Afslankende voetring: mijn mening & Beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

In de oudheid gebruikten veel beschavingen magneten om bepaalde ziekten te genezen. De oude volkeren van China, Griekenland en Egypte geloofden dat magneten de natuurlijke balans en harmonie van de lichaamssystemen konden herstellen. Archeologen hebben bewijzen gevonden van het gebruik van magneten voor genezing. Natuurlijke magneten werden ook gebruikt in de tijd van Cleopatra in Egypte. Er wordt gezegd dat deze werden gemaakt met behulp van afgekoelde lava, een materiaal dat ijzer bevat en gemagnetiseerd wordt door kalksteenrotsen.

Al sinds mensenheugenis promoten voorstanders van magnetische therapie de kracht van magneten om de balans in het lichaam te herstellen. In combinatie met schommelende bloed- en zuurstofniveaus stimuleert deze actie de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam. In feite bevorderen de schommelende bloedstroom en zuurstof de celademhaling. Dit stimuleert op zijn beurt het caloriemetabolisme om meer calorieën te verbranden. Zoals je kunt zien, biedt magnetische therapie een betrouwbare en effectieve behandeling, ondanks de verschillende discussies over de werkelijke cellulaire effecten van deze methode. Het belangrijkste hulpmiddel is de magneet, die de magnetische velden in het lichaam op één lijn brengt. Deze pseudowetenschappelijke praktijk is het onderwerp geweest van veel discussie, waarbij de effecten zowel bevestigd als bekritiseerd zijn. Veel mensen wenden zich tot deze alternatieve geneeswijze om aanhoudende pijn te verlichten en bepaalde ziekten te behandelen. Velen geloven ook dat magneten de cellulaire fysiologie kunnen veranderen. Dit aspect van magnetische therapie maakt het steeds populairder bij mensen die willen afvallen.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Wat is een afslankvoetring?

Anneau minceur Slimdoo Stop

Voordat ik tot de kern van de zaak kom en je mijn mening geef over de afslankring, is het belangrijk dat ik weet wat de definitie van dit afslankapparaat is! De afslankring is geïnspireerd op de traditionele Chinese geneeskunde en de Japanse orthopedische ring en is een afslankring die aan de grote tenen wordt bevestigd. De magneet in de ring activeert de meridianen van het lichaam op dezelfde manier als acupunctuurnaalden. De afslankring is vaak gemaakt van flexibel materiaal, zodat hij kan worden aangepast aan de grootte van de grote teen. Hij is discreet, veroorzaakt geen ongemak onderweg en kan elke dag gedragen worden.

Over het algemeen zijn afslankende teenringen gemaakt van plastic of siliconen, zeer comfortabele materialen die perfect passen bij de vorm van je tenen. Sommige fabrikanten bieden zelfs doorzichtige versies aan, zodat je ze niet ziet als je in de zomer gaat wandelen in sandalen met open tenen.

De werking van een teenring is heel eenvoudig: je plaatst hem op je grote teen en draagt hem de hele dag. De werking van de ring is het resultaat van het magnetische veld dat ontstaat door het contact tussen de grond, de ring en de meridiaanpunten.

Afslankende teenring: hoe werkt het?

De afslankring is gebaseerd op de methode van magnetotherapie en is een soort therapie die gewoonlijk alternatieve geneeskunde wordt genoemd. Nog steeds weinig bekend en zelfs weerlegd door de traditionele geneeskunde, vormt magnetotherapie, samen met acupunctuur en alternatieve geneeskunde, een nieuwe behandelmethode met aanzienlijke voordelen.

Benadrukt moet worden dat de werking van afslankringen ligt in hun hoofdbestanddeel: de magneet. Het is de magneet die ons, door middel van magneettherapie, bij elke stap die we zetten de vele voordelen van magneettherapie geeft. De magneten worden onder de grote teen van de voet geplaatst, precies op een bepaald acupunt, dat het beginpunt is van verschillende meridianen in het lichaam. De werking van de magneten verlicht stress, herstelt het fysieke evenwicht en stimuleert de levensenergie van het lichaam. De afslankring is afkomstig uit de oude Chinese geneeskunde en wordt ook zeer gewaardeerd als onderdeel van een afslankkuur. Het stimuleren van de acupressuurpunten onder de grote tenen leidt namelijk tot een natuurlijke en risicoloze vermindering van de eetlust. Met zichtbare resultaten na slechts een paar weken gebruik staat de afslankvoetring erom bekend dat hij het afslankproces versnelt. Er moet echter worden opgemerkt dat deze ring in combinatie met andere methoden moet worden gebruikt voor een grotere effectiviteit. Deze omvatten een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. En vergeet niet dat de afslankvoetring niet alleen helpt om af te vallen! Artsen raden het ook aan voor het verlichten van stress, het stimuleren van vitale energie, het verminderen van pijn, het verbeteren van fysieke functies en het herstellen van het evenwicht in het lichaam.

De teenring, een hulpmiddel

De afslankring is in de eerste plaats een dieethulpmiddel om je kansen op gewichtsverlies te vergroten en de natuurlijke afvoer van vet te bevorderen. Het mechanisme van de afslankring is gebaseerd op het principe van een magnetisch veld dat kan worden gebruikt voor therapeutische doeleinden. Dit is wat ik magnetotherapie noem. Volgens specialisten in deze therapie oefent de teenring druk uit op de grote teen van de voet om magnetisme toe te passen op het lichaam en gewichtsverlies te bevorderen. Technisch gezien oefent de magneet in de ring druk uit op acupunctuurpunten die verbonden zijn met meridianen in het hele lichaam. Het is dus de interactie tussen de magneet en deze meridiaanpunten die, met de werking van het aldus gecreëerde magnetische veld, zal werken als een eetlustremmer in het lichaam.

porter le Slimdoo

Volgens onderzoekers van de Universiteit van Californië werkt een voetring op drie manieren om je te helpen afvallen. Eerst en vooral reguleren de eetlustremmende eigenschappen je eetlust zonder dat je een voedingssupplement nodig hebt. De afslankring vermindert dus het hongergevoel door te werken op het acupunctuurpunt dat te maken heeft met eetlust. Tegelijkertijd stimuleert de magneet in de teenring de natuurlijke afvoer van vetzuren uit het lichaam. Vet wordt effectief afgevoerd uit de organen en weefsels in plaats van te worden opgeslagen door het lichaam. Tot slot hebben onderzoekers van de Universiteit van Californië ook de kracht van de afslankring bij het elimineren van stress aangetoond. Bovendien staat dit orthopedische apparaat bekend om zijn positieve effecten op de vitale energie.

Waarom een afslankring gebruiken?

De teenring wordt verkocht voor enkele tientallen euro’s en biedt elke gebruiker drie belangrijke therapeutische voordelen:

 • Een ideale eetlustremmer om je eetlust te beteugelen en je voedselinname tot een minimum te beperken;
 • Een vetverbrandend effect dat overtollig gewicht elimineert en snel gewichtsverlies bevordert;
 • Een anti-stress deugd die angst en zorgen over het dieet elimineert.

Met andere woorden, de effecten van de afslankring zijn niet beperkt tot de eetlustremmende, vetverbrandende en anti-stresseigenschappen. In feite vertelt de feedback van sommige gebruikers van de Slimdoo Stop ring, die 100% van Franse makelij is, mij dat dit type afslankapparaat nog veel meer onvermoede voordelen heeft:

 • Snel gewichtsverlies,
 • Verlichting van angst,
 • Afslanken van het figuur,
 • Ontspanning en een positieve mindset,
 • Slaapregulatie,
 • Gegarandeerde ontspanning en rust.

In Frankrijk heeft meer dan een op de drie mensen overgewicht of obesitas, volgens een onderzoek van INSEE. Dit cijfer is des te frustrerender omdat veel Fransen zich hebben gewend tot de vele afslankmethoden waarvan de effectiviteit niet altijd aan hun verwachtingen voldoet. Mensen met overgewicht proberen een hele reeks diëten zonder gespaard te blijven van de gevreesde ‘jojo-effecten’, maar zonder hun uiteindelijke doel te bereiken: vet en overgewicht verwijderen. Het is vermeldenswaard dat mensen die zich tot afslankdiëten wenden vaak op een groot obstakel stuiten: gebrek aan tijd voor lichaamsbeweging. En toch is regelmatige lichaamsbeweging, net als een gezond en evenwichtig dieet, een eerste vereiste als je probeert af te vallen.

Waarom dan kiezen voor teenringen in plaats van het zoveelste voedingssupplement? We kunnen net zo goed meteen zeggen dat een afslankring vrijwel geen negatieve effecten heeft op de gezondheid, in tegenstelling tot supplementen, die steeds populairder worden maar waarvan de bijwerkingen niet altijd bekend zijn. Bovendien nemen magnetische ringen weinig ruimte in beslag en zijn ze discreet genoeg om gedragen te worden waar je ook gaat in je dagelijkse leven. Of je nu een paar ballerina’s, pumps of sportschoenen draagt, je zult geen moeite hebben om met deze afslankers te lopen. Bovendien zijn de ringen vaak doorzichtig, zodat ze niet opvallen als je met vrienden uitgaat! Ze zijn gemaakt van zacht plastic of zelfs siliconen en hebben het voordeel dat ze verstelbaar zijn: je kunt ze zonder problemen dragen, ongeacht de grootte van je voeten. En overdag of ’s nachts, je zult je niet ongemakkelijk voelen als je ze in bed, op kantoor of op de markt draagt!

EENVOUDIG AFVALLEN MET SLIMDOO


 • Reguleert de eetlust en werkt eetlustremmend
 • Zorgt voor een “ontspannend effect
 • Wordt discreet op de teen geplaatst
Anneau minceur Slimdoo Stop

Koop nu de Slimdoo Stop afslankring

De voordelen van een teenring

Ik weet al dat de voordelen van het afslanken in het hart van de magneet zelf zitten. In feite versnelt deze magnetische component de stofwisseling om je te helpen snel gewicht te verliezen. Ik wil echter benadrukken dat het succes van deze magneten niet los gezien kan worden van de voordelen van een gezond, evenwichtig dieet en regelmatige lichaamsbeweging, die beide helpen om overtollig gewicht kwijt te raken. De afslankende teenring staat er ook om bekend vetzuren te helpen elimineren, wat helpt bij het bestrijden van stress en angst en het stimuleren van vitale energie, bekend als ‘chi’ in de Chinese geneeskunde. Als het gaat om pijnbestrijding, wordt de afslankring net zo vaak aanbevolen als medicamenteuze behandelingen. Hij helpt de fysieke functies van de verschillende organen te verbeteren. Door het stimulerende effect op de voeten zelf, verbetert de teenring ook de bloedcirculatie, voor maximaal welzijn en verlichting.

Anneaux magnétiques sur orteil

Focus op de afslankende functie van de teenring

Na te veel tijd te hebben verspild aan conventionele afslankmethoden, hebben veel mensen zich gewend tot magnetotherapie die, tegen alle verwachtingen in, een veel beter alternatief lijkt te bieden voor medicijnen. De afslankring wordt verkocht voor een prijs die vaak lager is dan die van vetverbrandingssupplementen en biedt alle voordelen van alternatieve geneeskunde voor de behandeling van obesitas en overgewicht. Sommige fabrikanten van teenringen bieden zelfs aanvullende pakketten aan die toegang geven tot afslankrecepten, technieken voor zelfcoaching, individueel advies over het beheer van je afslankregime, een elektronisch voedingsdagboek, afslanksoftware, forums en veelgestelde vragen.

Waar kan ik een afslankring kopen?

Net als huidpleisters en voedingssupplementen is het kopen van een teenring een weloverwogen beslissing die een grote impact zal hebben op je welzijn en gezondheid. Daarom raad ik je sterk aan om je diëtist te raadplegen of op zijn minst het advies van een fitnesscoach. Gewapend met de mening en het verlichte advies van deze experts kun je je afslankring beter kiezen in een fysieke winkel of op het internet.

Je afslankring kopen in een fitnessboetiek

Fitnesscentra en -winkels bieden vaak toestellen en apparaten aan voor hun leden. Als je lid bent van zo’n etablissement, vraag dan aan de manager of ze je afslankringen voor je voeten kunnen aanbieden. En ook al zijn teenringen meestal verstelbaar, aarzel niet om een paar modellen te passen om er zeker van te zijn dat je ring precies aan je voet past. Fabrikanten bieden meestal ringkits aan die ook papieren gidsen en tips bevatten.

Een afslankring kopen op het internet

Dit is de ideale plek om je droom teenring te vinden! Volgens kopers is het het makkelijkst om naar de website van de fabrikant te gaan, waar je verschillende versies in verschillende kleuren en afwerkingen vindt. Je kunt ook online apotheken bezoeken om door de apotheek gecertificeerde teenringen te vinden. Online winkels die gespecialiseerd zijn in fitness bieden ook dit soort producten aan.

Maar wees voorzichtig! Op internet bieden sommige winkels producten van middelmatige kwaliteit of zelfs namaakproducten aan! Hetzelfde geldt voor afslankvoetringen: de magneet moet van goede kwaliteit zijn om een magnetisch veld te produceren dat sterk genoeg is om de meridianen te stimuleren. Aarzel dus niet om een gerenommeerd merk te kiezen en een geld-terug-garantie te nemen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Montre connectée
Lichaamsbeweging blijft een must als je in vorm wilt blijven

EENVOUDIG AFVALLEN MET SLIMDOO


 • Reguleert de eetlust en werkt eetlustremmend
 • Zorgt voor een “ontspannend effect
 • Wordt discreet op de teen geplaatst
Anneau minceur Slimdoo Stop

Koop nu de Slimdoo Stop afslankring

Tenenring: wat zijn de voordelen en beperkingen?

Vanaf de eerste weken van gebruik kun je opbouwende resultaten verwachten, gemeten in het aantal kilo’s dat je verliest. Afslankringen zijn vaak gemaakt van zachte, niet-giftige materialen en hebben over het algemeen geen schadelijke effecten op je gezondheid. Als je op dieet bent, helpen teenringen je ook door hongergevoelens weg te nemen. Hongergevoelens zetten je vaak aan om te snoepen of te knabbelen tijdens een dieet. Als je je inname van voedingsstoffen niet beperkt, heb je minder trek en hoef je je geen zorgen te maken over je dieet. Dankzij deze ringen zul je na een paar weken gebruik je buik geleidelijk zien afslanken en je cellulitis spoorloos zien verdwijnen.

Hulpmiddelen om af te slanken, zoals pleisters, riemen en zelfs voedingssupplementen, lijken alleen te werken in combinatie met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. En de afslankring is geen uitzondering op deze regel, want zonder deze twee vereisten zal hij niet de verwachte resultaten opleveren. Deze ringen worden verre van beschouwd als een afslankmethode op zich, maar zijn meer een hulpmiddel ter ondersteuning van een afslankprogramma.

Bovendien raden veel afslankcoaches teenringen alleen aan voor mensen met een goede gezondheid die niet lijden aan een ziekte. Zwangere vrouwen wordt simpelweg afgeraden om een afslankring te gebruiken en hetzelfde geldt voor patiënten met lichamelijke of psychische aandoeningen.

Profiteer nu van de Slimdoo Stop afslankring!

Tenenring: zijn er bijwerkingen?

Volgens de meningen en getuigenissen van teenringgebruikers heeft dit type apparaat geen ernstige bijwerkingen. We moeten echter voorzichtig zijn, omdat het dragen van een afslankring langer dan 24 uur achter elkaar de gebruiker kan blootstellen aan een magnetisch veld. In dit geval is de belangrijkste bijwerking tijdelijke duizeligheid, vooral voor gevoelige mensen.

De voordelen van de afslankring zijn niet voor iedereen beschikbaar. Het orthopedische apparaat wordt afgeraden in de volgende gevallen:

 • Zwangerschap;
 • Als u een behandeling met een pacemaker ondergaat (deze apparaten kunnen worden beïnvloed door de magnetische velden die door de afslankring worden uitgezonden);
 • Het dragen van huidpleisters. De inhoud van huidpleisters kan sneller worden opgenomen door de bloedvaten die door de afslankring verwijden.
 • De aanwezigheid van bloedingsstoornissen en lage bloeddruk. Ook hier bestaat het risico dat de teenring de bloedvaten verwijdt en de bloedcirculatie verstoort.
Femme enceinte
Een teenring mag niet gebruikt worden door zwangere vrouwen

Mijn gedetailleerde mening

Mijn algemene beoordeling: 3/5

Als ik producten beoordeel, hou ik rekening met verschillende parameters die voor mij belangrijk zijn. Dit zijn de criteria die ik zorgvuldig bekijk:

 1. Samenstelling: ik let vooral op micronutriënten en macronutriënten, omdat die essentieel zijn voor gewichtsverlies en het behoud van een goede gezondheid. Ik wil er zeker van zijn dat de producten hoogwaardige voedingselementen bevatten.
 2. Merkbekendheid: Vertrouwen is essentieel voor mij. Ik geef de voorkeur aan merken die bekend zijn en in de media komen, omdat ze een bewezen staat van dienst hebben. Ik vertrouw op hun reputatie om de betrouwbaarheid van de producten te garanderen, vooral op dit specifieke gebied.
 3. Prijs: Ik zorg ervoor dat de kosten van producten redelijk zijn, zodat ik ze regelmatig kan gebruiken zonder al te grote financiële beperkingen. Ik zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding om ervoor te zorgen dat producten betaalbaar en effectief zijn.

Als je meer wilt weten over de beoordelingen van de afslankvoetring, raadpleeg dan de volledige informatie hieronder!

Samenstelling: 2/5

De Slimdoo afslankring is een innovatief product dat ontworpen is om je te helpen gewicht te verliezen. Deze ring, die rond de voet wordt gedragen, is ontworpen om bepaalde zones van het lichaam te stimuleren om het vetverbrandingsproces te optimaliseren. De ring is gemaakt van siliconen met 2 kleine vetverbrandende magneten – niets natuurlijks, hoewel het reliëfaspect duidelijk lijkt.

Aan de andere kant zorgt de samenstelling van de ring voor een zekere mate van comfort tijdens het dragen.

Merkbekendheid: 3/5

Over het algemeen heeft Slimdoo Stop online een vrij goede reputatie, hoewel de meningen van consumenten min of meer gemengd zijn. De meeste consumenten zeggen dat ze tevreden zijn over het product.

Prijs: 4/5

De afslankringen kosten €28,95 voor 2 ringen, wat neerkomt op ongeveer €15 per ring. Als je bedenkt dat je de ringen kunt bewaren en maar één keer kunt gebruiken, is de prijs heel redelijk.

Meningen en getuigenissen van gebruikers van afslankringen

De afslankring is de perfecte bondgenoot voor iedereen die ongewenste kilo’s kwijt wil zonder zijn toevlucht te nemen tot voedingssupplementen. Hij maakt gebruik van een krachtige magneet en biedt je alle voordelen van magneettherapie zonder dat je onderweg in de weg zit. De voetring is de perfecte bondgenoot voor een slank figuur en stimuleert de stofwisselingscapaciteit van het lichaam terwijl elke ronding van het lichaam slanker wordt. Een platte buik, stevigere dijen en een stabiele hartslag zijn maar een paar van de voordelen die ik heb opgemaakt uit de beoordelingen van gebruikers die teenringen hebben gekocht.

Net als elk ander afslankapparaat werkt het wonder echter alleen in combinatie met andere afslankmethoden: een gezond, evenwichtig dieet en voldoende lichaamsbeweging. In de vorm van een discrete, transparante ring geeft de afslankring je alle voordelen van alternatieve geneeskunde zonder het ongemak van traditionele vermageringsdiëten.

EENVOUDIG AFVALLEN MET SLIMDOO


 • Reguleert de eetlust en werkt eetlustremmend
 • Zorgt voor een “ontspannend effect
 • Wordt discreet op de teen geplaatst
Anneau minceur Slimdoo Stop

Koop nu de Slimdoo Stop afslankring

Conclusie

De teenafslankring is een ideale techniek om snel en zonder al te veel moeite gewicht te verliezen. Voor ongeveer twintig euro (gemiddelde prijs gebaseerd op getuigenissen van gebruikers) heb je het ideale hulpmiddel om overgewicht te bestrijden, zolang je regelmatig beweegt en gezond eet.

Heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan of dagelijks te joggen? Is het je altijd al niet gelukt om die extra kilo’s kwijt te raken met traditionele afslankmethoden? Door het dragen van een eenvoudige siliconen teenring kun je de grenzen van je afslankprogramma verleggen en positieve resultaten bereiken in slechts een paar weken.

Bovendien stelt de afslankring zelf je in staat om je dieet weer in evenwicht te brengen en je levensstijl te veranderen. Bovendien kun je stress en angst vaarwel zeggen dankzij de balancerende kracht van het magnetische veld; of op zijn minst stelt de magneet je in staat je angst beter onder controle te houden, zodat je je in alle situaties beter voelt.

Mijn eindoordeel: hoewel afslankringen geen perfecte oplossing zijn voor alle problemen in het leven, zijn ze wel een waardevol hulpmiddel om af te vallen en een manier om je levensstijl in balans te brengen.

De alternatieven

Hou je niet van de technologie van de afslankring? Geen probleem! Andere manieren om af te slanken zijn altijd mogelijk, vooral met kuren of maaltijdvervangers. Hier zijn een paar alternatieven: