Top 10 afslank apps

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Zoek je hulp om af te vallen? Goed gedaan! Als je hier bent, heb je de volgende stap naar je doel gezet. Hier zijn mijn top 10 apps om je te helpen met je afslankprogramma.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Tussen de programma’s die je calorieverbruik meten en de programma’s die je helpen calorieën te verliezen, geef ik de voorkeur aan oplossingen die je aanmoedigen om te bewegen. Ik vind ze zelfs effectiever! Dus zeg maar dag tegen dieetpillen en andere vetverbranders!


Voor degenen die de voorkeur geven aan een video, heb ik een korte video van 5 minuten samengesteld waarin de 10 toepassingen die in dit artikel worden genoemd, worden besproken. Je vindt hem hier:

Inhoud

8fit – Fitness & Voeding – Urbanite Inc.

Technische specificaties

 • Besturingssysteem: iOS & Android ;
 • Grootte: 63 MB ;
 • Aantal gebruikers: meer dan 125.000 ;
 • Aantal installaties: Meer dan 10 miljoen.
application pour maigrir
8fit, voeding en fitness

Een persoonlijk dieet

8fit verandert je leven door je te begeleiden bij je dagelijkse menu’s en je lichaam de hele dag te beheren. Je wordt door je dieet geleid met voedingsadvies en je verandert zelfs je levensstijl. Het doel van Urbanite Inc is om je te helpen goed te eten zonder aan te komen.

De applicatie helpt je met boodschappen doen en stelt verschillende menu’s voor. Afhankelijk van je keuzes wordt het eten over de week gespreid zodat je niet boven een bepaald calorieniveau komt en toch aan je behoeften voldoet.

Een trainingsprogramma

Deze afslankapplicatie zorgt ervoor dat je oefeningen effectief zijn. Een paar bewegingen hier en daar geprogrammeerd in je schema veranderen alles. Of je nu uit bed stapt of op weg bent naar je werk, je leert trainen zonder apparatuur.

De aangeboden oefeningen kunnen worden aangepast aan je huidige gewicht en de applicatie houdt je op de hoogte van veranderingen in je lichaam zolang je de instructies nauwkeurig opvolgt. Dankzij dit hulpmiddel hoef je niet meer naar de sportschool.

Runtastic Hardlopen, wandelen, fietsen, fitness – Runtastic

Technische specificaties

 • Besturingssysteem: iOS & Android ;
 • Grootte: varieert per apparaat;
 • Aantal gebruikers: meer dan 850.000;
 • Aantal installaties: meer dan 10 miljoen.
application pour maigrir
Runtastic: hardlopen, wandelen, fietsen en fitness

Een sportcoach tot je beschikking

Runtastic zorgt ervoor dat je gemotiveerd bent en biedt je een coach om je tijdens je workouts aan te moedigen. In plaats van alleen maar naar de cijfers te kijken, weet je precies waar je staat, vooral als de coach je vertelt dat je er bijna bent!

Een plek om te delen en te concurreren

Deze afslankapplicatie brengt je ook in contact met andere mensen die Runtastic hebben gedownload, zodat je je resultaten kunt vergelijken of delen om anderen aan te moedigen meer te gaan hardlopen.

Geoptimaliseerd voor Android Wear 2.0

Het is niet praktisch om hard te lopen terwijl je constant op je telefoon kijkt. Runtastic neemt het gedoe weg en geeft je de optie om verbinding te maken met je Android Wear 2.0-polsband.

Vooraf gedefinieerde routes

Met de GPS van je smartphone geactiveerd, vind je routes die al zijn voltooid en geprogrammeerd op jouw niveau. Je hoeft je dus niet af te vragen of de stukken bergaf en bergop echt tellen, de afslank app vertelt het je. Je kunt je routes opslaan zodat je ze kunt delen met vrienden en familie, of zelfs met andere geïnteresseerde internetgebruikers.

FizzUp – Sportcoaching, voeding & meditatie – Fysiki

Wat je eet, de soorten oefeningen die je doet, je prestaties – dit alles wordt weergegeven op FizzUp.

Technische specificaties

 • Besturingssysteem: iOS & Android ;
 • Grootte: 67 MB ;
 • Aantal gebruikers: Meer dan 25.000 ;
 • Aantal installaties : Meer dan 1 miljoen.
application pour maigrir
Fizzup: sportcoach, voeding en meditatie

Een afslankprogramma van 6 weken

Meer dan 10 kg afvallen in minder dan 3 maanden! Als andere internetgebruikers het kunnen, waarom jij dan niet? Volg originele sportprogramma’s en regelmatige trainingsschema’s met FizzUp. De aanbevolen menu’s garanderen dat u al na 6 weken gebruik de resultaten van uw inspanningen behaalt.

Gratis programma’s en regelmatige updates

FizzUp biedt verschillende gratis trainingsprogramma’s om het u gemakkelijker te maken uw doelen te bereiken. Bovendien wordt de applicatie regelmatig bijgewerkt om rekening te houden met de gewoonten van gebruikers.

Basic-Fit Online – Virtuagym Professional

De applicatie biedt complete workouts om je fit en gezond te houden.

Technische specificaties

 • Besturingssysteem: Android ;
 • Grootte: 25 MB ;
 • Aantal gebruikers: meer dan 15.000;
 • Aantal installaties: meer dan 500.000.
application pour maigrir
Basic-fit online: fitness en gemeenschap

Word lid van een echte gemeenschap

Basic-Fit wordt gepresenteerd als een zeer gevarieerd en uitgebreid hulpmiddel en traint en adviseert je door je in contact te brengen met andere gebruikers die zich in dezelfde situatie bevinden als jij, zodat je kunt zien hoe jouw vaardigheden zich verhouden tot die van je vrienden. Word lid en vervang uw sociale netwerksite door een community die u helpt uw lichaam af te slanken.

Een grote verscheidenheid aan oefeningen

Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten oefeningen, afhankelijk van je startvermogen en je uitrusting, als je die hebt. Ga voor de volledige ervaring en resultaten naar de professionele versie.

Hardlopen om af te vallen, hardlopen, wandelen – FITAPP

Deze afslankapplicatie bewijst dat GPS niet alleen bedoeld is om de weg te vinden. Dankzij de vele functies kun je met FITAPP plezier hebben terwijl je afvalt.

Technische specificaties

 • Besturingssysteem: Android ;
 • Grootte: varieert per apparaat;
 • Aantal gebruikers: meer dan 21.000;
 • Aantal installaties: meer dan 1 miljoen.
application pour maigrir
Fitapp: trainen met GPS

Een toepassing die je motiveert

FITAPP biedt je oefeningen die zijn geïntegreerd in je dagelijkse routine. Het helpt je gewicht te verliezen door te rennen en te wandelen, rapporteert over je dagelijkse activiteit en vertelt je wat je moet veranderen of verbeteren om je doel te bereiken.

Het maakt niet uit hoe je beweegt – wandelen, fietsen of zelfs skeeleren – het houdt je op de hoogte van het aantal verbrande calorieën en moedigt je aan om meer te doen om gewicht te verliezen.

FITAPP helpt je ook om je gewicht te bewaken in lijn met je doelen. Overtollige calorieën worden gemeld door de body mass index en de applicatie zal je begeleiden in wat je zou moeten doen.

GPS

Veel applicaties maken gebruik van de GPS van je mobiele telefoon, maar FITAPP doet dit effectief om je te laten zien wat je hebt bereikt en dit vast te leggen om je eraan te herinneren waartoe je in staat bent. Niets kan motiverender zijn

6: Hardlopen en joggen – Zeopoxa

Je ziet je prestaties duidelijker door verschillende tellers.

Technische specificaties

 • Besturingssysteem: Android ;
 • Grootte: 4,8 MB ;
 • Aantal gebruikers: meer dan 15.000;
 • Aantal installaties: meer dan 1 miljoen.
application pour maigrir
Zeopoxa: joggen en hardlopen

Een lichte maar uitgebreide toepassing

Dit is een van de weinige afslankprogramma’s die helemaal gratis is. Het is betrouwbaar en houdt je Android-toestel koel dankzij het minimale gebruik van schijfruimte.

Stel jezelf een doel en observeer je persoonlijke prestaties. Je zult zien hoeveel je verbeterd bent sinds je het voor het eerst gebruikte.

Informatie op het scherm

Statistieken over afstand, tijd en snelheid, en niet te vergeten het aantal verbrande calorieën, worden allemaal weergegeven om je op de hoogte te houden van je ‘prestaties’ als onderdeel van je afslankprogramma.

Ultieme trainingsvoeding – Insplisity

Insplisity combineert voeding en beweging om je een gratis oplossing te geven om af te slanken.

Technische specificaties

 • Besturingssysteem: Android ;
 • Grootte: 4.6 MB ;
 • Aantal gebruikers: 931 ;
 • Aantal installaties: Meer dan 500.000.
application pour maigrir
Ultimate Workout Nutrition: de voedingsapp

Combineer effectief sporten en gezond eten

Deze afslank-app stelt een specifiek dieet voor zodat je sportsessies effectief zijn. Vervolgens stelt hij dieetprogramma’s en voedingsmiddelen voor vóór en na de training voor en helpt hij je vet te smelten.

Een programma op maat van jouw levensstijl

De applicatie garandeert snelle en consistente resultaten in lijn met jouw levensstijl. Het leert je ook hoe, wat en wanneer je moet eten. Helaas zijn de advertenties nogal opdringerig op de interface. Maar dat weerhoudt het programma er niet van effectief te zijn.

Keep – De thuissportcoach

Deze toepassing om thuis te sporten is erg populair bij internetgebruikers.

Technische specificaties

 • Besturingssysteem: Android ;
 • Grootte: varieert per apparaat;
 • Aantal gebruikers: 64.671 ;
 • Aantal installaties: meer dan 5.000.000.
application pour maigrir
Bewaren: je thuissportcoach

Gratis trainingsoefeningen

Deze afslankapplicatie biedt talloze oefeningen, allemaal gratis. De trainingen zijn geprogrammeerd zodat je je afslankplan kunt uitvoeren.

Keep workouts kun je overal doen als je een beetje tijd hebt. Zo kun je je doelen veel sneller bereiken.

Je kunt je oefeningen ook personaliseren. Kies waar je aan wilt werken terwijl je je calorieën in de gaten houdt.

Sessies voor alle niveaus

Dankzij verschillende video-ondersteuningen kun je de opgenomen bewegingen trainen en volgen. Je kunt ze veranderen naarmate je vordert.

7 Minute Workout App – Afvallen in 30 Dagen! -Workout Apps

Neem 7 minuten van je dag om af te vallen. Word de bewuste beslisser over je fysieke gezondheid en verbrand die extra calorieën.

Technische specificaties

 • Besturingssysteem: iOS & Android ;
 • Grootte: 26 MB ;
 • Aantal gebruikers: 1.039 ;
 • Aantal installaties: meer dan 50.000.
application pour maigrir
7 Minutes Workout App: afvallen in 30 dagen

Complete, gecertificeerde oefeningen

Workout Apps heeft in samenwerking met wetenschappers bestudeerde workoutsessies samengesteld. Je hele lichaam wordt op de proef gesteld, maar de resultaten zijn gegarandeerd en de ‘marteling’ duurt maar een paar minuten per dag.

Een trainer die je begeleidt

Tijdens je hele ervaring met de app word je begeleid en aangemoedigd. Video’s laten je zien wat je moet doen en hoe, terwijl geprogrammeerde stemmen je begeleiden en aanmoedigen.

Afvallen in 21 dagen – Fit apps

Deze afslank-app is een van de eenvoudigste, maar meest effectieve.

Technische specificaties

 • Besturingssysteem: iOS & Android ;
 • Grootte: 11 MB ;
 • Aantal gebruikers: meer dan 28.000 ;
 • Aantal installaties: meer dan 1 miljoen.
application pour maigrir
Afvallen in 21 dagen: eenvoudig en effectief

21 dagen aftellen

Fit Apps heeft contact opgenomen met professionals om een trainingsplan op te stellen voor een periode van 21 dagen. De werkwijze is heel eenvoudig: je kiest een niveau en volgt het dagelijkse ritme dat je wordt voorgesteld.

Uitgebreide oefeningen

In plaats van oefeningen voor te stellen, programmeert de applicatie je tijdschema en herinnert je eraan dat je moet trainen. Het toont ook de voortgang van je gewichtsverlies gedurende de 21 trainingsdagen.

Toepassingen voor gewichtsverlies gewijd aan recepten

Naast de programma’s die je helpen met lichaamsbeweging, wil ik ook een paar programma’s voorstellen die zich richten op recepten. Onthoud dat het geheim van gewichtsverlies op de lange termijn ligt in het veranderen van je eetgewoonten en tegelijkertijd hard trainen.

Makkelijke dieetrecepten 2018 – bino-apps

De recepten die hier worden gepresenteerd, zijn ingedeeld op soort dieet of zelfs op calorieën. Deze app beveelt de beste menu’s aan op basis van je doel.

Makkelijke gezonde afslankrecepten 2018 – Tiptop-Apps

Deze recepten-app is min of meer identiek aan de vorige, maar wordt grotendeels meer gewaardeerd vanwege de manier waarop hij werkt en de hoeveelheid precieze informatie die wordt onthuld.

Gezondheid en Dieet – Afvallen & Calorieënteller – DROID INFINITY

Om je te helpen afvallen, kun je met de DROID INFINITY bijhouden hoeveel uur je slaapt en hoe je eet. Met een zeer praktische en ergonomische interface laat het je zien wat je lichaam nodig heeft dankzij de verschillende weergegeven tellers, van de watermeter tot de calorieën.

Deze afslankprogramma’s zijn effectief zolang je je aan de vastgestelde regels houdt, vooral wat betreft het tempo. Omdat de meeste gratis zijn, tonen ze soms vervelende advertenties. Je kunt echter een bepaald bedrag betalen om ze te vermijden. Tot slot raad ik je aan om maximaal twee programma’s te gebruiken. Een die zich vooral richt op voeding, een andere die zich richt op lichaamsbeweging.