PhenQ of Phen375

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

PhenQ en Phen375 zijn voedingssupplementen voor gewichtsverlies. Deze afslankcapsules zijn volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Bovendien bevatten ze geen enkel spoor van Phentermine, een stof die sinds 2012 als psychotroop wordt beschouwd. Ontdek de overeenkomsten en verschillen tussen deze producten.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Hun samenstelling

De samenstellingen worden in tabelvorm weergegeven om het lezen te vergemakkelijken.

PhenQFen375
α-LACYS RESET®: geheim ingrediënt en geregistreerde formule ;
Capsimax poeder ;
Chroom picolinaat ;
Nopal ;
Cafeïne ;
L-Carnitine.
L-Carnitine ;
Calciumcarbonaat korrels;
Cafeïne :Chroom picolinaat ;
Citrus Aurantium extract;
Capsaïcine uit chilipeper.
PhenQ ou Phen375
PhenQ en Phen375 zijn voedingssupplementen om af te slanken.

Wat hebben PhenQ en Phen375 gemeen?

Hun eetlustremmende eigenschappen

Deze voedingssupplementen bevatten chroompicolinaat. Deze natuurlijk voorkomende stof staat bekend om zijn vermogen om hongergevoelens te verminderen. Het is daarom nuttig om hongergevoelens halverwege de dag te beperken en de hoeveelheid die je eet bij elke maaltijd te verminderen. Het reguleert ook de bloedsuikerspiegel in je lichaam. Deze afslankcapsules bevatten ook andere eetlustremmers:

 • PhenQ: NOPAL cactus ;
 • Phen375: chilipeper-capaïcine.

De vetverbrandende kracht

Deze voedingssupplementen bevatten specifieke ingrediënten die de vetverbranding bevorderen door het metabolisme te stimuleren. Dit leidt niet alleen tot snel en effectief gewichtsverlies, maar helpt je vooral om in een mum van tijd een droomlichaam te hebben. Hier zijn de elementen die verantwoordelijk zijn voor de vetverbrandende deugden van elke afslankcapsule.

PhenQFen375
Het innovatieve bestanddeel α-LACYS RESET® ;Cafeïne ;Capsimax poeder ;L-Carnitine.Calciumcarbonaat ;Citrus Aurantium extract ;Cafeïne ;L-Carnitine.

De energiegevende deugd

Gewichtsverlies gaat vaak gepaard met een intens gevoel van vermoeidheid. Dit is meestal te wijten aan een dieet of min of meer plotse veranderingen in het lichaam. Wat deze twee afslankcapsules ook gemeen hebben, is dat ze je energie een boost geven. Cafeïne en L-Carnitine zijn de belangrijkste ingrediënten.

Dosering

De aanbevolen dosering voor PhenQ en Phen375 is :

 • 1 capsule voor het ontbijt;
 • 1 capsule voor de lunch.

Bijwerkingen

Deze voedingssupplementen vormen normaal gesproken geen gevaar voor de gezondheid door hun 100% natuurlijke samenstelling. Allergieën voor de ingrediënten zijn echter nog steeds mogelijk. Raadpleeg onmiddellijk een arts als je ongewone symptomen ervaart, om te voorkomen dat de situatie verergert. Het wordt ook sterk aangeraden om de door de fabrikant voorgeschreven dosering te nemen.

Gélules de PhenQ, je compte sur vous

Wat zijn de verschillen tussen PhenQ en Phen375?

Verschil in effecten

Het is soms moeilijk om je stemming te beheersen tijdens het afvallen. Sommige mensen kunnen zelfs in een depressie raken. Dit is voornamelijk te wijten aan de vermindering van het aantal calorieën dat je consumeert. Dit is nogal verontrustend voor de mensen om je heen en voor jezelf. PhenQ bevat elementen die in staat zijn om je stemming tijdens het hele proces te verbeteren.

Dooscapaciteit en minimale duur van de behandeling

PhenQPhen375
Aantal capsules in een flesje6030
Minimale duur van de behandeling2 maanden3 maanden

PhenQ VS Phen375: samenvatting

PhenQPhen375
EetlustremmerJaJa
VetverbranderJaJa
EnergieversterkerJaJa
StemmingsverbeteraarJaNee
BijwerkingenNee NeeGeen
Risico op allergieën voor ingrediëntenJaJa
Geld-terug garantieJaJa
Medisch voorschrift?NeeNee
Inhoud van een doos60 afslankcapsules30 afslankcapsules
Minimale duur van de behandeling2 maanden3 maanden
Dosering1 tablet voor het ontbijt;
1 tablet voor de lunch.
Contra-indicatiesKinderen jonger dan 18 jaar;
Zwangerschap en borstvoeding;
Ziekten: kanker, AIDS of andere auto-immuunziekten.

Welk voedingssupplement wint de tweestrijd?

Op het eerste gezicht lijken deze afslankcapsules dezelfde effecten op het lichaam te hebben: eetlustremmer, vetverbrander en energiebooster. Maar het geheime ingrediënt van PhenQ, α-LACYS RESET®, maakt het verschil als het gaat om effectiviteit. Volgens studies die zijn uitgevoerd tijdens de ontwikkeling van de formule, kan de aanwezigheid ervan leiden tot een vetverlies van meer dan 7% (Bron: https://phenq.fr/). Het effect van dit voedingssupplement op de gemoedstoestand is ook een groot pluspunt dat je niet over het hoofd mag zien als je onder de juiste omstandigheden wilt afvallen.

Tot slot is PhenQ voordeliger. Er is misschien een verschil van een paar euro, maar een flesje Phen375 bevat de helft minder capsules. Bovendien is de kuur bij PhenQ langer. Uiteindelijk heeft PhenQ het duel gewonnen.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website