PhenQ of Anaca3

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Vetverbranders lijken effectief te zijn als je last hebt van overgewicht. PhenQ en Anaca3 behoren tot de bekendste in deze categorie afslankcapsules. Wat zijn hun actieve ingrediënten? Welke van deze twee voedingssupplementen is het meest effectief? Dit artikel gaat in op de overeenkomsten en verschillen tussen PhenQ en Anaca3 wat betreft hun samenstelling en werking op het lichaam.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

De samenstelling van PhenQ en Anaca3

PhenQ is een product van het Bauer laboratorium. Het is een vetverbrander die bestaat uit een gepatenteerd ingrediënt genaamd α-Lacys Reset en andere natuurlijke ingrediënten. α-Lacys Reset is een combinatie van alfa-liponzuur, cysteïne en magnesium, bronnen van vitaliteit. Andere ingrediënten zijn

 • Chroompicolinaat, dat de bloedsuikerspiegel reguleert;
 • Capsimax, een groep euforische elementen waaronder piperine, capsicium en vitamine B3;
 • Cafeïne, dat het lichaam opwarmt voor een aanzienlijk afslankend effect;
 • Nopal, dat aanzienlijk gewichtsverlies bevordert door de opname van suikers te vertragen;
 • L-carnitine, een ander afslankmiddel;
 • Kopersulfaat voor zijn regenererende eigenschappen.
PhenQ ou Anaca3
PhenQ en Anaca3 zijn voedingssupplementen voor gewichtsverlies.

Anaca3 is een product van het Nutravalia laboratorium, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Net als PhenQ bevat Anaca3 ook Nopal, de suikerblokker, maar in kleinere hoeveelheden. Het wordt gemaakt van Opuntia ficus indica, een droog extract van Nopal cladode.

Anaca3 is vrij van α-Lacys Reset en vervangt dit bestanddeel door magnesiumzouten van vetzuren met een antiklonterwerking. Dit voedingssupplement gebruikt ook cafeïne uit kolanoten om het calorieverbruik te stimuleren. De ingrediënten die specifiek zijn voor Anaca3 zijn de volgende:

 • Cactusvijg, die inwerkt op de darmtransit;
 • Cynara scolymus artisjokbladextract, dat ook de spijsvertering verbetert;
 • Maltodextrine, dat suikers vervangt.

PhenQ vs Anacas3: werking op het lichaam

De gemeenschappelijke effecten van deze twee voedingssupplementen

Deze afslankcapsules verminderen allebei het hongergevoel. Anaca3 beperkt zich tot zijn rol als eetlustremmer en lijkt minder effectief in het afremmen van vetvorming. Wat PhenQ betreft, de gecombineerde vetverbrandende en eetlustremmende werking maakt het iets krachtiger.

Deze twee voedingssupplementen verbeteren het algehele metabolisme dankzij de aanwezigheid van cafeïne in hun samenstelling. Ze geven het lichaam extra energie en helpen vermoeidheid te voorkomen. Dit dwingt je om je energieverbruik te verhogen door meer aanhoudende lichamelijke activiteit.

Deze gemeenschappelijke effecten van PhenQ en Anaca3 maken ze effectiever als het gaat om het afslanken van het lichaam als geheel. Elk van deze producten helpt je om terug te keren naar een gezond gewicht.

Het verschil tussen PhenQ en Anaca3 op het niveau van het lichaam

PhenQ verbetert je humeur naast de afslankende eigenschappen. Anaca3 heeft daarentegen een ontgiftende werking en verbetert de darmtransit. PhenQ stopt de vorming van vet en elimineert tegelijkertijd ophopingen van lichaamsvet. De langdurige werking voorkomt het jojo-effect.

PhenQ is daarom krachtiger dan Anaca3 en het afslankende effect is veel sneller. Deze natuurlijke vetverbrander heeft al meer dan 190.000 consumenten tevreden gesteld (Bron: phenq.fr) en blijft interessant voor mensen met overgewicht.

PhenQ vs Anaca3: dosering en duur van de behandeling

Slechts 2 PhenQ tabletten per dag, verdeeld over ontbijt en lunch, zijn voldoende om ongeveer 1 kilo per week te verliezen. Twee doosjes van 60 pillen zijn genoeg voor een kuur van 60 dagen, die meer tastbare resultaten zou opleveren.

Voor Anaca3 heb je 2 flesjes van 90 capsules nodig voor een kuur van 60 dagen. Je neemt dan 3 tabletten per dag bij de 3 hoofdmaaltijden van de dag. PhenQ en Anaca3 worden niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

PhenQAnaca3
NatuurEetlustremmer en vetverbranderEetlustremmer
Gebruikelijke ingrediëntenCafeïne, Nopal, magnesium
Specifieke ingrediëntenα-Lacys Reset, chroompicolinaat, L-carnitine, kopersulfaatCynara scolymus, cactusvijg, maltodextrine
Algemene werkingVermindert het hongergevoel ; Afslankend effect ; Verhoogt het energieverbruik en vermindert vermoeidheid.
Specifieke werkingVerwijdert vet ;Verbetert de stemming.Verbetert de spijsvertering.

Conclusie

PhenQ, zowel een eetlustremmer als een natuurlijke vetverbrander, is effectiever dan Anaca3. Naast je mooie figuur heb je als bonus een goed humeur en energie. Maar vergeet niet om er een gezonde levensstijl op na te houden, gezond te eten en te sporten om de resultaten te maximaliseren.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website