PhenQ of Keto

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Overgewicht of obesitas kan leiden tot meer of minder ernstige gezondheidsproblemen op de lange termijn. Er zijn momenteel een aantal oplossingen voor dit probleem, waaronder afslankcapsules, sport en diëten. De effectiviteit van deze methoden verschilt van persoon tot persoon. Ook de risico’s waaraan je wordt blootgesteld variëren. Ontdek de overeenkomsten en verschillen tussen het PhenQ voedingssupplement en het Keto Dieet.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

PhenQ: wat is het?

PhenQ is een afslankcapsule die volledig bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, bevat het geen Phentermine. Phentermine is bij wet verboden in Frankrijk en de Verenigde Staten. Het wordt sinds 2012 beschouwd als een psychotrope stof en vormt een gevaar voor de gezondheid.

PhenQ ou Keto
PhenQ is een voedingssupplement voor snel gewichtsverlies.

PhenQ dankt zijn effectiviteit, bevestigd door meer dan 190.000 klanten (Bron: https://phenq.fr/), aan zijn geheime ingrediënt: α-LACYS RESET®. Studies hebben aangetoond dat het je kan helpen tot 7% vet te verliezen en bijna 4% aan spiermassa te winnen. Dit voedingssupplement bevat ook andere elementen zoals L-Carnitine, cafeïne en chroompicolinaat om de effecten te optimaliseren.

Wat is het Keto-dieet?

Het Keto-dieet is een soort dieet dat is ontwikkeld om het lichaam in ketose te brengen. Bij gebrek aan suiker gebruikt het lichaam vet als belangrijkste energiebron. De methode bestaat er daarom uit de hoeveelheid geconsumeerde koolhydraten tot een minimum te beperken en de voorkeur te geven aan gezonde vetten. De aanbevolen dagelijkse verhoudingen zijn als volgt:

 • 5 tot 10% koolhydraten ;
 • 25 tot 30% eiwit
 • 60-70% vet.

Rijst, zetmeel en peulvruchten zijn dus niet toegestaan. Aan de andere kant raden we aan de voorkeur te geven aan voedingsmiddelen zoals avocado’s, kaas, spek, rood vlees en vette vis. Houd er rekening mee dat je lichaam minstens 3 dagen nodig heeft om in ketose te komen. Daarna moet je ongeveer 4 weken wachten om je aan te passen. Veel merken bieden ook voedingssupplementen aan die je lichaam helpen sneller in ketose te komen.

PhenQ VS Keto Dieet: wat ze gemeen hebben

Het vetverbrandende effect

De cafeïne, Capsimax poeder, α-LACYS RESET® en L-Carnitine in de PhenQ afslankcapsule zijn verantwoordelijk voor het vetverbrandende effect. Het Keto-dieet zet vet maximaal om in energie. Deze twee oplossingen lijken dus effectief om af te slanken en snel gewicht te verliezen, vooral als je sport.

Geen consumptie van chemicaliën

De chemische stoffen in sommige voedingssupplementen zijn gevaarlijk voor de gezondheid en verstoren de stofwisseling. Een van de grootste overeenkomsten tussen deze 2 afslankoplossingen is dat ze je vrijwaren van deze schadelijke stoffen.

PhenQ VS Keto Dieet: de verschillen

Behalve hun aard hebben deze afslankoplossingen nog veel meer verschillen.

De extra positieve effecten

PhenQKeto Dieet
Eetlustremmer ;
Energie booster;
Verbeterde stemming.
Verminderd risico op epilepsie, vooral bij kinderen.

Bijwerkingen

PhenQKeto Dieet
PhenQ heeft over het algemeen geen ernstige bijwerkingen. Het wordt alleen aangeraden om een arts te raadplegen als je ongewone symptomen ervaart, omdat dit een allergie of intolerantie voor een van de ingrediënten kan zijn.Vermoeidheid tijdens de eerste paar dagen;
Slechte adem ;
Hoofdpijn ; Duizeligheid
Duizeligheid;
Verminderde hersenprestaties ;
Slapeloosheid ;
Constipatie;
Frustratie of zelfs depressie.

PhenQ VS Keto Dieet: samenvatting

PhenQKeto Dieet
NatuurAfslank capsuleDieet
Algemene puntenVetverbrander
Geen chemicaliën
Andere effectenEetlustremmer
Energieversterker
Stemmingsversterker
Vermindert epilepsie
Contra-indicatiesMinderjarigen
Zwangerschap en borstvoeding
Ernstige ziekten
Ernstige ziekten
Zwangerschap en borstvoeding
Bijwerkingen?NeeJa: verminderde hersenprestaties, duizeligheid of vermoeidheid
Medisch voorschrift?NeeGeen

PhenQ of Keto Dieet: wie is de winnaar?

Discussiefora staan vol met positieve beoordelingen van deze afslankoplossingen. Ze zijn allebei effectief en leveren snel bevredigende resultaten op. Het verschil? Keto heeft veel te veel bijwerkingen. Deze kunnen ook je denkvermogen en fysieke prestaties aantasten. Bovendien leidt voedselbeperking waarschijnlijk tot frustratie en depressie. Het verhoogt ook het risico op jojo-effecten: je komt snel weer aan zodra je meer suiker eet. Het is dus de PhenQ afslankcapsule die deze VS wint.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website