Wat is de juiste dosering voor PhenQ?

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

PhenQ is ongetwijfeld een van de bekendste vetverbrandende producten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het over het algemeen behoorlijk effectief is. Maar laten we verder gaan. Hoe moet het worden ingenomen? Zijn er ongewenste bijwerkingen bekend? Zijn er gevaren verbonden aan het regelmatig innemen van PhenQ tijdens een kuur?

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Ik zal al deze vragen beantwoorden in de rest van dit artikel!

Dosering: hoe moet PhenQ worden ingenomen om effectief af te vallen?

PhenQ afslankcapsules moeten twee keer per dag worden ingenomen:

  • 1 capsule ’s ochtends bij het ontbijt met een glas water of vruchtensap.
  • 1 capsule tijdens de lunch met een glas water, na het voorgerecht of na de hoofdmaaltijd.

Voor sommige gebruikers zijn de effecten zo sterk dat wordt aangeraden de dosering aan te passen aan hun situatie door slechts één capsule per dag in te nemen, idealiter bij het ontbijt.

Hoe lang duurt het voordat ik de eerste effecten van het voedingssupplement PhenQ zie?

Hoe lang je PhenQ moet gebruiken hangt af van de doelen die je wilt bereiken.

Als de gebruiker verwacht 8 kilo af te vallen, kan hij ervoor kiezen om zijn afslankprogramma te verlengen tot 2 maanden. Deze periode kan worden verlengd tot 3 maanden als het doel niet is bereikt.

Als je twee dozen koopt op de officiële PhenQ website, is de derde doos gratis. Dit betekent dat het verlengen van de behandeling tot 3 maanden niet kostenverhogend werkt.

Mesurer son tour de hanche
Hoe lang duurt het voordat ik de eerste positieve effecten van PhenQ zie?

Ons advies voor het optimaliseren van je gewichtsverlies dankzij de eetlustremmende eigenschappen van PhenQ

Om de effectiviteit van PhenQ capsules te maximaliseren, is het aan te raden om jezelf niet te onthouden van eten en zoveel te eten als je wilt, maar niet te veel suiker of vet. Dat gezegd hebbende, PhenQ is geen product dat je voor de rest van je leven moet nemen! Als het tijd is om te stoppen, is het belangrijk dat je niet weer alles gaat eten wat je te pakken kunt krijgen. Als je weer te veel vet, suiker en zout gaat eten, zul je zeker weer vet aankomen.

Om je figuur te behouden na het stoppen met PhenQ, moet je

  • Een evenwichtig en gevarieerd dieet volgen met eiwitten (vis, eieren, vlees), een stuk fruit, een dessert, zetmeelrijke voedingsmiddelen tijdens de lunch, groenten tijdens het avondeten, enz.
  • Eet zoveel als je wilt. Het heeft geen zin om jezelf te onthouden of te veel te eten. Het beste is om niet drie keer per dag dezelfde maaltijd te eten.
  • Eet geen of minder fastfood.
  • Drink met mate frisdrank en drink meer water.
Fast Food
Natuurlijk moet fastfood verboden worden als je echt wilt afvallen door PhenQ te nemen.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met deze afslankcapsule?

Het is niet per se gunstig om meerdere afslanksupplementen tegelijk te nemen. PhenQ bevat er al een groot aantal. Als je PhenQ neemt, kun je er beter niet nog meer aan toevoegen om de effecten niet te verstoren.

Daarnaast moeten mensen die PhenQ gebruiken en moeite hebben om ’s avonds in slaap te vallen, stoppen of minder koffie drinken, want koffie bevat ook cafeïne.

Wat zijn de contra-indicaties voor het gebruik van de PhenQ-brander?

Patiënten die medicijnen gebruiken, moeten PhenQ alleen gebruiken op medisch advies. Dat gezegd hebbende, is het gebruik van PhenQ strikt af te raden voor de volgende mensen:

  • Kinderen onder de 18 jaar;
  • Diabetespatiënten;
  • Vrouwen die borstvoeding geven:
  • Zwangere vrouwen.
Ouverture de ma première bouteille de PhenQ

Zijn er bekende gevaren of risico’s verbonden aan het gebruik van PhenQ afslankpillen?

PhenQ afslankpillen vormen geen bijzonder gevaar voor de gezondheid vanwege de 100% natuurlijke samenstelling. Bovendien zijn de tot nu toe gerapporteerde bijwerkingen niet bijzonder ernstig: misselijkheid, maagklachten of hoofdpijn.

Intolerantie voor een van de ingrediënten kan echter in bepaalde situaties gevaarlijk zijn. Deze stof wordt bijvoorbeeld afgeraden voor mensen die lijden aan aandoeningen zoals hoge bloeddruk, diabetes of hyperthyreoïdie. Het wordt ook afgeraden voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Tot slot kan een overdosis ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid. Het is daarom essentieel om advies te vragen aan je arts voordat je met een kuur begint. Je moet ook de voorgeschreven dosis strikt opvolgen.