Hoe kun je snel 10 kg afvallen: in 1 week, in 1 maand, in 2 maanden, in 3 maanden?

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Overgewicht kan een echte hoofdpijn zijn, vooral als het warmer wordt en je je luchtig moet kleden, vooral in zwemkleding. Als je min of meer gênant overgewicht hebt en van je overtollige kilo’s af wilt, lees dan hier hoe je in een paar weken tot 10 kilo kunt afvallen.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


  • Gratis verzending
  • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
  • Tot 2 gratis flessen
  • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

De gevaren van te snel afvallen

Voordat we je het geheim vertellen van het figuur van je dromen, moet je je bewust zijn van de potentiële gevaren van te snel afvallen. We hebben het hier over ‘potentiële’ gevaren, omdat de negatieve effecten niet altijd optreden, maar alleen in bepaalde gevallen.

Comment perdre 10 kg rapidement?
Het is het beste om geleidelijk af te vallen.

Een slecht gecontroleerd crashdieet stelt je bijvoorbeeld bloot aan het jojo-effect, d.w.z. dat je alles wat je bent kwijtgeraakt meteen weer terugkrijgt. Je lichaam kan niet goed omgaan met de drastische beperkingen waaraan het wordt onderworpen en zodra je weer een normaal dieet volgt, hoopt het zoveel mogelijk vet op in afwachting van een nieuw agressief dieet.

Als direct gevolg van dit jojo-effect kom je nog meer aan dan voorheen, waardoor je uiteindelijk overgewicht riskeert. Tot overmaat van ramp zal dit drastische dieet steeds minder effectief zijn, omdat je lichaam eraan gewend raakt.

Een ander probleem met te snel afvallen is het verlies van spiermassa. Het lichaam wordt zo gewelddadig aangevallen dat de spieren samensmelten met het vet. Daardoor word je heel snel moe en verlies je tonus en kracht.

Is het echt mogelijk om 10 kilo af te vallen in 1 week?

10 kilo afvallen in 1 week is een beetje overdreven, ook al beweren veel reclames dat het mogelijk is zonder de gevolgen voor de gezondheid te noemen. Simpel gezegd komt het neer op iets minder dan anderhalve kilo per dag afvallen, of 11.550 Kcal per dag (1 kg vet vertegenwoordigt ongeveer 7,7 Kcal).

In het algemeen komt 10 km joggen overeen met een gemiddelde uitgave van 650 calorieën. Dus als je 11.550 calorieën per dag wilt verliezen, moet je iets minder dan 180 km per dag hardlopen, wat onmogelijk is.

Je moet daarom op je hoede zijn voor wonderafslankdiëten die verbazingwekkende resultaten in slechts 1 week garanderen. Of ze zijn echt oplichterij die je portemonnee pijn zal doen, of je stelt je lichaam praktisch bloot aan een zekere dood.

Als je toch de sprong wilt wagen, raden we je ten zeerste aan om je tijdens de kuur nauwlettend te laten volgen door een arts.

Hoe kan ik 10 kg afvallen in 1 maand?

De vraag is nu of 1 maand genoeg is om 10 kilo af te vallen. Het is in ieder geval al beter dan een week, maar je lichaam zal waarschijnlijk nog behoorlijk door elkaar geschud worden door het geweld van het dieet. Dit is het dieet en de sportactiviteiten die je moet volgen om je aanvalskuur succesvol af te ronden.

Wat voor dieet?

Welk dieet je ook kiest, het belangrijkste is dat je je calorie-inname aanzienlijk vermindert. Kies dus voor voedingsmiddelen met weinig calorieën. Vergeet alle zoetigheden, vet voedsel, pizza’s en allerlei soorten gebak.

Bijvoorbeeld havermout als ontbijt, wit vlees met rauwkost als lunch en een plak witte ham ’s avonds met groenten en fruit. Beknibbel niet op eiwitten om het verlies van spiermassa te beperken.

Laat je begeleiden door een arts en een diëtist om je gezondheid niet in gevaar te brengen of een ongeschikt dieet te volgen. Het kleinste wangedrag op het gebied van voeding kan je doel ernstig ondermijnen.

Comment perdre 10 kg rapidement?
Je moet letten op wat je eet om effectief gewicht te verliezen.

Wat voor soort lichaamsbeweging?

Hoewel je caloriearme dieet je vermoeider zal maken dan normaal, moet je het combineren met lichaamsbeweging om je beroemde doel van 10 kg afvallen in slechts één maand te bereiken.

Kies voor hardlopen, fietsen, touwtje springen of crosstraining, maar ook voor lichaamsbeweging met een hoge intensiteit om in korte tijd zoveel mogelijk calorieën te verbranden. De inspanningen worden gedurende korte periodes volgehouden, maar op een repetitieve manier met een korte hersteltijd.

Train zoveel mogelijk nooit alleen, maar met een vriend of coach. Inspanningen zijn heftig en belasten het lichaam, terwijl je caloriearme dieet invloed heeft op je prestaties. Je loopt elk moment het risico op ernstige hypoglykemie en je kunt je op elk moment onwel voelen.

Hoe kan ik 10 kg afvallen in 2 maanden?

Twee maanden is veel redelijker dan eerdere termijnen om 10 kilo af te vallen. Je lichaam heeft veel minder last van de schok van het afvallen en je kunt het dieet geleidelijker uitvoeren.

Wat je moet eten

Hoewel de duur langer is dan voorheen, moet je je nog steeds houden aan het principe van het verminderen van je energie-inname door te letten op wat je eet.

Je bent echter niet langer beperkt tot helemaal niets eten (bij wijze van spreken), maar door bijvoorbeeld voedingsmiddelen te beperken die zeer rijk zijn aan suiker en vet, zoals jam, industriële ontbijtgranen, chips, vet vlees, ijsjes, enz.

Aan de andere kant zijn voedingsmiddelen zoals havermout, eieren, rauwe groenten, wit vlees en fruit toegestaan. Deze zijn rijk aan voedingsstoffen maar caloriearm. Je zult je minder moe en duizelig voelen als je ze op de juiste manier eet.

Het blijft belangrijk om de hulp van een diëtist en een arts in te roepen om je dieet en je gezondheidstoestand tijdens de behandeling in de gaten te houden. Zij zullen je helpen gemotiveerd te blijven tijdens deze 8 weken durende strijd.

Om te voorkomen dat je het gewicht dat je bent kwijtgeraakt meteen weer terug krijgt, is het essentieel om 80% van de tijd op te letten wat je eet. Als je van lichte maaltijden tijdens het dieet niet traumatisch wordt, eet ze dan van tijd tot tijd om overtollige calorieën te beperken.

Wat voor soort lichaamsbeweging?

Eenvoudige gewoontes die je in je dagelijkse routine moet veranderen, zullen je helpen om effectief calorieën te verbranden tijdens de 2 maanden van de behandeling. Loop bijvoorbeeld naar kantoor als je binnen 30 minuten van je werk woont. Neem de fiets als de afstand langer is. Neem de trap in plaats van de lift. Je zult je al snel minder moe voelen, omdat je lichaam geleidelijk went aan de inspanning. En vergeet je ochtendjogging niet.

Comment perdre 10 kg rapidement?
Afslankpillen kunnen je helpen gewicht te verliezen.

Aarzel niet om een sportcoach in te schakelen om je te helpen effectieve fysieke activiteiten uit te voeren om je doel te bereiken. Hij of zij zal een circuittrainingsprogramma opstellen dat alle spieren in je lichaam traint.

Een combinatie van cardio en spierversterking zal je helpen meer calorieën te verbranden terwijl de integriteit van je spieren behouden blijft.

Hoe val je 10 kilo af in 3 maanden?

Uiteindelijk lijkt het doel om 10 kilo af te vallen in 3 maanden het meest redelijk en het meest vriendelijk voor je lichaam.

Wat moet ik eten?

Om je calorie-inname voor dit dieet aan te passen, moet je je basaal metabolisme weten, d.w.z. het aantal calorieën dat nodig is om je lichaam aan het werk te houden. Dit ligt meestal rond de 1.500 calorieën. Over het algemeen moet je niet meer dan dit verbruiken.

In 3 maanden kan je lichaam rustiger afslanken zonder drastische ingrepen. Door je basale stofwisselingssnelheid te gebruiken, geef je je lichaam de tijd om af te slanken en alleen de vetmassa te verliezen. Vraag een diëtist om je te helpen dit getal te berekenen.

Eet evenwichtig en concentreer je op voedingsrijk voedsel van hoge kwaliteit. Beperk je inname van koolhydraten en vetten en geef de voorkeur aan eiwitrijk voedsel. Eet fruit als tussendoortje en vermijd bewerkte voedingsmiddelen.

Wat voor soort lichaamsbeweging?

Sport is een aanvulling op een dieet als het gaat om afvallen. Aan de ene kant elimineer je opgeslagen calorieën en aan de andere kant verminder je je inname.

Ga terug naar dezelfde gewoonten als voor het dieet van 2 maanden, d.w.z. loop vaker, neem de trap, fiets of jog regelmatig.

Met de hulp van een sportcoach kun je een circuittrainingsprogramma uitvoeren dat cardio en spierversterking combineert. Je zult zien dat je na 3 maanden niet alleen die extra 10 kilo kwijtraakt, maar dat je figuur verfijnd is als een sportman.

Gebruik aanvullende producten om je te helpen

Uiteindelijk is afvallen in korte tijd niet gemakkelijk en stelt het het lichaam bloot aan risico’s die moeten worden beoordeeld met de hulp van gezondheidsprofessionals.

In dit soort situaties is het soms essentieel om krachtige vetverbranders of effectieve eetlustremmers te gebruiken om de vetmassa maximaal te verwijderen en de calorie-inname te verminderen door het hongergevoel weg te nemen.

Als effectieve vetverbrander wordt PhenQ sterk aanbevolen door mensen die snel willen afvallen. Wat eetlustremmers betreft, is Zotrim het product dat het vaakst naar voren komt. Je kunt ze dus gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


  • Gratis verzending
  • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
  • Tot 2 gratis flessen
  • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website


Ga verder over het onderwerp“Snel afvallen” met onze artikelen :