Plenity, de “magische” afslankpil

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Veel mensen willen afvallen, maar vinden het moeilijk om gezonde eetgewoonten aan te nemen. Met dit in gedachten heeft Gelesis Plenity ontwikkeld, een pil die het gevoel van verzadiging zou helpen controleren.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Lees meer over dit langverwachte wondermiddel, dat in 2020 in de Verenigde Staten te koop zal zijn.

Presentatie

Plenity is een pil die hoofdzakelijk bestaat uit cellulose, koolhydraten en citroenzuren van natuurlijke oorsprong (fruit en groenten).

Plenity
Plenity is een voedingssupplement op basis van fruit- en groente-extracten.

Het heeft geen calorische waarde, maar helpt het verzadigingsgevoel te stimuleren. Het vereist geen streng dieet.

In de Verenigde Staten is het goedgekeurd voor verkoop door de FDA (Food And Drugs Administration) en zal het vanaf 2020 verkrijgbaar zijn. Europeanen moeten nog even wachten voordat ze het kunnen kopen.

Hoe Plenity werkt

Plenity helpt mensen die willen afvallen, maar verwijdert op geen enkele manier vet. In feite werkt het als een eetlustremmer.

Eenmaal in de maag laat het talrijke moleculen los die al het water in de maag absorberen en opzwellen.

Het gevolg is dat de consument tijdens de 3 maaltijden heel weinig eet omdat er geen ruimte meer is. Daarna nemen de deeltjes geleidelijk weer hun oorspronkelijke grootte aan en worden ze normaal verteerd.

Het voorkomt ook het hongergevoel tussen de maaltijden door, zodat je niet midden op de dag hoeft te snoepen of trek hebt in eten.

De doeltreffendheid van de Plenity-toverpil

Voordat de formule werd gevalideerd, voerden de groepen onderzoekers die de formule ontwikkelden een effectiviteitstest uit in het laboratorium.

Ze selecteerden 436 personen met een BMI tussen 27 en 40. De helft kreeg de echte Plenity-pillen, terwijl de andere helft placebo’s kreeg. Noch de artsen noch de patiënten werden op de hoogte gesteld van hun distributie.

Na een paar maanden ontdekten ze dat in de meeste gevallen het aantal kilo’s dat was afgevallen bij de personen die Plenity hadden genomen ongeveer 2% hoger was dan in de andere groep.

Ze concludeerden daarom dat het product effectief was en gaven het toestemming voor verkoop.

Voor wie is Plenity bedoeld?

Een product voor mensen met overgewicht

Plenity vermindert de hoeveelheid voedsel die dagelijks wordt ingenomen aanzienlijk. Het mag daarom alleen worden gebruikt door mensen met overgewicht als gevolg van te veel eten.

Bereken je BMI

Als je je zorgen maakt, raad ik je eerst aan om je BMI (of Body Mass Index) te berekenen om te bevestigen dat je inderdaad ‘in aanmerking komt’.

Dit is een manier om te bepalen in hoeverre iemands lichaamsbouw in verhouding staat tot zijn lengte en gewicht.

Veel mensen voelen zich ‘dik’ en brengen hun gezondheid in gevaar door lukraak verschillende medicijnen te slikken.

Praktisch gezien deel je je gewicht in kilo’s door het kwadraat van je lengte in meters.

Voorbeeld: voor iemand die 60 kg weegt en 1,70 m meet: BMI = 60/(1,70)² = 20,8.

Hoe moet BMI worden geïnterpreteerd?

Hier zijn de interpretaties van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) van de verkregen resultaten:

 • Minder dan 18,5: ondergewicht, de persoon mag in geen geval vermagerings- en/of eetlustremmende medicatie nemen, ongeacht zijn gewicht;
 • 18,5 tot 25: normaal gewicht, dit type pil is niet nodig of zelfs af te raden;
 • 25 tot 30: licht overgewicht, op dit punt mag je supplementen zoals Plenity gebruiken om een beetje gewicht te verliezen;
 • 30 tot 35: matig overgewicht;
 • 35 tot 40: ernstig overgewicht;
 • Boven de 40: morbide obesitas.

Wie moet het gebruiken?

Een afslankmiddel wordt aanbevolen voor mensen die matig zwaarlijvig of te zwaar zijn, zelfs als dit te wijten is aan overeten.

Plenity
Plenity is bedoeld voor mensen met obesitas of overgewicht.

Ik raad je daarom aan om een arts te raadplegen voordat je Plenity gaat gebruiken. Hij of zij is in de beste positie om een nauwkeurige diagnose te stellen van de oorzaak van je overgewicht en je een effectieve behandeling voor te schrijven die geen risico of gevaar voor je gezondheid oplevert.

Bovendien is dit geneesmiddel alleen op recept verkrijgbaar. De Gelesis groep heeft ook een online consultatiedienst opgezet voor wie geen tijd heeft om naar een specialist te reizen of er geen kent.

Contra-indicaties

Omdat dit een eetlustremmende pil is, vermindert het de hoeveelheid voedsel die wordt ingenomen en daarmee tegelijkertijd de hoeveelheid essentiële voedingsstoffen.

Dus als je last hebt van een of ander tekort, raad ik je ten zeerste af om het te nemen. Praat in ieder geval eerst met je arts.

Net als de meeste afslankpillen wordt het afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Deze vrouwen hebben een bepaalde inname van voedingsstoffen en voedsel nodig om hun gezondheid en die van hun kind te waarborgen.

Bijwerkingen van dit geneesmiddel

In uitgevoerde tests zijn bijwerkingen waargenomen die niet erg ernstig waren:

 • Milde maagdarmstoornissen;
 • Maagpijn;
 • Benauwdheid ;
 • Constipatie.

De voordelen van het gebruik van Plenity om af te vallen

Plenity wordt door de fabrikanten beschouwd als een wondermiddel tegen gewichtstoename of obesitas. Dit is waarom:

 • Ten eerste hoeven mensen die het innemen zichzelf bepaalde voedingsmiddelen niet te ontzeggen;
 • Ten tweede is het feit dat ze niet bijzonder vastbesloten zijn om de hoeveelheid voedsel die ze eten te verminderen, geen probleem. Ze voelt zich al vol na een paar happen en het beperken van de inname gaat vanzelf;
 • Pleniteit maakt het ook gemakkelijker om nieuwe gezonde eetgewoonten aan te nemen. Als je de hoeveelheid van je maaltijden vermindert en bepaalde af te raden voedingsmiddelen schrapt, zou het heel moeilijk kunnen zijn om je zonder hulp aan te passen. Met deze pil heb je snel een vol gevoel en kom je niet in de verleiding om te veel te eten;
 • Het product bevat geen synthetische stoffen die je gezondheid kunnen schaden;
 • De effectiviteit is bewezen.

De nadelen van Plenity

Hoewel dit geneesmiddel van het bedrijf Gelesis veel voordelen heeft en een eenvoudige remedie tegen obesitas lijkt te zijn, zijn er ook enkele belangrijke nadelen aan het gebruik ervan.

Ten eerste is het alleen effectief als de reden van je overgewicht overeten is. Het verbrandt geen overtollig vet zoals sommige andere pillen, maar vermindert alleen je eetlust.

Omdat je minder eet, loop je het risico dat je na verloop van tijd meer of minder ernstige gebreksproblemen ontwikkelt, wat een van de belangrijkste redenen is waarom je altijd medisch advies moet inwinnen voordat je het gaat gebruiken.

Follow-up vereist tijdens de behandeling

Behandeling met Plenity vereist strikt medisch toezicht. Het is belangrijk om regelmatig het niveau van essentiële voedingsstoffen (calcium, vitamines, magnesium… en alle voedingsstoffen die over het algemeen in voedsel aanwezig zijn) in het lichaam te controleren om tekorten te voorkomen.

Plenity
Tijdens de behandeling is het belangrijk om de inname van voedingsstoffen te controleren om tekorten te voorkomen.

Sommige mensen hebben ook psychologische hulp nodig omdat ze het tekort nog steeds voelen en in een staat van onrust kunnen raken. Dit is een van de bijwerkingen die tijdens het testen van deze pil zijn waargenomen.

Tot slot moet het gewicht regelmatig worden gecontroleerd, zoals aanbevolen door de arts. Als er geen verbetering wordt gezien, moet de behandeling onmiddellijk worden gestopt.

Ons advies voor afvallen met behoud van gezondheid met Plenity

Ten eerste is het zinloos en zeer gevaarlijk om de door je arts voorgeschreven dosis te overschrijden, zelfs als je sneller wilt afvallen.

Hoewel de fabrikanten beweren dat dieetbeperkingen niet nodig zijn voor goede resultaten, zou ik je toch aanraden om een gezond dieet te volgen.

Als je bijvoorbeeld vet voedsel blijft eten, zal vet zich blijven opstapelen in je lichaam, omdat Plenity dit niet voorkomt.

Bovendien heeft de behandeling een beperkte duur en moet je op een gegeven moment stoppen. Als je al gewend bent aan een gezond, evenwichtig dieet, zul je het gemakkelijker vinden om je aan te passen en je gewicht te behouden.

Aan de andere kant, als je je dieet niet onder controle houdt, zul je snel weer aankomen.

Ik raad je ook aan om regelmatig te bewegen om fit te blijven. Een wandeling van 1 uur per dag is genoeg. Als je daar geen tijd voor hebt, kun je ook kiezen voor 1 of 2 uur zwemmen per week.

Conclusie

Geconfronteerd met de aankondiging van dit nieuwe middel tegen overgewicht zijn veel mensen, vooral voedingsdeskundigen, artsen en gewone mensen, een beetje sceptisch. Volgens hen zijn dit soort medicijnen nooit effectief en is de enige echt effectieve manier om af te vallen een gezond, evenwichtig dieet, sporten en veel water drinken.

Aan de andere kant beloven de makers van de Plenity eetlustremmer overtuigende resultaten met een innovatieve, goed ontwikkelde formule. En de tests spreken voor zich. Laten we dus geduldig wachten tot het op de markt is om de effectiviteit te beoordelen. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat elk lichaam zijn eigen specifieke kenmerken heeft, dus dit product zou voor sommigen wel en voor anderen niet effectief kunnen zijn. In elk geval moet je altijd een arts raadplegen voordat je met een dergelijke behandeling begint.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website