Dextrom: mijn mening & beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Dextrom, een natuurlijk depuratief en energetiserend voedingssupplement, wordt vervaardigd door Holystrom SPRL, een bedrijf gevestigd in Frankrijk. Dit supplement is ontworpen om gifstoffen te elimineren, energieniveaus te verhogen, vetverbranding te bevorderen en de algehele gezondheid te verbeteren.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Dextrom prijs

Ingrediënten

De ingrediënten in Dextrom zijn Fucus vesiculosus, guarana, kleefkruid, klis, mariadistel, venkelzaad en cafeïne geëxtraheerd uit guarana. De hulpstoffen zijn hypromellose en magnesiumstearaat.

Fucus vesiculosus

Fucus vesiculosus, beter bekend als blaaswier, is een zeewier dat voor verschillende medicinale doeleinden wordt gebruikt. Het bevat aanzienlijke hoeveelheden jodium, wat schildklieraandoeningen zoals struma, hypothyreoïdie en myxoedeem helpt voorkomen of behandelen.

Naast deze voordelen heeft dit zeewier ook ontstekingsremmende, anti-oestrogene, anti-kanker, anti-diabetes, anti-veroudering, anti-depressiva, anti-obesitas en spijsverteringseigenschappen.

Fucus vesiculosus is ideaal voor ontgifting, omdat het werkt als een laxeermiddel om je ontlasting gemakkelijk door de darmen te laten gaan. Het heeft ook het vermogen om je energieniveau te verhogen.

Bedstro

Bedstro, een kruid dat veel gebruikt wordt om te ontgiften, heeft een stimulerende en vochtafdrijvende werking op het lymfestelsel.

Dit kruid heeft krachtige medicinale eigenschappen bij zowel inwendig als uitwendig gebruik. Mensen gebruiken kleefkruid om te plassen en om oedeem te helpen behandelen.

Omdat het je lymfestelsel ondersteunt, kan kleefkruid helpen bij het verminderen van zwellingen en het verwijderen van extracellulaire afvalstoffen.

Klis

Net als bedstro staat klis erom bekend dat het de urinestroom helpt verhogen. Het is ook een krachtige ontgifter, vooral voor de lever en nieren. Het beschermt vooral je lever, dus sommige mensen gebruiken klis om gifstoffen te elimineren.

Andere toepassingen van dit kruid zijn de behandeling van jicht, blaasontstekingen, kanker, verkoudheid, gewrichtspijn, anorexia, eczeem en hoge bloeddruk.

Mariadistel

Dit kruid staat bekend om zijn leverzuiverende eigenschappen. Het helpt om giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen, terwijl het de galfuncties verbetert.

Mariadistel wordt gebruikt om hepatitis, geelzucht, galblaasaandoeningen en cirrose te behandelen. Deze plant heeft ook antioxiderende, anti-diabetische en ontstekingsremmende eigenschappen.

Le Chardon-Marie dispose de propriétés de purification du foieMariadistel heeft
leverzuiverende eigenschappen

Venkelzaad

Venkelzaad heeft een aangename geur en wordt vaak gebruikt als culinair ingrediënt. Het heeft ook medicinale eigenschappen.

Venkelzaad is heilzaam bij het bestrijden van spijsverteringsstoornissen zoals brandend maagzuur, een opgeblazen gevoel, darmgas, verlies van eetlust en vele andere.

Venkel wordt door de meeste lijners gebruikt als ontgiftende en reinigende stof vanwege de heilzame effecten op de dikke darm. Het elimineert effectief gifstoffen en andere schadelijke stoffen. Dit maakt deze vaste plant, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, een zeer betrouwbaar ontgiftingsmiddel.

Guarana

Guarana, een plant uit het Amazonegebied, is een van de meest gebruikte afslankmiddelen vanwege zijn vermogen om mentale en fysieke prestaties te stimuleren.

Guarana staat erom bekend grote hoeveelheden cafeïne te bevatten en Dextrom biedt 34,8 mg cafeïne per capsule. De cafeïne werkt direct in je hersenen en stimuleert je lichaam om je dagelijkse taken efficiënt uit te voeren.

Dextrom gebruikt guarana ook als stofwisselingsactivator en vetverbrander, want deze plant staat ook bekend als thermogeen middel.

REINIG JE LICHAAM MET DEXTROM


 • 100% natuurlijk
 • Elimineert gifstoffen uit het lichaam
 • Beschermt het lichaam tegen stress

Koop Dextrom en reinig je lichaam!

De gunstige effecten van Dextrom

Bij regelmatig gebruik biedt Dextrom een breed scala aan gezondheidsvoordelen. Door onzuiverheden uit het lichaam te verwijderen, helpt dit supplement je om een gezonde, aantrekkelijke huid te krijgen. Naast het tegengaan van haaruitval, versterkt en verbetert het de glans van je haar. Het verbetert je ademhaling door je longen diep te reinigen.

De reinigende werking strekt zich ook uit naar de nieren en de lever. Deze werking verbetert de spijsvertering, stimuleert de bloedfiltratie en leidt tot aanzienlijk gewichtsverlies. De ontgiftende werking van dit supplement heeft ook invloed op de darmen. Een ontgiftingskuur met Dextrom heeft als effect dat het maagdarmkanaal wordt ontdaan van gifstoffen en andere ongewenste elementen die de goede werking ervan verstoren.

Détox bi-annuelle
Regelmatig ontgiften is essentieel

Mensen die Dextrom regelmatig gebruiken, zullen een duidelijke verbetering merken in hun slaap en een verhoogd energieniveau. Ze zullen ook hun overtollige vet zien wegsmelten dankzij de thermogene en stimulerende werking van guarana.

Dosering en gebruiksadvies

De dagelijkse dosis is 3 capsules. Patiënten moeten bij elk van hun drie maaltijden een capsule innemen. Voor een maximale effectiviteit moet dit supplement worden ingenomen in combinatie met een gezonde, evenwichtige voeding.

De duur van de behandeling varieert. Dit hangt af van de hoeveelheid gifstoffen die zich in het lichaam van de patiënt hebben opgehoopt. De meeste gebruikers zullen de effecten van de kuur al na een maand voelen, terwijl anderen een volledige kuur van 3 maanden nodig hebben.

Volgens de fabrikant zijn er twee detoxkuren per jaar nodig, één in het voorjaar.

REINIG JE LICHAAM MET DEXTROM


 • 100% natuurlijk
 • Elimineert gifstoffen uit het lichaam
 • Beschermt het lichaam tegen stress

Koop Dextrom en reinig je lichaam!

Bijwerkingen

Dextrom

Dextrom is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit Franse product bevat geen chemische toevoegingen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Daardoor is het volledig vrij van bijwerkingen. Dextrom is echter gecontra-indiceerd voor kinderen, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Dit supplement is samengesteld om interacties met andere medicijnen te beperken, maar patiënten wordt aangeraden hun arts te raadplegen als ze twijfelen.

Waar kan ik Dextrom kopen en tegen welke prijs?

Om de prijzen zo laag mogelijk te houden en namaak tegen te gaan, kan Dextrom alleen worden gekocht via de website van de fabrikant(https://dextrom.com/). Het product wordt wereldwijd binnen zeer korte tijd geleverd. De levering vindt plaats in ondoorzichtige verpakkingen en klanten kunnen hun bestelling in elk stadium volgen. Een hoogwaardig betalingssysteem zorgt ervoor dat je bank- en persoonlijke gegevens volledig vertrouwelijk blijven. Voor bestellingen op de website geldt een garantie van 30 dagen en de fabrikant verplicht zich om elke ontevreden klant terug te betalen.

Mijn gedetailleerde mening

Mijn algemene beoordeling: 3.1/5

Als ik producten beoordeel, houd ik rekening met verschillende parameters. Dit zijn de criteria waarmee ik rekening houd:

 • Samenstelling: er wordt vooral gelet op micronutriënten en macronutriënten, die essentieel zijn voor gewichtsverlies en gezondheid;
 • Merkbekendheid: vertrouwen is belangrijk, vooral bij bekende merken met een hoog mediaprofiel, vooral voor dit soort producten;
 • Prijs: de kosten moeten redelijk zijn om regelmatig gebruik mogelijk te maken zonder al te grote financiële beperkingen;
 • Dosering: het gemak en de praktische mogelijkheid om het product elke dag in te nemen zijn belangrijke factoren om ervoor te zorgen dat het gemakkelijk te gebruiken is.

Samenstelling: 4,5/5

Ik ben ervan overtuigd dat deze planten geweldig zijn voor het reinigen en zuiveren van ons lichaam. Fucus vesiculosus zit boordevol jodium, wat geweldig is voor onze schildklier. Bedstro en klis stimuleren ons lymfestelsel, wat helpt om afvalstoffen en gifstoffen af te voeren. Mariadistel is geweldig voor het reinigen van de lever en venkelzaad verlicht spijsverteringsproblemen en reinigt de dikke darm. En guarana geeft ons niet alleen een mentale en fysieke boost, maar helpt ook om vet te verbranden door onze stofwisseling te activeren. Door deze planten samen te gebruiken, lijkt het Dextrom-product echt een complete oplossing voor ontgiften en afvallen. Het product is volledig plantaardig, dus wat wil je nog meer?

Naamsbekendheid: 3/5

Ik was helemaal niet bekend met het merk Naturay (zelf een spin-off van Exselz, dat ik ook niet ken) dat Dextrom produceert. Het merk is ook niet echt bekend, maar dat wil niet zeggen dat het slecht is!

Prijs: 2/5

Wat de prijs van het product betreft, denk ik dat je moet betalen voor kwaliteit … Een doos Dextrom voor een 14-daagse Detoxkuur kost €59. Het merk legt wel uit dat de formule krachtiger en sneller is dan de vorige, daarom is de prijs veranderd. Hoewel ik het eens ben met dit idee, lijkt de prijs me nog steeds vrij hoog.

REINIG JE LICHAAM MET DEXTROM


 • 100% natuurlijk
 • Elimineert gifstoffen uit het lichaam
 • Beschermt het lichaam tegen stress

Koop Dextrom en reinig je lichaam!

Conclusie

Dextrom verraste me op het gebied van ‘detox’ met zijn samenstelling op basis van planten die bekend staan om hun voordelen, daar is geen twijfel over mogelijk. Fucus vesiculosus, bedstro, klis, mariadistel, venkelzaad en guarana bieden een complete oplossing voor het reinigen en zuiveren van het lichaam. Het merk Naturay is echter niet erg bekend en de prijs van het product is vrij hoog. Desondanks blijf ik overtuigd van de voordelen van Dextrom dankzij de natuurlijke samenstelling.

De alternatieven

Gezien de prijs van dit product, wijs ik je graag in de richting van alternatieve producten die iets betaalbaarder zijn: