

Welke follow-up is nodig tijdens de behandeling?

Omdat Arti Shot vet verbrandt, kan het de assimilatie van bepaalde vetoplosbare voedingsstoffen zoals vitaminen verstoren, vooral voor degenen die de duur van de behandeling verlengen.

Het is daarom essentieel om veranderingen in de niveaus van deze vitale elementen systematisch te controleren en de behandeling onmiddellijk te onderbreken als er een significante daling optreedt.

Het volgen van deze behandeling moet daarom gepaard gaan met strikt medisch toezicht.

Ongewenste effecten

Tot op heden zijn er geen ernstige bijwerkingen gemeld na het gebruik van Arti Shot. De meest intolerante patiënten hebben echter enkele ongemakken gemeld, zoals winderigheid, slechte adem en frequente diarree.

De voordelen van het gebruik van Arti Shot

Er zijn veel voordelen te behalen als u besluit Arti Shot te kopen en te gebruiken.

 • De kuur is kort (14 dagen, maximaal 28). Het beperkt de blootstelling van het lichaam aan de verschillende synthetische producten die het bevat;
 • De voedingswijzer die bij het product wordt geleverd, leert ons hoe we onze voeding in balans kunnen brengen. Het wordt ook sterk aanbevolen om het dieet te blijven volgen, zelfs na de kuur, om te voorkomen dat je weer aankomt en vooral om een goede gezondheid te behouden;
 • Dankzij het werkingsprincipe zijn er geen dieetbeperkingen. Het enige wat nodig is, is dat de maaltijden uitgebalanceerd zijn en dat voedingsmiddelen slim gecombineerd worden, volgens het advies in de voedingswijzer. Op deze manier is er minder risico op ernstige tekorten, zoals bij anorectica;
 • De ‘mini-dagfles’ vorm is uiterst praktisch, vooral voor op reis.
Het
dagelijkse miniflesje van Arti Shot is zeer praktisch

De nadelen van dit product

Hoewel Arti Shot een interessant afslankproduct is, heeft het ook een aantal belangrijke nadelen.

 • Hoewel de fabrikanten beweren dat het niet in combinatie met een dieet hoeft te worden ingenomen, blijkt dat het niet erg effectief is als je de dieetwijzer (IMG) niet precies volgt;
 • Sommige mensen beweren dat ze na inname van Arti Shot heel snel weer aankomen (jojo-effect);
 • De prijs van het product is vrij hoog in verhouding tot de effectiviteit.

Waar kan ik Arti Shot kopen?

Arti Shot is vrij verkrijgbaar in Frankrijk. U kunt het vinden in apotheken, drogisterijen en bepaalde gespecialiseerde schoonheidswinkels.

Of, als u het te druk heeft, kunt u het op internet kopen. Er zijn verschillende platforms die dit product aanbieden, waaronder de website van de fabrikant en de grootste online winkels zoals Amazon, M6 Boutique en Cdiscount.

Zoek het product dat je wilt, bevestig je aankoop en wacht tot het bij je thuis wordt afgeleverd.

We raden je echter aan om de authenticiteit en betrouwbaarheid van de site te controleren voordat je een transactie maakt, want sommige bieden kopieën aan, en dan nog van slechte kwaliteit!

Het beste is om de recensies van klanten te lezen voordat je een aankoop doet, om een goed idee te krijgen van wat je kunt verwachten.

Update: Het Arti Shot product is niet langer te koop. Het artikel is bewaard voor informatieve doeleinden. Alternatieven zijn beschikbaar onderaan de pagina.

Prijs

De prijs van Arti Shot verschilt per winkel en per platform. Maar over het algemeen kun je een verpakking van 14 flesjes kopen voor €35 tot €40 bij online retailers. Sommige platforms rekenen €3 tot €5 voor bezorging.

Meningen over Arti Shot

Getuigenis

We hebben een getuigenis ontvangen van een gebruiker die een kuur van 28 dagen volgde. Na een week was ze 1,5 kilo afgevallen zonder zelfs maar de dieetinstructies uit de handleiding te volgen. En de week erna viel ze 4 kilo af door het aan te nemen. Uiteindelijk verloor ze 9 kilo in 28 dagen.

Ze is het dus met de meeste gebruikers eens dat Arti Shot alleen effectief is als de handleiding volledig wordt opgevolgd. Ze was echter positief over het product dankzij het gemak van het afslankproces dat het haar bood.

Onze mening

Samenstelling

Ten eerste zijn we tevreden over de samenstelling van Arti Shot. Terwijl de meeste afslankmiddelen vol zitten met synthetische producten om hun doeltreffendheid te garanderen, bestaat dit middel voornamelijk uit natuurlijke elementen. In tegenstelling tot sommige gebruikers geven wij er de voorkeur aan om af te vallen met behoud van onze gezondheid, ook al gaat het proces soms langzaam.

In welke vorm?

We vinden ook dat de vloeibare vorm handiger is en gemakkelijker te verteren. Bovendien vereenvoudigt het feit dat elke dosis in een apart flesje zit het leven echt. Het kleine flesje kan worden meegenomen in handtassen, rugzakken of zelfs etuis zonder het risico te lopen te morsen.

Verschillende smaken verkrijgbaar

Wij vinden de smaken een groot pluspunt. In feite is het niet hoeven ruiken van smaken die je haat een van de grote voordelen van tabletten en capsules. Gelukkig hebben de makers van Arti Shot hier aan gedacht en producten bedacht met verschillende natuurlijke smaken: appel, rood fruit en ananas. Bovendien hebben deze smaken allemaal afslankende eigenschappen.

Arti shot
Arti Shot is verkrijgbaar in verschillende natuurlijke smaken

Beperkingen

De meeste gebruikers klagen dat het middel alleen effectief is als de voedingsadviezen nauwkeurig worden opgevolgd. Velen beweren zelfs dat ze de kilo’s er net zo snel weer aankwamen als dat ze ze kwijt waren.

Een gezond dieet optimaliseert de werking van Arti Shot. Het gaat er natuurlijk niet om dat u zich alle voedingsmiddelen uit de rode en paarse zones ontzegt, maar alleen dat u ze beperkt en de verhoudingen in evenwicht brengt.

Jojo-effect?

Wat het jojo-effect betreft, is de voedingswijzer niet alleen bedoeld voor mensen die een behandeling ondergaan. We raden je aan om deze ook daarna te volgen, zodat je lichaam de calorieën die je dagelijks binnenkrijgt gemakkelijker kan elimineren zodra de medicatie haar werk heeft gedaan op het overtollige vet.

Kortom, Arti Shot is een voedingssupplement dat de vetverbranding en de omzetting ervan in energie activeert. Hoewel het niet verplicht is om te sporten als je Arti Shot neemt, raden we wel regelmatige lichamelijke activiteit aan om het proces te versnellen. 30 minuten tot 1 uur wandelen per dag, of zwemmen of fietsen per week zijn meer dan voldoende.

Update: Het Arti Shot product is niet langer te koop. Het artikel is bewaard voor informatieve doeleinden. Alternatieven zijn hieronder beschikbaar.

Alternatieven

Arti Shot is niet langer verkrijgbaar. Het is echter wel mogelijk om bijvoorbeeld voedingssupplementen te nemen, die misschien wel aan de verwachtingen van de consument voldoen! Hier zijn een paar supplementen: