Phen24: mijn mening & beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Ben je aangekomen? Is je overgewicht een bron van ziekte of ongemak geworden en ben je op zoek naar een afslankcapsule die je weer een geweldig figuur kan geven? Dan is Phen24 waarschijnlijk precies wat je nodig hebt! In tegenstelling tot andere afslankproducten die alleen overdag werken, is Phen24 een supplement dat dag en nacht – 24 uur per dag – overgewicht en obesitas bestrijdt. Dit nieuwe afslanksupplement heeft dezelfde heilzame werking als de krachtige vetverbrander Phentermine, maar bevat niet de gelijknamige psychostimulerende, dopingverwekkende (en dus verboden) stof. Volgens specialisten kun je Phen24 veilig gebruiken om af te vallen, omdat het weinig bijwerkingen heeft.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Phen24 prijs

Presentatie

Phen24, bouteilles jour et nuit

Phen24, ontwikkeld door Wolfson Berg Ltd, is een twee-in-één voedingssupplement: het bevat twee soorten afslankcapsules, verpakt in verschillende doosjes. De eerste is samengesteld met specifieke ingrediënten voor gebruik overdag. De tweede heeft een eigen formule met andere soorten ingrediënten en kan alleen ’s avonds worden gebruikt, zodat de gebruiker gemakkelijker kan slapen en rusten terwijl hij actief blijft om hardnekkig lichaamsvet te verbranden. Ik heb het ook kunnen vergelijken met andere producten van dit type om mijn eigen algemene mening over afslankpillen te vormen!

Hoe werkt Phen24?

De meeste afslankcapsules zijn samengesteld om overdag te werken vanwege de stimulerende middelen die ze bevatten. Phen24 slaat een nieuwe weg in door een dubbele formule aan te bieden. De eerste formule bevat, net als alle andere afslankproducten, een stimulerend middel, met name cafeïne. Een tweede formule, zonder stimulerende middelen, is niet alleen bedoeld om het slapen te vergemakkelijken, maar ook en vooral om het lichaam te blijven conditioneren zodat het vet kan verliezen, inclusief hardnekkig vet.

In feite is een goede nachtrust noodzakelijk voor gewichtsverlies omdat het lichaam koolhydraten op de juiste manier metaboliseert; de insulineproductie neemt niet aanzienlijk toe en het lichaam slaat niet meer vet op. Bovendien bevat Phen24 Nuit ingrediënten die je een verzadigd gevoel geven, zodat je op de lange termijn geen trek krijgt. Dit is gunstig om te voorkomen dat je laat gaat eten, calorieën opneemt en extra vet opslaat.

Ingrediënten

Laten we nu eens kijken naar de belangrijkste actieve ingrediënten in Phen24.

Phen24 Dag

De Phen24 Day-formule combineert 8 ingrediënten om de stofwisseling van je lichaam te stimuleren, de spijsvertering te bevorderen, de schildklierfunctie te reguleren en je energie aanzienlijk te verhogen, zodat je de hele dag activiteiten die fysieke inspanning vereisen effectiever kunt uitvoeren. Je verbrandt meer calorieën en vet.

Cafeïne (uit koffie)

Naast het verminderen van vermoeidheid en het verhogen van je alertheid en concentratie, helpt cafeïne je om gezonder te eten door je eetlust te verminderen. Het verhoogt ook lichtjes je lichaamstemperatuur, waardoor je gemakkelijker calorieën en vet verbrandt. Volgens verschillende onderzoekers die een studie over dit onderwerp hebben uitgevoerd, verhoogt het gebruik van een thermogeen supplement het totale energieverbruik en draagt het bij aan een betere vermindering van lichaamsvet. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de meeste afslanksupplementen dit type ingrediënt bevatten.

Guarana-extract

Net als koffie bevat guarana-extract cafeïne, maar in grotere hoeveelheden. Volgens onderzoekers bevat koffie tot 2% cafeïne, terwijl guarana gemiddeld 4,7% bevat. Door guarana-extract in de formule van Phen24 op te nemen, laat de fabrikant zien dat hij gebruikers maximale energie, kracht, alertheid en concentratie wil bieden.

Cayennepeperpoeder

Cayennepeperpoeder is niet alleen een uitstekend ingrediënt voor je gerechten, maar ook voor het stimuleren van thermogenese. De lichte stijging van je lichaamstemperatuur dwingt je lichaam om energie te verbruiken (door calorieën te verbranden) om zichzelf af te koelen. Wees gerust, er is niets zichtbaar. Cayennepeperpoeder bevat capsaïcine, dat de basale stofwisseling met 25% verhoogt, je een vol gevoel geeft, een gezonde spijsvertering bevordert en een goede bloeddruk handhaaft.

Fenylalanine

Fenylalanine is een essentieel aminozuur dat overeten moet voorkomen. Het maakt een darmhormoon vrij dat cholecystokinine heet en dat op zijn beurt een boodschap stuurt naar het centrale zenuwstelsel en een verzadigd gevoel opwekt.

Jodium

Het aanvullen van je lichaam met jodium verbetert de werking van de schildklieren. Een onderzoek uit 2003 toonde aan dat een lichte verhoging van het jodiumgehalte in de voeding de productie van schildklierhormonen ten goede komt, waardoor de stofwisseling toeneemt en wordt gereguleerd.

Mangaan

Mangaan helpt het lichaam om koolhydraten en vetten te metaboliseren. Het helpt ook trek te voorkomen door de bloedsuikerspiegel te reguleren. Het bevordert een goede schildklierfunctie en helpt bij het behouden van een gezonde stofwisseling. Het is nuttig voor de opname van calcium en helpt de botstructuur te versterken.

Zinkcitraat

In combinatie met vitamine A en E is zinkcitraat betrokken bij de productie van schildklierhormonen. In combinatie met vitamine B6 is het betrokken bij de ontwikkeling van enzymen in de alvleesklier. Dit vergemakkelijkt de afbraak in eenvoudige elementen en de vertering van voedsel. Dit voorkomt vetopslag.

Kopersulfaat

Koper is betrokken bij de oxidatieprocessen die betrokken zijn bij het omzetten van vetweefsel en vet in energie. De aanwezigheid van koper in het Phen24 supplement is ingegeven door de wens voor een consistente productie van de energie die nodig is voor lichaamsbeweging en fysieke activiteiten die nuttig zijn voor gewichtsverlies.

Phen24 se décompose en gélules de jour et gélules de nuit
Phen24 is verkrijgbaar in dag- en nachtcapsules

DAG EN NACHT AFVALLEN MET PHEN24


 • Dag en nacht effectief
 • Gratis levering
 • Tot 2 maanden gratis behandeling
 • Geld-terug garantie
Boîtes de Phen24

Bestel Phen24 nu op de officiële website

photo des produits Phen24 pour Checkfood

Phen24 nacht

De fabrikant van Phen24 is van mening dat het afslankproces continu moet zijn om de gewenste resultaten in korte tijd te garanderen. Daarom biedt het 60 nachtelijke afslankcapsules (per doos) om je te helpen beter te slapen terwijl je vet verbrandt.

Glucomannaan

Glucomannaan is een voedingsvezel die is opgenomen in de formule van Phen24Nuit om een eetlustremmend effect op te wekken (na wateropname) dat nodig is om overeten bij sommige gebruikers te verminderen. Het nut ervan in diëten voor gewichtsverlies werd benadrukt in een onderzoek onder enkele tientallen volwassenen met overgewicht. Hieruit bleek dat dit ingrediënt het ‘slechte’ cholesterolgehalte en het lichaamsvet aanzienlijk vermindert en de spiermassa vergroot.

Chroompicolinaat

Sporters in het algemeen en bodybuilders in het bijzonder zullen genieten van de voordelen op lange termijn van chroompicolinaat, een ingrediënt dat de bio-transformatie van koolhydraten, vetverbranding en de ontwikkeling van spiermassa bevordert. Het is ook betrokken bij het transport van glucose in de bloedsomloop en draagt bij aan de biotransformatie van macronutriënten in energie. Onderzoekers geloven dat chroompicolinaat lichaamsvet aanzienlijk vermindert.

Biotine

Biotine is niet alleen nuttig voor de gezondheid van nagels en haar, maar is ook betrokken bij het afslankproces. Het is namelijk een bestanddeel van de enzymen die koolhydraten, vetten en andere stoffen afbreken om ze makkelijker verteerbaar te maken.

Cholinebitartraat

Goed voor de galblaas, lever en nieren, helpt choline het slechte cholesterolgehalte te verlagen en vetopslag te beperken, terwijl het je voldoende energie geeft voor lichaamsbeweging. Choline helpt ook om vermoeidheid te beperken, wat nuttig is voor elk gewichtsverliesregime.

Natriummolybdaat

Dankzij molybdeen gebruikt het lichaam macronutriënten om energie te produceren, wat niet alleen nuttig is voor al je fysieke inspanningen, maar ook voor de spierfunctie, hartregeling, het spijsverteringsproces en celvernieuwing.

Vitamine B1 of thiamine

Vitamine B1, bekend als thiamine vanwege het zwavelgehalte, is onoplosbaar maar breekt snel af bij blootstelling aan hitte of door oxidatie. Vitamine B1 wordt opgenomen in de twaalfvingerige darm, het eerste deel van de darm. Eenmaal in je cellen is het nuttig voor de bio-transformatie van energie. Het is betrokken bij de vorming van een enzym dat nodig is voor de assimilatie van koolhydraten, die nuttig zijn voor het leveren van energie aan de cellen van het zenuwstelsel. Je wordt geadviseerd om alcohol te vermijden, omdat dit de opname van vitamine B1 verstoort.

Vitamine B5 of pantotheenzuur

Vitamine B5 (pantotheenzuur) is betrokken bij de bio-transformatie van voedsel in energie en bij het metabolisme van giftige stoffen. Meer specifiek is deze vitamine betrokken bij de mobilisatie, opslag en afbraak van vetten, suikers en aminozuren.

Vitamine B6 of pyridoxine

Volgens specialisten is vitamine B6 betrokken bij ongeveer honderd enzymatische reacties en interacties, met name bij de biotransformatie van eiwitten en aminozuren. Door Phen24 Night te nemen, kun je er zeker van zijn dat je niet zonder komt te zitten. Door de bio-transformatie in rust te helpen versnellen, is de vitamine zeer gunstig voor gewichtsverlies. s Nachts, wanneer je vast slaapt, helpt de vitamine je lichaam calorieën te verbranden om een groot aantal functies uit te voeren. En als je overdag aan lichaamsbeweging doet, zoals wandelen, dansen, fietsen, zwemmen of joggen, zul je zeer interessante resultaten zien, en sneller.

Groene thee-extract

Volgens verschillende onderzoekers versnelt extract van groene thee het afvallen door de thermogenese te stimuleren. Regelmatige consumptie van groene thee-extract reactiveert ook de bitterreceptoren in je smaakpapillen, waardoor je minder zin hebt in suikerrijke of zetmeelrijke voedingsmiddelen. Sinds het begin van de jaren 2000 hebben ten minste 40 onderzoeken de voordelen aangetoond van groene thee-extracten om af te vallen en slank te blijven, terwijl ze de biotransformatie (stofwisseling) stimuleren. Groene thee bevat een aantal antioxidanten, waaronder EGCG, waarvan bekend is dat het het enzym remt dat de afbraak van noradrenaline bevordert, waardoor de hoeveelheid vet die het lichaam afbreekt toeneemt. Hierdoor wordt er meer vet verbrand. Dit helpt om de energie te produceren die je nodig hebt voor je verschillende fysieke inspanningen.

Vitamine C of ascorbinezuur

Wist je dat een tekort aan vitamine C je een hongergevoel geeft? Wanneer je lichaam voldoende vitamine C heeft, verdwijnt dit gevoel en voorkom je dat je te veel eet. Wist je ook dat vitamine C de opname van ijzer bevordert en daardoor een antivermoeidheidseffect heeft? De aanwezigheid van vitamine C in Phen24Nuit weerspiegelt ook de wens van de fabrikant om de biotransformatie van eiwitten en de vetverbranding te stimuleren. Uit een onderzoek is namelijk gebleken dat het toedienen van voldoende vitamine C aan het lichaam de vetoxidatie tijdens lichamelijke inspanning met 30% verhoogt. Vitamine C is ook nuttig voor het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

Griffonia simplicifolia-extract

Griffonia simplicifolia is een klimplant uit de Caesalpiniceae familie die groeit in Centraal- en West-Afrika. Het bevat mineralen, vitaminen en antioxidanten die betrokken zijn bij de stofwisseling en beschermen tegen vroegtijdige veroudering. De zaden van de plant zijn rijk aan een aminozuur, 5-hydroxytryptofaan (5-HTP), dat een voorloper is van serotonine, het stemmingsverbeterende hormoon. Serotonine reguleert de werking van twee andere hormonen, noradrenaline en dopamine, die, als ze uit balans zijn, angst, stress, boulimie en slaapstoornissen veroorzaken. Serotonine zorgt voor concentratie, ontspanning, zelfvertrouwen en een gevoel van welzijn.

Griffonia simplicifolia-extract is ook aanwezig in Phen24 Night vanwege de eetlustremmende en slaapregulerende effecten. Je zult je vol voelen en goed slapen. Sterker nog, dankzij dit ingrediënt wordt de kwaliteit van je slaap hersteld, zowel op korte als op lange termijn. Dit zal je helpen spierspanning los te laten en je lichaam te ontspannen.

Thé vert
Phen24 nachtpillen bevatten groene thee-extracten

DAG EN NACHT AFVALLEN MET PHEN24


 • Dag en nacht effectief
 • Gratis levering
 • Tot 2 maanden gratis behandeling
 • Geld-terug garantie
Boîtes de Phen24

Bestel Phen24 nu op de officiële website

Welke voordelen biedt Phen24 zijn gebruikers?

Dankzij de dubbele formule draagt Phen24 op 5 manieren bij aan gewichtsverlies:

Een vetverbrandend effect

Phen24 stimuleert je stofwisseling om overtollig vet in je lichaam te verbranden en je spiermassa te vergroten en te accentueren. Je figuur wordt steeds verfijnder met dit supplement.

Een toename van je energie

Dit supplement behoedt je voor de vermoeidheid en het verlies van energie die gepaard gaan met bepaalde diëten om af te vallen. In plaats daarvan heb je meer energie om de inspanning te leveren die nodig is voor je trainingen en/of elke activiteit die fysieke inspanning vereist.

Efficiënt gebruik van je calorieën

Het supplement helpt je overtollige calorieën te vermijden. Zo voorkom je dat je vet opslaat en extra aankomt.

Minder trek

Als je Phen24 neemt, heb je langer een vol gevoel, dus je hebt geen hongergevoel, vooral ’s avonds niet. Geen trek, geen extra calorieën, wat goed is voor je doel om af te vallen.

Beter slapen dan voorheen

Omdat Phen24 geen stimulerende middelen bevat, kun je beter slapen en krijg je genoeg slaap om je lichaam koolhydraten te laten metaboliseren en gewicht te laten verliezen.

Hoe neem ik Phen24 in om er het meeste uit te halen?

Om het meeste uit het supplement te halen, moet je Phen24 twee keer per 24 uur innemen volgens de volgende instructies:

 1. Elke doos Phen24 Day bevat 30 capsules, waarvan er één ’s ochtends bij het ontbijt moet worden ingenomen.
 2. Elke doos Phen24 Night bevat 60 capsules, waarvan er 2 een kwartier voor het avondeten met een of twee glazen water moeten worden ingenomen. Je hoeft je geen zorgen te maken: Phen24 bevat geen stimulerende middelen, wat betekent dat de capsules die je inneemt geen negatieve invloed zullen hebben op de kwaliteit van je slaap. Integendeel, je zult perfect slapen.

Hoe lang moet ik Phen24 gebruiken om de gewenste resultaten te krijgen?

Studies hebben aangetoond dat de meerderheid van de gebruikers meer dan 2 maanden nodig heeft om slechte gewoontes te doorbreken en aanzienlijk gewicht te verliezen. Maar dankzij de dubbele formulering van Phen24 is de wachttijd korter. Maar laten we realistisch zijn: niet iedereen reageert op dezelfde manier op het supplement. Sommige gebruikers zien de eerste positieve resultaten al na 30 dagen (4 weken), anderen zijn tevreden na 6 weken gebruik, terwijl weer anderen pas na 2 maanden de geneugten van gewichtsverlies ervaren. Om te voorkomen dat je te ongeduldig wordt, kun je dus het beste een bestelling plaatsen voor 2 maanden gebruik.

Une alimentation saine reste nécessaire
Een gezond dieet blijft essentieel

Wat zijn de contra-indicaties voor het gebruik van Phen24?

Contra-indicaties zijn situaties waarin het supplement niet mag worden ingenomen. Hoewel het gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, mag Phen24 niet worden gebruikt door de volgende mensen:

 • Vrouwen die zwanger zijn;
 • Vrouwen die borstvoeding geven aan hun baby’s;
 • Jongeren onder de 18 jaar, aangezien er geen bewijs van werkzaamheid is aangetoond voor deze populatie;
 • Patiënten die lijden aan borstkanker, teelbalkanker, nierziekte, leverziekte, prostaathypertrofie, auto-immuunziekten, endocriene stoornissen, diabetes of depressie;
 • Patiënten die antidepressiva gebruiken.

Waar kan ik Phen24 kopen en tegen welke prijs?

In apotheken, online, etc.?

Phen24, bouteilles jour et nuit

Aangezien Phen24 (nog) niet verkrijgbaar is in apotheken, is het alleen verkrijgbaar via de officiële website van de fabrikant www.phen24.com. Je kunt je bestelling betalen met een internationale betaalmethode zoals MasterCard of Visa. Ik raad je ten zeerste af om Phen24 op Amazon, eBay of een andere website te kopen, omdat kwaadwillenden internetgebruikers proberen te verleiden tot het kopen van namaaksupplementen tegen lage prijzen op deze beroemde online marktplaatsen en dubieuze websites.

In het beste geval bieden deze namaakproducten geen enkel voordeel bij je inspanningen om af te vallen. In het ergste geval veroorzaken ze gezondheidsproblemen. Dit gezegd hebbende, als lage prijzen niet jouw keuzecriteria zijn, kies dan in plaats daarvan voor echte supplementen die je de resultaten garanderen die je zoekt, tegen doordachte prijzen: 3 dozen voor de prijs van 2, en 5 dozen voor de prijs van 3! De concurrentie doet het zelden beter!

Prijzen, garanties, kortingen en promoties

Op de officiële website www.phen24.com kost het supplement €59,99. Merk op dat dit een indicatieve prijs is die op elk moment kan veranderen, vooral tijdens en na promotieperiodes. Naast het aanbieden van een ’tevredenheids- of geld terug’-garantie na 2 maanden gebruik, maakt de fabrikant een aantal commerciële gebaren om zijn klanten te plezieren. Als je bijvoorbeeld twee Phen24s bestelt (voor 2 maanden gebruik), krijg je een derde Phen24 gratis zodat je deze 3 maanden kunt blijven gebruiken.

Naar de mening van de meeste gebruikers is het kopen van twee Phen24’s zeer voordelig en stelt het zelfs de meest sceptische mensen in staat om de effecten van het supplement te testen en te ervaren. Over het algemeen zal de derde gratis Phen24 dienen om het geleerde te consolideren!

Nog beter, als je 3 dozen Phen24 koopt op de officiële website, zal de fabrikant 2 andere dozen gratis leveren. Je krijgt dus 5 dozen voor de prijs van 3!

Hoe wordt de levering georganiseerd en uitgevoerd?

Phen24 wordt geleverd in Frankrijk en overal ter wereld. Wanneer je je bestelling plaatst en de prijs betaalt, wordt Phen24 binnen 24 uur verpakt en verzonden. Je kunt dus zeker zijn van een onmiddellijke levering (binnen 24 tot 48 uur), elke dag behalve op zon- en feestdagen. Volgens onze klanten worden pakketten zelden tussen 3 dagen en een week geleverd.

DAG EN NACHT AFVALLEN MET PHEN24


 • Dag en nacht effectief
 • Gratis levering
 • Tot 2 maanden gratis behandeling
 • Geld-terug garantie
Boîtes de Phen24

Bestel Phen24 nu op de officiële website

Wat zijn de bijwerkingen van Phen24?

Net als veel andere parafarmaceutische producten (Phen24 is geen apotheekproduct) kan dit supplement bij sommige gebruikers ongewenste effecten veroorzaken. In het huidige stadium van de beschikbare gegevens zijn er echter geen bijwerkingen bekend. Omdat het product nieuw is, hebben gebruikers misschien nog niet de tijd genomen om hun mening te geven.

Mijn gedetailleerde mening

Mijn totaalscore: 3.6/5

Bij het beoordelen van vetverbranders heb ik rekening gehouden met verschillende criteria om hun algemene doeltreffendheid te bepalen:

 • Samenstelling: Ik let vooral op de aanwezige micronutriënten en macronutriënten, omdat die een essentiële rol spelen bij gewichtsverlies en het behoud van een goede gezondheid. Ik vind het belangrijk om er zeker van te zijn dat de vetverbrander de nodige voedingsstoffen levert.
 • Reputatie: vertrouwen is voor mij van het grootste belang. Daarom controleer ik de reputatie van het product en de betrouwbaarheid van het merk. Ik kies graag producten die voldoen aan de verwachtingen van de consument.
 • Verzadiging: er is niets erger dan vroegtijdige hongerklop. Ik ben op zoek naar een vetverbrander die een blijvend gevoel van verzadiging geeft, zodat ik energie heb en niet hoef te snoepen.
 • Prijs: natuurlijk is de prijs ook een belangrijk criterium. Ik wil dat de vetverbrander betaalbaar is, zodat ik hem regelmatig kan gebruiken zonder me al te veel zorgen te maken over mijn budget.
 • Dosering: handig doseren zonder druk is voor mij een groot pluspunt. Ik vind het fijn als de dagelijkse dosis makkelijk in te nemen is, zonder ingewikkelde logistiek.

Door met al deze factoren rekening te houden, ben ik in staat om een grondige beoordeling te maken van de algehele effectiviteit van een vetverbrander.

Samenstelling: 4/5

Na het bestuderen van de samenstelling van Phen24 is het duidelijk dat dit product een 24-uurs aanpak biedt om vet te verbranden. De dagformule bevat stimulerende ingrediënten zoals cafeïne en groene thee-extract, die de stofwisseling en energie kunnen helpen verhogen. De nachtformule daarentegen bevat ingrediënten als glucomannaan en chroompicolinaat, die verzadiging en een goede slaap bevorderen. Het product is dus overwegend natuurlijk.

Naamsbekendheid: 4/5

Over het algemeen is Phen24 redelijk bekend als afslanksupplement en het heeft de aandacht getrokken van sommige mensen die willen afvallen. Het is erin geslaagd om de aandacht te trekken van veel mensen die op zoek zijn naar oplossingen om af te vallen. Het wordt vaak genoemd in discussies, online forums, blogs, gespecialiseerde websites…

Prijs: 3/5

Phen24 verschilt een beetje van conventionele vetverbranders. Een kuur van 1 maand omvat noodzakelijkerwijs 2 flesjes: één voor overdag en één voor ’s nachts, wat onvermijdelijk een hogere prijs betekent. Als je echter voor Phen24 kiest, kun je profiteren van grote besparingen bij meerdere aankopen, bijvoorbeeld: 1 maand kuur gratis bij aankoop van 2 maanden.

Meningen van gebruikers

Als je overweegt om Phen24 te gebruiken om je te helpen op je reis om af te vallen, kan het nuttig zijn om de ervaringen en meningen van gebruikers te bekijken. Hier zijn enkele getuigenissen van mensen die Phen24 hebben gebruikt en hun indrukken willen delen:

Jason zegt: “Zonder het te beseffen, was ik een van die mollige vaders geworden die te moe was om met zijn kinderen te spelen. PHEN24 geeft me de energie om meer te doen en de wilskracht om minder te eten.”

Mariah zegt: “Nou, net als iedereen ben ik met Covid 19 aangekomen (meerdere kilo’s) en ik was echt bang dat ik het niet meer kwijt zou raken. Met PHEN24… kan ik eindelijk weer in mijn werkkleding.”

DAG EN NACHT AFVALLEN MET PHEN24


 • Dag en nacht effectief
 • Gratis levering
 • Tot 2 maanden gratis behandeling
 • Geld-terug garantie
Boîtes de Phen24

Bestel Phen24 nu op de officiële website

De alternatieven

Ben je geïnteresseerd in Phen24 maar voldoet het niet helemaal aan je behoeften en/of verwachtingen? Hier zijn enkele alternatieven die je misschien aanspreken: