Wie zijn de beste diëtisten/voedingsdeskundigen in Le Havre en omgeving?

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Voor een gezond leven is het belangrijk om evenwichtig te eten. Diëtisten/voedingsdeskundigen zijn er om je hierbij te helpen. Het zijn gezondheidsprofessionals die een opleiding in voeding en dieet hebben gevolgd. Veel van hen hebben hun eigen praktijk waar ze patiënten ontvangen en hen effectieve technieken en advies geven om hun problemen te verhelpen en (weer) in balans te komen. Als je in Le Havre en omgeving woont, vind je in dit artikel de 4 beste diëtisten/voedingsdeskundigen in de omgeving.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Frédérique Moy, diëtist/voedingsdeskundige in Le Havre

Even voorstellen:

Frédérique Moy is een ervaren diëtist. Ze behandelt een breed scala aan patiënten (mannen en vrouwen, ouderen, kinderen, sporters, enz.), die allemaal gezondheidsproblemen hebben die te maken hebben met hun voeding. Deze diëtiste gebruikt de wetenschap om voor elk geval een persoonlijk afslankingsprogramma op te stellen. Haar doel is om te zware en moeilijke diëten te vermijden.

Diététécienne nutritionniste sur Le Havre
De diëtiste Frédérique Moy

Frédérique Moy biedt haar diensten aan aan mensen die beter willen eten en die zich in Le Havre bevinden, maar ook in Montivilliers, Caen, Rouen of Normandië.

Diensten

Haar praktijk is gevestigd op 55 rue Paul DOUMER 76600 LE HAVRE. Consulten kunnen individueel of in groepsverband plaatsvinden. Tijdens de eerste sessie wordt een evaluatie uitgevoerd om de oorzaak van het probleem te begrijpen. Deze duurt niet langer dan 45 minuten. Daarna volgen vervolgconsulten waarin Frédérique Moy beoordeelt hoe de situatie zich ontwikkelt. Als het doel niet wordt bereikt of als je moeite hebt om het programma te volgen, stelt ze andere, effectievere alternatieven voor.

Neem contact op met

Naam: Frédérique Moy
Website: https: //www.diet-moy-regime-autrement.fr/
Telefoon: 02 35 55 98 76

Aurélie Méliot, diëtist-voedingsdeskundige, Le Havre

Presentatie

Aurélie Méliot is een diëtist-voedingsdeskundige met een graad in biologische techniek, gespecialiseerd in diëtetiek. Ze behandelt patiënten van alle leeftijden. Ze werkt met jong en oud, sedentaire en actieve mensen. Haar doel is om ieders levensstijl te verbeteren door middel van oplossingen die rekening houden met elk profiel. Ze biedt gepersonaliseerde voedingsprogramma’s aan.

Meilleurs-diététiciens-sur-Le-Havre
Diëtist Aurélie Méliot

Diensten

De consulten met Aurélie Méliot zijn alleen op afspraak en deze diëtist-voedingsdeskundige kan zich indien nodig verplaatsen. In eerste instantie bespreek je je eetgewoonten en je dagelijkse leven in het algemeen. Dankzij deze stap kan deze professional begrijpen waar het gewichtsprobleem vandaan komt. Vervolgens stelt ze een specifiek dieetprogramma op met precieze doelstellingen. Vervolgens volgt ze elke patiënt regelmatig op en kan ze het programma indien nodig aanpassen.

Neem contact op met

Naam: Aurélie Méliot
Website: https: //visidiet.fr/dieteticienne-nutritionniste-le-havre-76620-1042
Telefoon: 02 30 03 96 26

Fanny Nouet, specialist in psychonutritie en micronutritie

Presentatie

Fanny Nouet is een onafhankelijke diëtist/voedingsdeskundige die vanuit haar eigen praktijk werkt. Ze is gespecialiseerd in twee zeer verschillende gebieden: psychonutritie, waarbij ze alle aspecten van gedrag beoordeelt, en micronutritie, waarbij ze zich richt op de wetenschappelijke kant. Ze heeft ook een graad in Micronutrition en een Symbiofi Masters in Emotion Management.

Meilleurs diététiciens Le Havre
Diëtist Fanny Nouet

Fanny Nouet is een diëtiste die werkt met mensen die hun eetgewoonten willen veranderen. Haar doel is om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, met name gewichtsverlies.

Diensten

Haar praktijk is gevestigd op 2 rue Emile Encontre, 76600 Le Havre. Tijdens de eerste sessie voert ze een assessment uit om de oorzaken van het probleem te identificeren en passende oplossingen voor te stellen. Daarna volgt ze regelmatig de vooruitgang van de toestand van de patiënt en controleert ze of de doelstellingen worden bereikt, of dat het nodig is om de aanpak te veranderen. Consulten kunnen de vorm aannemen van een workshop bij de patiënt thuis of bij een partner.

Neem contact op met

Naam: Fanny Nouet
Website: https: //www.psychonutrition-micronutrition.fr/
Telefoon: 06 18 15 65 09

Linda Coesme, opgeleide diëtist in Le Havre

Presentatie

Linda Coesme heeft een BTS in diëtetiek gestudeerd. Ze heeft ook kwalificaties in sofrologie en Ericksoniaanse hypnose. Ze heeft ook een diploma van de Académie de Psychothérapie et de Sophrologie – Paris Ve.

Diététiciens sur Le Havre
Diëtist Linda Coesme

Linda Coesme heeft al een aantal jaar haar eigen praktijk in Le Havre en ontvangt patiënten uit de hele regio. Ze behandelt voornamelijk mensen die op de lange termijn willen afvallen, maar die wat moeilijkheden ondervinden, en haar doel is om effectieve oplossingen te bieden om hun levensomstandigheden te verbeteren. Dit alles gaat gepaard met werken aan jezelf.

Diensten

Afspraken kunnen online worden gemaakt. Tijdens consulten maakt Linda Coesme gebruik van hypnose om patiënten gemakkelijk te laten praten en de echte bron van het probleem te vinden, waarna ze een dieetprogramma opstelt dat is afgestemd op het individuele geval. Je kunt haar beschikbaarheid controleren op haar officiële website.

Neem contact op met

Naam: Linda Coësme
Website: https: //www.somatea.fr/
Telefoonnummer: 06 12 78 00 31