Brulafine: mijn mening & beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Iedereen droomt van een mooi figuur. Sommige mensen nemen zelfs hun toevlucht tot medicijnen om dit te bereiken. Een daarvan is Brulafine van CASTALIS, een kleine capsule met ingrediënten waar gebruikers heel blij van worden. Ik ga eens kijken naar dit product, dat door velen als “wonderbaarlijk” wordt beschouwd.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Presentatie

Brulafine combineert drie hoofdingrediënten met meerdere voordelen, samen met andere componenten die zorgvuldig zijn geselecteerd om een vetverbrandend effect te garanderen.

Brulafine
Brulafine is gemaakt van groene thee, guarana en kola.

Ingrediënten

Hoofdingrediënten

 • Chinese groene thee, met als wetenschappelijke naam Camellia sinensis, is rijk aan EGCG (epigallocatechine en galluszuur). Het is een stimulerend middel dat vermoeidheid bestrijdt dankzij het hoge gehalte aan vitamine C en cafeïne. Het wordt over het algemeen gebruikt als behandeling tegen zwaarlijvigheid. Het helpt ook om het cholesterolgehalte te verlagen dankzij de antioxiderende werking van polyfenolen. De deugden van deze plant, die al duizenden jaren bekend is, zijn onder andere gewichtsbeheersing en een verhoogde stofwisseling om lichaamsvet te verminderen.
 • Braziliaanse guarana, waarvan de wetenschappelijke naam Paullinia cupana Kunth is, heeft met zijn cafeïnegehalte stimulerende effecten die vermoeidheid verminderen. Het helpt ook tegen overgewicht en obesitas, omdat de cafeïne die het bevat de basale stofwisseling activeert, waardoor calorieën en vetmassa afnemen. Een wetenschappelijk onderzoek in het Amazonegebied toonde aan dat mensen die guarana consumeerden slanker waren dan anderen.
 • Afrikaanse kola, waarvan de wetenschappelijke naam Cola nitida is, versnelt de basale stofwisseling, wat op zijn beurt een fenomeen van vet- en calorievermindering activeert. Dit werd in 2006 gerapporteerd in het African Journal of Biotechnology. Het heeft ook een eetlustremmend effect, waardoor het consumenten helpt gewichtstoename tegen te gaan.

Secundaire ingrediënten

 • Tabashir bamboe, waarvan de wetenschappelijke naam Bambusa bambos of Bambusa arundinaceae is, wordt gebruikt als antiklontermiddel. Met zijn hoge gehalte aan organisch kiezelzuur bevordert het de elasticiteit en soepelheid van de lichaamsweefsels. Het heeft ook stimulerende en opwekkende eigenschappen die het mineralisatieproces van het lichaam zouden bevorderen.
 • Pullulan, of beter gezegd capsules op basis van pullulan, worden aanbevolen voor veganistische eters (die alleen plantaardig voedsel eten). Het wordt gemaakt van zetmeel dat na verpulvering wordt gewonnen uit de gedroogde cassavewortel.

Een natuurlijk veganistisch product

Dit is een volledig veganistisch product. Het bevat geen dierlijke ingrediënten, bijproducten of afgeleiden. Zelfs het omhulsel is gemaakt van tapioca. Het is gecertificeerd door The Vegan Society, de internationale standaard voor veganisme.

De producten waaruit de Brulafine capsules bestaan zijn 100% natuurlijk, zowel de hoofdingrediënten (groene thee, guarana en kola) als de secundaire ingrediënten (bamboe tabashir of pullulan).

Het bevat gegarandeerd geen GMO’s (Genetisch Gemodificeerde Organismen), kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gluten, HPMC (hydroxypropylmethylcellulose), titaniumdioxide of andere chemische elementen.

Hoe werkt het?

Actie

Brulafine is een effectieve antioxidant, wat betekent dat het het lichaam ontgift. Het verlaagt het cholesterolgehalte – het slechte cholesterol – dat plaque vormt op de bloedvaten en hun diameter verkleint. Daardoor vermindert het ook het risico op een beroerte. (Vasculo-Cerebraal accident). Het vergemakkelijkt ook gewichtsverlies door een goede bloeddoorstroming te bevorderen.

Als vetverbrander stimuleert het de basale stofwisseling om de calorievoorraad te verminderen. Bovendien activeert Brulafine de lipolyse, d.w.z. de afbraak van vet in adipocyten, de vetopslagcellen. Het zet de grote vetzuurmoleculen in het vetweefsel (een verzameling vetcellen) om in kleinere moleculen die gemakkelijker opneembaar zijn.

Groene thee heeft ook een drainerende (of diuretische) werking om te helpen bij de afvoer van water. Aangezien 80% van het menselijk lichaam uit water bestaat, zou de eliminatie ervan zeker leiden tot gewichtsverlies.

Brulafine
De diuretische eigenschap van de groene thee in Brulafine helpt je gewicht te verliezen.

Interactie

Brulafine werkt het beste in combinatie met C-Konjac, een effectief eetlustremmend middel.

Deze combinatie werkt door de darmbewegingen te vertragen op het niveau van het centrale zenuwstelsel, dankzij noradrenaline. De spieren op dit niveau worden luier, waardoor de eetlust vermindert.

Deze twee producten verhogen de afgifte van serotonine, een neurotransmitter die de activiteit van andere neuronen beperkt, vooral die neuronen die de spierwerking in eetorganen zoals maag en darmen bevorderen.

Ze hebben ook een gemengd noradrenaline/serotonine-effect dat de hersenen verzadigingsinformatie geeft, zodat gebruikers zich vol voelen en stoppen met eten.

VET VERBRANDEN MET BRULAFINE


 • Tevreden of je geld terug
 • Natuurlijke samenstelling: groene thee, guarana en kola
 • Kan gepaard gaan met afslankcoaching
Brulafine

Geniet van een kuur Brulafine van 1 tot 3 maanden tegen de beste prijs

Hoe moet Brulafine worden ingenomen?

Dosering

Het doosje Brulafine bevat 60 capsules overeenkomend met een maand gebruik, 2 capsules per dag bij het ontbijt.

Opgemerkt dient te worden dat deze dagelijkse dosis bestaat uit :

 • Groene thee-extract: 460 mg;
  • EGCG: 230 mg ;
  • Cafeïne: 4,6 mg;
 • Guaranazaadextract: 300 mg;
  • Cafeïne: 36 mg;
 • Kolanootpoeder: 80 mg;
  • Cafeïne 42,2 mg.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties

Of je nu een man of een vrouw bent, het verdient de voorkeur om Brulafine alleen te nemen als je ouder bent dan 18 jaar. Dit product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.

Het wordt ook aanbevolen om het in zijn geheel door te slikken en niet verdeeld. Met andere woorden, breek het niet en eet alleen het poeder.

Verder is het een voedingssupplement, dus het is geen vervanging voor een uitgebalanceerde maaltijd. Het moet samen met een uitgebalanceerd dieet worden ingenomen.

Het is ook beter om het ’s ochtends in te nemen, vanwege de cafeïne die het bevat, om slaapstoornissen te voorkomen.

Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing en de dagelijkse dosis in acht te nemen en vooral de vervaldatum niet te overschrijden. Zoals met elk farmaceutisch product, is het belangrijk om het uit de buurt van warmte en vocht en buiten het bereik van kinderen te houden.

In geval van antihypertensivabehandeling of allergie voor een van de bestanddelen (hoofdbestanddeel of secundair bestanddeel) is het zeer af te raden Brulafine in te nemen.

Voordat u Brulafine inneemt, verdient het echter de voorkeur het advies van een arts in te winnen om latere problemen te voorkomen.

Begeleiding

Menu’s op maat

Als je van chocolade of een goede boterham houdt, hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn geen verboden voedingsmiddelen tijdens een behandeling met Brulafine. De aangeboden menu’s houden rekening met individuele voorkeuren en budgetten.

Het doel van dit begeleidingsprogramma is om de liefde voor lekker eten, de voordelen ervan (29 essentiële voedingsstoffen), de financiële beperkingen en de voorbereidingstijd te combineren om de taille in een goed humeur te verminderen.

Dieetmenu’s in overeenstemming met de ANSES-aanbevelingen

De menu’s volgen zeer strikte regels. De aanbevelingen van ANSES (Agence nationale de sécurité sanitaire de l’alimention) worden nageleefd in het kader van de Références Nutritionnelles pour la Population (RNP) en de Besoins Nutritionnels Moyens (BNM). De Ciqual (een referentie voor diëtisten en voedingsdeskundigen om menu’s op te stellen) wordt ook gebruikt bij het opstellen van de voorgestelde menu’s.

Brulafine
Kies voor het juiste afslankdieet met brulafine afslankcoaching.

Hoe doe jij je boodschappen?

Hier is een voorbeeld van hoe je je winkelmandje vult:

 • 75 g preiwit ;
 • 130 g wortelen ;
 • 10 g koolraap ;
 • 3 kleine uien ;
 • 190 g aardappel;
 • 35 ml dubbele room ;
 • 17 g Parmezaanse kaas ;
 • 8 g halfgezouten boter ;
 • 85 g sint-jakobsschelpen ;
 • 100 g soja ;
 • 35 ml witte wijn ;
 • 65 g witte rijst;
 • Een beetje maïzena;
 • Een beetje gedehydrateerde runderbouillon.

Dit voorbeeld is niet universeel. Elk menu is individueel, met verschillende innames.

Een goede spreiding van voedingsstoffen

Hier zijn de verhoudingen van voedingsstoffen die een maaltijd moet bevatten, zodat je je mandje kunt vullen met voedingsmiddelen die je lekker vindt.

 • Koolhydraten: 60,3% ;
 • Vet: 13%;
 • Eiwit: 26,7%.

Snelle, gemakkelijke levering

Volgers van dit coachingprogramma krijgen hun menu geleverd na een telefoontje of online bestelling. Ze zijn vrij om de samenstelling van de gerechten te kiezen (uitgebalanceerd, glutenvrij, vegetarisch, afslankend of veganistisch.

Een gratis, persoonlijke service

Een persoonlijke behoeftenanalyse en een gezond, natuurlijk en evenwichtig menu aangepast aan jouw behoeften (tijd, smaak, kookgerei, budget) worden dagelijks verstrekt. Dit gaat gepaard met controle van de gewichtscurve [BMI], controle van de calorie-inname, evolutie van het dieet volgens gewicht en zelfs voedingsevenwicht in de loop van de tijd.

Deze service is een maand lang gratis bij elke bestelling van Brulafine en/of C-Konjac. Dat is een besparing van €39,50. Bovendien is er geen verplichting. Na de proefperiode is het bedrag van € 39,50 echter wel verplicht als je gebruik wilt blijven maken van de coaching.

Koopgids

Plaats van aankoop en levering

Het product is niet verkrijgbaar in apotheken. Koop de producten bij voorkeur via de officiële webwinkels: Castalis.com, C-Konjac.com of Brulafine.com. Kopen via andere websites is zeer af te raden om namaakproducten te voorkomen. Dit zou de gezondheidsrisico’s vergroten.

Koop Brulafine bij officiële online verkooppunten.

Levering kan overal ter wereld plaatsvinden. Voor levering buiten Frankrijk wordt echter een bijdrage in de verzendkosten gevraagd. Het bedrag is afhankelijk van de afstand van het land. Producten worden over het algemeen tussen 24 en 48 uur na het plaatsen van de bestelling geleverd. In Frankrijk wordt de levering verzorgd door La Poste in het formaat Colissimo Suivi.

Prijzen en levering

De Brulafine.com website biedt verschillende pakketten aan met gratis levering tegen een verschillend tarief voor elke bestelling. Brulafine wordt geleverd met dezelfde hoeveelheid C-Konjac.

 1. Ontdekkingspakket: 1 doos Brulafine + 1 doos C-Konjac voor €49,70 in plaats van €89,20;
 2. Het aanbevolen pakket: 2 dozen Brulafine + 2 dozen C-Konjac voor €93,40 in plaats van €138,90;
 3. Prestatieverpakking: 3 dozen van elk voor €137 in plaats van €188,60.

Het pakket op maat is daarentegen verkrijgbaar voor een minimumprijs van €26,50 en de levering is gratis voor bestellingen van 2 of meer dozen. Dit type aankoop komt niet noodzakelijkerwijs met een doos C-Konjac.

Zekerheid van aankoop

Brulafine kopen is zonder risico. Ten eerste is de verkoop ervan gevalideerd door de DGCCRF of Direction Générale de la Concurrence, de la Consommation et de la Répression des Fraudes, een afdeling van het Ministerie van Economie en Financiën.

De online betaling is ook veilig, omdat er gebruik wordt gemaakt van het SSL of Secure Socket Layer protocol [het meest gebruikte protocol dat gebruik maakt van een beveiligd kanaal tussen twee machines]. Persoonlijke gegevens, betalingen en de vertrouwelijkheid van aankopen zijn gegarandeerd.

Omdat iedereen uniek is, zullen de resultaten van persoon tot persoon verschillen. Om een zorgeloze aankoop te garanderen, is er ook de optie 100% tevreden of je geld terug. Om van deze service gebruik te maken, bel je vanuit Frankrijk 08 00 96 00 99 of 01 86 49 00 99.

Mijn gedetailleerde mening

Mijn totaalscore: 3,6/5

Wanneer ik producten test, evalueer ik verschillende belangrijke criteria. Dit is waar ik rekening mee houd:

 • Samenstelling: ik let op de micronutriënten en macronutriënten, want die zijn essentieel voor mijn gezondheid en gewichtsverlies.
 • Merkbekendheid: dit is een essentieel criterium voor mij. Ik vind het moeilijk om een onbekend merk zonder aanwezigheid in de media te vertrouwen, vooral voor dit soort producten.
 • Prijs: de prijs moet redelijk zijn, zodat ik het regelmatig als maaltijdvervanger kan gebruiken zonder mijn financiële situatie in gevaar te brengen.
 • Dosering: het gemak en het gemak om het elke dag in te nemen zijn belangrijk voor mij. Ik ben op zoek naar een product dat gemakkelijk te gebruiken is, zonder beperkingen of moeilijkheden.

Aarzel niet om mijn mening te lezen over de samenstelling, de reputatie en de prijs van Brulafine.

Samenstelling: 4,5/5

Brulafine is voornamelijk gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Het bevat met name guarana-extract, dat bekend staat om zijn stimulerende en energieke eigenschappen, cacao-extract, dat rijk is aan antioxidanten, en konjac, dat een vol gevoel kan geven en de eetlust kan verminderen. Over het geheel genomen lijkt de samenstelling van Brulafine evenwichtig en gericht op natuurlijke ingrediënten met gunstige afslankende eigenschappen.

Reputatie: 3/5

Brulafine heeft een gemengde reputatie. Sommige mensen melden positieve resultaten op het gebied van gewichtsverlies en beheersing van de eetlust bij gebruik volgens voorschrift. Ze melden ook een toename in energie en een verbetering van hun algemene welzijn. Het is echter belangrijk om op te merken dat andere gebruikers niet de gewenste resultaten hebben behaald met Brulafine.

Prijs: 3,5/5

Brulafine is matig geprijsd. Vergeleken met andere, vergelijkbare producten op de markt kunnen de kosten voor sommige gebruikers wat hoog lijken. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van de ingrediënten en het wetenschappelijk onderzoek dat achter het product zit, wat de hogere prijs kan rechtvaardigen.

Mijn mening over Brulafine in video

Terugkoppeling

Algemene mening van de consument

De beoordelingen van Brulafine door klanten zijn positief. Het eerste wat ze opmerken is de effectiviteit van het product. Gewichtsverlies varieert van 2 tot 8 kg. De fabrikant van het product vermeldt zelf dat de resultaten kunnen variëren door verschillen in de algemene conditie en constitutie van elk individu.

De eetlustremmende effecten zijn echt nuttig bij het vermijden van sport en het veranderen van je dieet. Volg gewoon de instructies en neem de pillen voor het ontbijt. Het cafeïne-effect houdt je wakker en beperkt het koffiegebruik, zodat je wat meer kunt besparen. Consumenten waarderen zelfs de goede kwaliteit van de verpakking.

Velen raden ook aan om dit product te gebruiken bij sporten zoals Pilates, fietsen, wandelen, zwemmen of een andere sport. Ze wijzen er ook op dat het product nog beter werkt met C-Konjac en natuurlijk een gezonde, evenwichtige maaltijd.

Kortom, iedereen was tevreden en niemand heeft nog spijt gehad van zijn aankoop.

Meningen van professionals

Dankzij de 3 hoofdingrediënten is dit product :

 • Gewichtscontrole ;
 • Ondersteuning bij het afslanken ;
 • Verhogen biologisch metabolisme;
 • Vet verbranden;
 • Het tegengaan van het vasthouden van water;
 • Ouderdom bestrijden.

Deze professional gelooft dat met een beetje sport en een gezond, uitgebalanceerd dieet, gewichtsverlies kan worden versneld.

VET VERBRANDEN MET BRULAFINE


 • Tevreden of je geld terug
 • Natuurlijke samenstelling: groene thee, guarana en kola
 • Kan gepaard gaan met afslankcoaching
Brulafine

Geniet van een kuur Brulafine van 1 tot 3 maanden tegen de beste prijs

Conclusie

Brulafine is een product uit Frankrijk. Het is volledig natuurlijk en wordt aanbevolen vanwege zijn effectiviteit, vooral in combinatie met C-Konjac. Het is geschikt voor veganisten. Met veilige aankoop en vaak gratis levering is dit een nuttig product voor iedereen die wil afvallen. Klanten en professionals hebben dit product positief beoordeeld.

De alternatieven

Tegenwoordig bestaan er andere, transparantere en natuurlijkere alternatieven. Hier zijn er een paar: