Phen375: mijn mening & beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Phen375 is in de eerste plaats een voedingssupplement voor gewichtsverlies. In de volgende regels zullen we dit supplement in detail presenteren en je voorzien van belangrijke updates en meningen (zowel positief als negatief) van onderzoekers en consumenten. We kijken ook naar de prijs en hoe je het moet gebruiken, zodat we al je zorgen kunnen wegnemen.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.


Update: Phen375 is nu vervangen door PhenQ, dat effectiever is en scherper geprijsd.
Je kunt mijn artikel“PhenQ: mening, prijs en advies” lezen voor meer details!

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Presentatie

Phen375 is zowel een eetlustremmer als een vetverbrander die helpt om overgewicht en obesitas te verhelpen. Dit supplement werd in 2009 op de markt gebracht en is geen wondermiddel. De doeltreffendheid ervan is onmiskenbaar bij mensen die het combineren met een evenwichtige, gevarieerde voeding en regelmatige beoefening van ten minste één sport (wandelen, dansen, hardlopen, fietsen, zwemmen, enz.). Consumenten die veel andere afslankproducten hebben geprobeerd voordat ze Phen375 ontdekten, geven snel hun mening en zijn vol lof. Het kan niet anders als je bedenkt dat de fabrikanten van het supplement kosten noch moeite sparen om de samenstelling zoveel mogelijk te verbeteren, in strikte overeenstemming met de huidige wetgeving.

Hoe werkt Phen375 in het menselijk lichaam?

Er zijn vele manieren waarop afslankcapsules gewichtsverlies teweegbrengen bij hun gebruikers. De twee meest extreme en bekende methoden zijn vetverbranding en eetlustremming (eetlustremmende werking). Voor gegarandeerde effectiviteit moet je een afslankproduct kiezen dat deze methoden in zijn werking heeft. Wees niet bang, Phen375 heeft een vrij uitstekende aanpak van beide. Naast deze twee methoden stimuleert het ook de stofwisseling en verhoogt het de energieniveaus! Phen375 helpt je op verschillende manieren met afvallen.

Vetverbrander

Phen375 helpt je lichaam vet te verbranden. Het bevat L-Carnitine, een bekend vetverbrandend ingrediënt, waarvan wordt aangenomen dat het je natuurlijke hCG (“humaan choriongonadotrofine”) nabootst en helpt om opgeslagen vet vrij te maken en om te zetten in bruikbare energie.

Eetlustremmer

Phen375 voorkomt dat je te veel eet en helpt je snel overtollig gewicht te verliezen. Door je eetlust te onderdrukken, zou je je:

 • Minder honger gedurende de dag ;
 • Meer voldoening door het verminderen van het aantal calorieën dat je je lichaam geeft.

Bovendien helpt het je minder te hunkeren naar voedingsmiddelen waarvan je weet dat je ze moet vermijden (de voedingsmiddelen die we allemaal het lekkerst vinden – vol suiker en vet!). En omdat je minder honger hebt, is het makkelijker om verstandige keuzes te maken en je aan je dieet te houden.

Metabolisme booster

Phen375 bevat ook Dendrobium Nobile extract, een natuurlijk stimulerend middel dat je stofwisseling helpt stimuleren. En op zijn beurt verhoogt het je calorieverbrandingssnelheid, zodat je de calorieën in je dieet heel snel verbrandt, zelfs als je helemaal niets doet. Plus capsaïcine uit pepers, dat je lichaamstemperatuur verhoogt en werkt als een thermogene vetverbrander.

Gecombineerd zouden deze verschillende vetverbrandende eigenschappen garant moeten staan voor goede resultaten bij het afvallen. Het supplement heeft de meest effectieve vetverbrandende eigenschappen die ik ooit heb gezien. Voor de beste resultaten moet je echter een gezond dieet volgen en voldoende bewegen.

Energiebooster

Tot slot helpen de ingrediënten van Phen375 om je energieniveau te verhogen. Als je je moe en futloos voelt, maak je vaak keuzes die slecht zijn voor je dieet, zoals fastfood of tv kijken in plaats van sporten.
Het geeft je energie een boost om je te helpen goede voedingskeuzes te maken, je beter te voelen en langer te bewegen – waardoor je lichaam de boost krijgt die het nodig heeft voordat je gewichtsverlies je energieniveaus op natuurlijke wijze verhoogt.
Dit legt uit hoe het werkt.

Phen375, un booster d'énergie efficace
Phen375, een effectieve energiebooster

Werking van Phen375

De fabrikant van Phen375 benadrukt dat het supplement een gewichtsverlies van tussen de 1,5 kg en 2,5 kg per week mogelijk maakt, niet meer. Dit houdt gebruikers in perfecte gezondheid terwijl ze hun figuur mooi modelleren. Je moet op je hoede zijn voor elke afslankcapsule die beweert een gewichtsverlies van 10 kg per week te bewerkstelligen, want als dit doel wordt bereikt (met buitengewone middelen, overigens), dan zal dit niet zonder nadelige gevolgen voor je gezondheid zijn. Dat gezegd hebbende, moet ook worden opgemerkt dat de effectiviteit van het supplement al na een maand gebruik merkbaar is. Het is dus belangrijk om geduld te hebben en vooral evenwichtig en gezond te eten, met wat lichaamsbeweging zoals wandelen, zwemmen, dansen en fietsen. Veel klanten getuigen van de effectiviteit van Phen375. Naast het geven van persoonlijke meningen met foto’s of video’s om deze te ondersteunen, aarzelen ze niet om nuttig advies te geven over hoe je het effectiever kunt gebruiken.

Update: Phen375 is nu vervangen door PhenQ, dat effectiever is en scherper geprijsd.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Wat zijn de ingrediënten van Phen375?

Phen375 bestaat uit verschillende ingrediënten die samen zorgen voor de gewenste voordelen van gewichtsverlies. Sommige helpen je om je eetlust te onderdrukken en/of je stofwisseling te stimuleren, en andere helpen bij het verbranden van vet.

Cayennepeper (Capsaïcine) 10M HU/G

Cayennepeper, dat zowel in de keuken als in de geneeskunde wordt gebruikt, bevat capsaïcine. Capsaïcine versnelt onder andere de warmteproductie in het lichaam (bekend als thermogenese), vermindert de eetlust of geeft een verzadigd gevoel, en stimuleert de stofwisseling.

Thermogenese is de technische term voor het proces dat warmte produceert in ons lichaam. Een van de redenen waarom zoogdieren (zoals mensen) zoveel meer moeten eten dan koudbloedige dieren (zoals hagedissen) is dat we ons bloed moeten verwarmen om in leven te blijven.
Gedoseerd op 10M HU/G in de Phen375 afslankcapsule, past de capsaïcine in cayennepeper de thermostaat van het lichaam heel lichtjes aan met een fractie van een graad. Het is zo’n kleine verhoging dat niemand het ooit zal merken. Dus maak je geen zorgen, je zult niet overvloedig zweten. Je bloed verwarmen, zelfs iets meer dan normaal, verbruikt echter veel energie. Deze extra energiebehoefte zorgt ervoor dat je meer calorieën verbrandt (tot 270 extra calorieën per dag), waardoor je vet verbrandt. Bovendien versterkt capsaïcine het eetlustremmende effect, zodat je niet eens denkt aan snacken.

Piment de cayenne
Cayennepeper is een van de ingrediënten in Phen375

Chroom picolinaat (12%)

Chroompicolinaat is een sporenelement met een aanbevolen dagelijkse inname van tussen de 50 en 70 µg. Naast andere voedselbronnen komt het voor in zeevruchten, paddenstoelen, noten en eidooiers. Naast het reguleren van de eetlust, staat het erom bekend dat het de koolhydraat- en vetstofwisseling verbetert, de bloedsuikerspiegel controleert, het insulinetransport stimuleert, hart- en vaatziekten voorkomt en obesitas en diabetes bestrijdt. Volgens de fabrikant is chroompicolinaat de belangrijkste eetlustremmer in het Phen375-supplement.

Calciumcarbonaat

Calcium draagt bij aan een betere gezondheid door de afvoer van gifstoffen te bevorderen. Met een dagelijkse inname van 1,2 g is het een geweldige bondgenoot voor afslanken zonder gevaar tijdens of buiten periodes van diëten. Volgens deskundigen helpt het brandend maagzuur voorkomen en vermindert het de zuurgraad van maagsap, wat een betere spijsvertering bevordert. Phen375 bevat 149 mg (36%) calciumcarbonaat.

L-carnitine (L-tartraat) 68%.

L-Carnitine, ontdekt in 1905, bestaat uit twee aminozuren, lysine en methionine, die, net als humaan choriongonadotrofine (hCG), vetzuren naar de mitochondriën transporteren. Volgens specialisten is L-Carnitine nuttig voor het verminderen van vermoeidheid, het op peil houden van de bloedsuikerspiegel, het vergroten van de spiermassa en het verminderen van lichaamsvet, vooral tijdens lichamelijke inspanning. Mensen moeten hun dagelijkse inname aanvullen met maximaal 2 g via de voeding (eieren, melk, varkensvlees, lams- of schapenvlees).

Volgens onderzoekers verbetert het regelmatig innemen van L-carnitine gedurende zes maanden de fysieke prestaties met gemiddeld 11%. Een tekort aan L-carnitine kan leiden tot groeistoornissen, een vergrote lever en spierzwakte. In Phen375 draagt L-carnitine, in een dosis van 382 mg, bij aan het afslankende effect van het supplement. Het draagt bij aan de afbraak van opgeslagen lichaamsvet en genereert energie als gevolg van de stofwisseling.

Citrus Aurantium extract (versterkt met 10% synefrine)

Citrus Aurantium is een verbinding die afkomstig is van de Sevilla sinaasappel of bittere sinaasappel, ook bekend als de bigarade (vrucht van een sinaasappelboom die de bigarade wordt genoemd). Deze stof verhoogt lichtjes de natuurlijke stofwisselingssnelheid van je lichaam (wat betekent dat je meer calorieën verbrandt zonder intensieve fysieke oefeningen te doen). Op zichzelf genomen doet Citrus Aurantium heel weinig, en daarom zul je niet veel mensen zien die afvallen met pure Citrus Aurantium pillen. Maar het werkt wel goed in combinatie met andere eetlustremmende bestanddelen. Volgens wetenschappers helpt Citrus Aurantium je lichaam bij het produceren van een natuurlijke stof genaamd noradrenaline, die je op zijn beurt helpt vet te verbranden door je metabolisme te verhogen.

Watervrije cafeïne (gedehydrateerde cafeïne)

Cafeïne (C8H10N4O2), vaak aangeduid als methyltheobromine en 1, 3, 7-trimethylxanthine, is eigenlijk dezelfde molecule als mateïne, guaranine en theïne. Het is een krachtig psychotroop stimulerend middel dat door de Food Drug Administration (FDA) is geclassificeerd als een “multifunctionele voedingsstof die algemeen als veilig wordt beschouwd” wanneer het in matige doses wordt toegediend, maar potentieel giftig is in hoge doses.

In het Phen375 supplement is cafeïne verantwoordelijk voor het onderdrukken van je eetlust door je hersenen te laten geloven dat je vol zit, waardoor je lichaam de energie kan verbranden die het nodig heeft. Het resultaat is dat je minder honger hebt, weinig tussendoortjes eet en afvalt terwijl je je actiever en energieker voelt.

Naast de 6 belangrijkste ingrediënten in Phen375, dat in Europa op de markt wordt gebracht, zijn er nog 2 toegevoegd, met name Dendrobium nobile extract en Coleus Forskolii Root PE, voor de formule die is goedgekeurd in de Verenigde Staten van Amerika.

Dendrobium nobilextract

Achter de naam Dendrobium Nobile schuilt de bamboe orchidee, een wit met paarse bloem die oorspronkelijk uit India komt, maar in veel andere Aziatische landen zoals China groeit, waar het al tientallen jaren in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt voor de behandeling van rode huid, kleine wondjes, droge mond, overmatig zweten, hoofdpijn en maagklachten. In Phen375 helpt het extract van Dendrobium Nobile de spijsvertering te bevorderen door de maag te stimuleren. Het verhoogt de stofwisseling met als doel snel vet te verbranden.

Coleus Forskolii PE wortel (10% Forskolin)

Coleus Forskolii is een exotische plant afkomstig uit Azië die verschillende verbindingen bevat waaronder diterpenoïden en plantaardige oliën die de opname van forskolin vergemakkelijken. Het belangrijkste actieve ingrediënt in Coleus Forskolii, forskoline, is een diterpeen dat een enzym genaamd adenylaatcyclase activeert en de synthese van cyclisch adenosinemonofosfaat (cAMP)verhoogt , een molecuul dat het vrijkomen van vet uit vetcellen bevordert. Ditingrediënt is opgenomen in Phen375 om het niveau van cAMP te verhogen. Dit verhoogt het energieniveau, waardoor de stofwisseling verbetert.

Update : Phen375 is nu vervangen door PhenQ, dat effectiever is en scherper geprijsd.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Bevat Phen375 phentermine?

Phen375

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft Phen375 (of phentemine375 (zonder de “r”)) heel weinig gemeen met phentermine, een psychostimulant die wordt geclassificeerd als verboden dopingstof. Phentermine is een afslankmiddel dat in 1959 werd gelanceerd en een duizelingwekkend succes had, maar van de markt werd gehaald vanwege de vreselijke bijwerkingen die levens verwoestten en in een paar gevallen zelfs de dood veroorzaakten. Phen375 wordt daarom gepositioneerd als een natuurlijk, 100% legaal, zonder recept, betrouwbaar en veilig alternatief. Opgemerkt moet worden dat er een ander afslanksupplement is met de naam Phen37.5, dat niets te maken heeft met Phen375.

Mogelijke bijwerkingen

Zoals elk supplement of medicijn kunnen gebruikers enkele bijwerkingen ervaren. Deze zijn echter vrij zeldzaam en de meeste mensen nemen het supplement zonder enig verschil te merken in hun dagelijks leven. Mogelijke bijwerkingen zijn echter

 • een lichte toename van oprispingen en winderigheid;
 • lichte hoofdpijn
 • slapeloosheid en slaapproblemen
 • een lichte verhoging van de hartslag;
 • zweten dat iets meer uitgesproken is dan normaal.

Daarnaast ontdekken we door het lezen van klantbeoordelingen en die van bepaalde artsen dat sommige gebruikers hebben geklaagd over hoge bloeddruk en lichte duizeligheid.

Hoe moet Phen375 worden ingenomen?

De fabrikant van Phen375 raadt aan om :

 • Een tablet met een glas water, een half uur voor het ontbijt;
 • Eén tablet met een glas water, een half uur voor de lunch.

Neem dit supplement niet in na 14.00 uur om problemen met inslapen te voorkomen vanwege de energiegevende eigenschappen. Het is ten strengste af te raden om meer dan 2 tabletten per dag in te nemen. Er is geen excuus voor, zelfs niet als je er een vergeet in te nemen. Zelfs als je een tablet vergeet in te nemen, probeer het dan niet in te halen. Overdosering zal je niet helpen om meer vet te verliezen. Integendeel, het kan de bijwerkingen versterken.

Se sentir bien dans sa peau
Voel je goed
over jezelf

Contra-indicaties

Het gebruik van Phen375 wordt absoluut afgeraden:

 • jongeren onder de 18 jaar ;
 • hoogbejaarden;
 • patiënten met hoge bloeddruk of hartproblemen;
 • diabetici;
 • zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Advies en waarschuwingen

Phen375 is geen geneesmiddel maar een voedingssupplement dat is ontwikkeld en wordt verkocht voor een specifiek doel: gewichtsverlies. Het kan worden gekocht met een professioneel programma om je te helpen verstandig en veilig af te vallen. Ondanks de kwaliteit en variëteit van de ingrediënten, moet je nooit in de verleiding komen om het te gebruiken voor iets anders dan het beoogde doel.

Het gebruik van Phen375 vereist geen restrictief dieet. Integendeel, de fabrikant dringt er gewoon bij je op aan om te genieten van het variëren en balanceren van je dieet. Als je dit al doet, hoef je alleen maar je tabletten op de juiste manier in te nemen en wat lichaamsbeweging te doen. Voor dat laatste hoef je niet te overdrijven. Het enige wat je hoeft te doen is vaak wandelen, fietsen, zwemmen in je zwembad en/of af en toe joggen.

Prijs, aankoop en levering van Phen375

Omdat het op een verstandige manier de leegte vult die Phentermine (verboden in verschillende landen, waaronder Frankrijk) achterliet om af te vallen, is Phen375 (kort voor Phentemine375 zonder de ‘r’) slachtoffer van zijn eigen duizelingwekkende succes! Sommige mensen met slechte bedoelingen zijn overgegaan tot smokkelen en proberen hun dubieuze producten op het web te verkopen, vooral op populaire sites zoals Amazon, eBay en Walmart, tegen verrassend lage prijzen. Zorg ervoor dat je niet ten prooi valt aan deze smokkelaars. Een verleidelijke prijs zou je beslissing om Phen375 te kopen niet moeten beïnvloeden. Dat gezegd hebbende, de fabrikant brengt dit supplement tegen weloverwogen prijzen op de markt, zowel voor zijn Amerikaanse, Europese als internationale klantenkring. Phen375 kan in alle veiligheid worden gekocht op de website van de fabrikant of bij een erkende distributeur.

Over het algemeen wordt het product na het plaatsen van een bestelling en het betalen van het verschuldigde bedrag binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt (gecontroleerd, verpakt, enz.), verzonden en geleverd. In de meeste gevallen kunnen klanten hun bestelling volgen op de website van de vervoerder. In zeldzame gevallen duurt de levering aan het adres dat bij de bestelling werd opgegeven langer dan 72 uur of tot 7 werkdagen.

Update: Phen375 is nu vervangen door PhenQ, dat effectiever is en scherper geprijsd.

SNEL AFVALLEN MET PHENQ


 • Gratis verzending
 • Sluit je aan bij meer dan 190.000 tevreden klanten
 • Tot 2 gratis flessen
 • 60 dagen geld-terug garantie
3 bouteilles de Phenq

Bestel PHENQ nu op de officiële website

Mijn mening over Phen375 in video

Alternatieven

Ben je op zoek naar een product om je eetlust te onderdrukken en je gewicht te beheersen, en was je geïnteresseerd in Phen375? Geen probleem, er zijn andere alternatieven op de markt die aan je behoeften kunnen voldoen en je kunnen helpen op je reis naar gewichtsverlies. In mijn artikel over afslankpillen vergelijken geef ik een live vergelijking van deze producten. Hier zijn enkele opties die je zou moeten overwegen: