Hoe kan ik afvallen rond mijn borsten?

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Last van je grote borsten? Ontdek hoe je borsten kunt verliezen.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Hoewel de meeste vrouwen willen pronken met hun grote borsten, zijn er ook genoeg die ze willen verkleinen. Maar wist je dat je je borsten kunt verkleinen met een paar goede gewoontes? Dat is wat ik heb gedaan!

Wat je moet eten om borsten te verliezen

Hier is een lijst van wat je vaak moet eten om je borsten te zien slinken.

Regelmatig lijnzaadeten

Lijnzaad is een uitstekend hulpmiddel bij borstverlies. In feite hebben ze de specificiteit om het percentage oestrogeen te verlagen. Dit is simpelweg het hormoon dat ervoor zorgt dat borsten zich ontwikkelen. Ze hebben ook een gifverwijderende functie, omdat ze omega 3 bevatten. Om je borsten kleiner te zien worden met deze magische zaden, gebruik je ze gewoon eenmaal per dag als een aftreksel. Ik raad je ten zeerste aan om een lepel gemalen lijnzaad te mengen en dit in een kop heet water te gieten.

Regelmatige consumptie van groene thee voor kleinere borsten

Groene thee is een van de bekendste oma-remedies ter wereld. Een van de vele deugden van groene thee is dat het helpt bij het verkleinen van borsten. Het helpt je ook om af te slanken. Het is rijk aan catechines en antioxidanten en kan ook worden gebruikt om lichaamsvet te verwijderen. Hiervoor stimuleert het het lichaam. Het enige wat je hoeft te doen om kleinere borsten te krijgen is drie glazen per dag drinken gedurende ten minste drie maanden. Regelmatige consumptie van groene thee kan het risico op borstkanker verminderen.

Welke vruchten maken de borsten slanker?

Om ervoor te zorgen dat de vetcellen worden aangetast, kun je het beste kiezen voor een gezond dieet, zoals ik heb gedaan! Als je wilt afvallen en je borsten kleiner wilt zien worden, is fruit – en appels in het bijzonder – een uitstekend idee. Appels, met hun overvloed aan water, zijn het ultieme afslankelement. Het kan vetcellen in het lichaam vastleggen.

Maken kiwi’s borsten groter?

Als we afgaan op huidig onderzoek, kan het eten van kiwi’s bij het ontbijt helpen om de snelheid waarmee suikers in de bloedbaan worden opgenomen te verlagen en het langer te laten duren voordat dit gebeurt. Deze vrucht zou helpen om gevoelens van vermoeidheid en honger tussen de maaltijden door te verminderen. Het heeft een lagere glycemische index. Het verteert dus traag. Het houdt de bloedsuikerspiegel stabiel en voorkomt hongergevoelens. Dus kiwi maakt je borsten niet groter! Vraag je je nog steeds af hoe je borsten kunt verliezen? Lees dan snel verder! Naast goed eten, moet je ook zoveel mogelijk bewegen.

Welke sporten kan ik doen om mijn borsten te verliezen?

Als je je borsten kleiner wilt zien worden, raad ik je cardiotraining aan. Dit is een sport die je kan helpen gewicht te verliezen in het algemeen. Het is echter niet aan te raden als je grote borsten hebt. In dat geval kun je beter andere sporten beoefenen, zoals zwemmen, roeien, fietsen, skiën (bergaf of langlauf) of bergwandelen. Sporten op een hometrainer verwijdert al het vet van het lichaam, inclusief vet van de rug en borsten. Dus, om dit probleem op te lossen: trappen! Aarzel net als ik niet om een elliptische fiets aan te schaffen.

Andere oefeningen die ik aanbeveel zijn pull-ups en zijwaartse pull-ups, die de rugspieren aanpakken en erop gericht zijn de schouders naar achteren te trekken. Dankzij deze oefeningen en goed getrainde rugspieren ga je rechtop staan in plaats van voorover te buigen. Een ‘sterkere’ rug en een betere houding optimaliseren het uiterlijk van het bovenlichaam.

Een andere spier die je moet trainen zijn de borstspieren. Dit zijn de belangrijkste borstspieren. Ze bevinden zich direct onder de borsten. Als je ze wilt verfijnen, raad ik je aan gewichttrainingsoefeningen te doen met halters en push-ups. Gebruik je lichaamsgewicht om je borstspieren te ontwikkelen. Borstspieroefeningen hebben echter geen invloed op het borstvet. Ze verstevigen en verstevigen daarentegen wel de spiermassa in de borststreek.

Vrouwen met grote borsten: hoe krijg ik kleinere borsten?

Een ander alternatief om kleinere borsten te krijgen is massage. Dit is een methode die zinvol is op de lange termijn, omdat het vet wordt verminderd maar ook de grootte van de borsten wordt beïnvloed. Je kunt dit zelf doen door bijvoorbeeld met je linkerhand een ronddraaiende beweging over het betreffende gebied te maken. Laat je borsten verzorgen door gespecialiseerde handen en je zult al na een paar sessies aanzienlijke resultaten zien. Masseer je borsten van top tot teen om al het vet te verwijderen.

Een van de oorzaken van grote borsten is het slikken van de anticonceptiepil. Dit verandert het lichaam en slaat vet op in de borsten en dijen. Dus als je een cupmaat kleiner wilt, kan alleen een expert je de juiste aanbevelingen geven. Aarzel niet om je anticonceptiemethode te veranderen.

Tot slot is de beste optie om overtollig vet van de borsten te verwijderen het kiezen van een uitgebalanceerd dieet. Een gezond dieet op basis van chrononutritie is bijvoorbeeld een relevante oplossing om op de lange termijn een slank figuur te behouden. Deze manier van eten heeft niet alleen geen schadelijke effecten op het lichaam, maar biedt ook de mogelijkheid om meerdere ziekten te bestrijden (hart- en vaatziekten, diabetes of spijsvertering).