XtraSlim: mijn mening & kopen tegen de beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Het voedingssupplement XtraSlim, dat op de markt wordt gebracht door Laboratoires Forte Pharma, wordt ingenomen als onderdeel van een dieet. Deze afslankende bondgenoot is een eetlustremmer. Het is een hulpmiddel van onschatbare waarde om ongewenste kilo’s kwijt te raken en je figuur te verfijnen. Het is daarom een voedingssupplement dat wordt gebruikt bij gewichtsverlies om je te helpen geen hongergevoel meer te hebben en je eetlust en trek beter onder controle te houden.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Voedingssupplement XtraSlim eetlustremmer: voor wie? Waarvoor wordt het gebruikt?

XtraSlim is nuttig dankzij zijn formule die rijk is aan actieve eetlustremmers.

Als je regelmatig honger hebt en maar geen einde kunt maken aan je hongergevoelens en knabbelbuien, raad ik je het voedingssupplement XtraSlim eetlustremmers aan. Als je die ongewenste kilo’s kwijt wilt of wilt afvallen, dan is XtraSlim een effectieve oplossing die precies bij jou past.

XtraSlim is ontworpen om je te helpen je eetlust tijdens de maaltijd te verminderen en het knabbelen tussen de maaltijden door te verminderen, om zo overtollige calorieën te beperken en gewichtsverlies te bevorderen. De effectiviteit van dit voedingssupplement helpt je het hongergevoel te verminderen en het gevoel van verzadiging na de maaltijd te vergroten.

Kenmerken

XtraSlim eetlustremmer is een voedingssupplement in capsulevorm. Het is verkrijgbaar in een doos van 60 capsules. Het is samengesteld met bijzonder effectieve eetlustremmende actieve ingrediënten, waaronder :

 • een Lipo-App complex, bestaande uit glucomannan poeder van konjac en heilige basilicum verbinding. Deze ingrediënten zijn effectief in het verminderen van hongergevoelens;
 • een complex van B-vitaminen, met name vitamine B2, B3 en B6, die de normale werking van het zenuwstelsel garanderen, en vitamine B5, die betrokken is bij de normale synthese en het metabolisme van bepaalde neurotransmitters;
 • een verbinding van johannesbrood, de vrucht van een grote mediterrane boom, die een gevoel van verzadiging bevordert en de trek sterk vermindert.

De meeste van deze ingrediënten zitten ook in andere producten die je kunt vinden in mijn artikel over de beste eetlustremmers.

Wat is de samenstelling van XstraSlim?

Ik geef je details over de ingrediënten in het afslanksupplement XtraSlim. FortéPharma noemt natuurlijke ingrediënten, dus laten we eens kijken:

 • LIPOSLIM Complex: Dit complex bevat extracten van wakame (Undaria pinnatifida) en kurkuma (Curcuma longa). Wakame is een bruin zeewier dat wordt gebruikt in de Japanse keuken en rijk is aan mineralen, vezels en antioxidanten. Kurkuma is een plant die gebruikt wordt als specerij en bevat een actieve verbinding genaamd curcumine, die ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen heeft;
 • Vulstof (calciumcarbonaat): Calciumcarbonaat is een vorm van calcium die gebruikt wordt als voedingsadditief om het volume van een capsule of tablet te vergroten. Het is ook een bron van calcium, wat belangrijk is voor gezonde botten en tanden, maar ik weet niet zeker hoe natuurlijk het is;
 • Konjacglucomannaan (Amorphophallus konjac): Konjac glucomannan wordt gewonnen uit de wortel van een plant genaamd konjac. Het is een wateroplosbare vezel die het vermogen heeft om water te absorberen, waardoor het een gel vormt in de maag. Dit kan helpen het verzadigingsgevoel te vergroten en de eetlust te verminderen. Het is natuurlijk en zit in veel andere voedingssupplementen;
 • Cholinebitartraat : Choline is een essentiële voedingsstof in het vitamine B-complex. Het speelt een belangrijke rol in de gezondheid van de lever, hersenen en het zenuwstelsel. Cholinebitartraat is een chemische vorm van choline die gebruikt wordt als voedingssupplement, dus het is niet echt natuurlijk;
 • Gedroogd extract van zwarte bessenbladeren (Ribes nigrum L.): Zwarte bes is een kleine vrucht die rijk is aan vitamine C en E en antioxidanten;
 • Vulstof (microkristallijne cellulose): Microkristallijne cellulose is een voedingsadditief dat wordt gebruikt om het volume van tabletten en capsules te vergroten. Het is afgeleid van cellulose, een stof die voorkomt in de celwanden van planten, een bestanddeel waarvan ik betwijfel of het natuurlijk is (maar niet slecht natuurlijk);
 • Antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat): dit bestanddeel wordt gebruikt om te voorkomen dat de ingrediënten aan elkaar plakken en klontjes vormen;
 • Vitamine B6 (pyridoxine): Vitamine B6 is een vitamine die een essentiële rol speelt in veel lichaamsfuncties, waaronder de eiwit- en koolhydraatstofwisseling. Het is ook belangrijk voor de gezondheid van het zenuwstelsel;
 • Chroomchloride: Chroomchloride is een essentieel mineraal in kleine hoeveelheden voor het lichaam. Het wordt vaak opgenomen in voedingssupplementen om de koolhydraat- en vetstofwisseling te ondersteunen;
 • Vitamine B1 (thiamine): Vitamine B1, ook bekend als thiamine, is een vitamine die een rol speelt in de koolhydraat- en aminozuurstofwisseling. Het is essentieel voor de omzetting van koolhydraten in energie.

Wat betreft de aard van de ingrediënten: sommige, zoals wakame, kurkuma, konjac en zwarte bes, zijn van natuurlijke oorsprong, afkomstig van planten. Andere ingrediënten, zoals vulstoffen, antiklontermiddelen en bepaalde vitaminen, kunnen van synthetische oorsprong zijn, maar het merk is hier niet expliciet over.

Hoe moeten de capsules worden ingenomen?

De fabrikant raadt een kuur van 3 maanden aan voor doeltreffende resultaten. Voor een optimaal resultaat raadt Forté Pharma aan om twee keer per dag 2 capsules in te nemen. De dosering is eenvoudig en praktisch: neem 2 capsules voor de lunch en 2 capsules voor het avondeten. Neem ze in met een groot glas water voor een betere opname en assimilatie van de ingrediënten.

Forté Pharma – Xtraslim 700 | Complément Alimentaire Brûleur de Graisses | Formule Exclusive 8 Actifs | Programme Minceur Perte de Poids | 1 mois | 120 gélules minceur
 • 3 ACTIONS MINCEUR : XtraSlim 700 est un complément alimentaire pour la perte de poids. Grâce aux extraits de plantes choisis pour leurs propriétés minceur, XtraSlim 700 vous aide à réduire l’appétit, facilite les fonctions d’élimination et la perte de poids.
 • FORMULE : XtraSlim 700 est une formule de 8 actifs choisis pour leurs action minceur : Le Curcuma, le Wakamé, le Cassis, le Konjac et 4 nutriments essentiels (Choline, Chrome, Vitamines B6 et B1).
 • 1 LIVRET MINCEUR INCLUS : Pour vous accompagner dans votre démarche minceur, retrouvez dans votre boîte XtraSlim 700 un livret de conseils et de menus minceur.
 • UTILISATION SIMPLE : 2 gélules deux fois par jour, à prendre avant les deux principaux repas avec un grand verre d’eau (200ml). Programme de 1 mois, à renouveler.
 • ORIGINE UE : Fabriqué dans l'Union Européenne.
.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Voordelen

 • Verminderde eetlust: de actieve ingrediënten helpen de eetlust tijdens de maaltijd te verminderen en de trek te remmen. Ze verhogen ook het verzadigings- en verzadigingsgevoel. De eetlustremmende werking van dit voedingssupplement is bevestigd door gebruikers zoals Cathérine Cros: ‘‘Het vermindert de honger als je geen grote trek hebt”.
 • Snacken verminderen of zelfs negeren: de verschillende ingrediënten in het voedingssupplement XtraSlim werken effectief om snacken tussen de maaltijden door te verminderen. In de woorden van Millière Anne is het een“gemakkelijk te gebruiken product dat een effect heeft op snacken“.
 • Helpt je gewicht te verliezen : XtraSlim is een afslankproduct dat je helpt gewicht te verliezen door je hongergevoel en de porties van je maaltijden te verminderen. Daardoor eet je aanzienlijk minder. Amoroso’s getuigenis onderstreept de doeltreffendheid: “Ikgebruik het nu 10 dagen en ik heb nooit de drang om te knabbelen. Ik heb alleen trek in mijn avondmaaltijd, in kleine hoeveelheden, en ik ben heel tevreden“.

Nadelen

 • Onbevredigende resultaten voor sommige gebruikers: de effectiviteit van XtraSlim voedingssupplementen in het verminderen van eetlust en snacken is door sommige gebruikers niet waargenomen. Deze gebruikers, zoals Phillipe Lorrin, zijn van mening dat het product“geen effect” heeft. Een Amazon-klant is het hiermee eens: “Ik heb ze 1 maand geprobeerd en eerlijk gezegd merkte ik geen vermindering van mijn eetlust of mijn verlangen om te knabbelen“.
 • Een beetje duur : de verkoopprijs van het voedingssupplement XtraSlim wordt door sommige gebruikers als buitensporig beschouwd, zij vinden het ”...te duur…” (Delhoumeau) of ‘‘een beetje hoog” (Mnémosyne).

Waar kan ik XstraSlim kopen?

Er zijn verschillende manieren om XstraSlim te kopen:

 • veel websites die gespecialiseerd zijn in gezondheidsproducten en voedingssupplementen bieden XstraSlim aan, zoals bijvoorbeeld NewPharma of Amazon. Je kunt zoeken naar gerenommeerde online apotheken of online retailers die wellnessproducten verkopen. Maar controleer vooral de betrouwbaarheid van de site voordat je tot aankoop overgaat!
 • Het is ook mogelijk dat de fabrikant van XstraSlim het product rechtstreeks op zijn officiële website verkoopt.

Forté Pharma – Xtraslim 700 | Complément Alimentaire Brûleur de Graisses | Formule Exclusive 8 Actifs | Programme Minceur Perte de Poids | 1 mois | 120 gélules minceur
 • 3 ACTIONS MINCEUR : XtraSlim 700 est un complément alimentaire pour la perte de poids. Grâce aux extraits de plantes choisis pour leurs propriétés minceur, XtraSlim 700 vous aide à réduire l’appétit, facilite les fonctions d’élimination et la perte de poids.
 • FORMULE : XtraSlim 700 est une formule de 8 actifs choisis pour leurs action minceur : Le Curcuma, le Wakamé, le Cassis, le Konjac et 4 nutriments essentiels (Choline, Chrome, Vitamines B6 et B1).
 • 1 LIVRET MINCEUR INCLUS : Pour vous accompagner dans votre démarche minceur, retrouvez dans votre boîte XtraSlim 700 un livret de conseils et de menus minceur.
 • UTILISATION SIMPLE : 2 gélules deux fois par jour, à prendre avant les deux principaux repas avec un grand verre d’eau (200ml). Programme de 1 mois, à renouveler.
 • ORIGINE UE : Fabriqué dans l'Union Européenne.
.

Mijn mening in detail

Mijn algemene beoordeling: 3,5/5

Als ik producten beoordeel, houd ik rekening met verschillende belangrijke criteria. Hier is een lijst van de aspecten die ik in overweging neem:

 • Samenstelling: Ik let vooral op micronutriënten en macronutriënten, omdat die een cruciale rol spelen bij mijn gewichtsverlies en algehele gezondheid.
 • Reputatie: De reputatie van een product is voor mij een belangrijk criterium. Het is moeilijk om een onbekend merk te vertrouwen, vooral als het gaat om dit soort producten die niet in de media verschijnen.
 • Prijs: De prijs moet redelijk zijn, zodat ik het product regelmatig kan gebruiken zonder mijn financiële situatie in gevaar te brengen.
 • Dosering: Het gemak en het gemak van dagelijks gebruik zijn belangrijk voor mij. Ik ben op zoek naar een product dat ik zonder beperkingen of moeilijkheden kan gebruiken.

Ik deel mijn mening met je over deze criteria, maar bij het schrijven ervan heb ik me gebaseerd op verschillende onderzoeken, want ik heb dit product niet getest! Ik raad je daarom aan om enkele online reviews te raadplegen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Samenstelling: 3,5/5

De algemene samenstelling van het afslanksupplement XtraSlim lijkt een mix van natuurlijke ingrediënten te bevatten zoals wakamextract, kurkuma-extract, konjac-extract, extract van zwarte bessenbladeren, evenals vitamine B6 en B1. Deze natuurlijke ingrediënten leveren heilzame voedingsstoffen: mineralen, vezels, antioxidanten en vitamines. Aan de andere kant zijn ingrediënten zoals calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose en antiklontermiddelen weliswaar van synthetische oorsprong, maar ze worden vaak gebruikt in voedingssupplementen om redenen van praktische bruikbaarheid en formulering. Ik zit hier dus een beetje met een gelijkspel, hoewel de essentiële ingrediënten nog steeds natuurlijk zijn!

Naamsbekendheid: 3,5/5

FortéPharma is een laboratorium dat vrij bekend is bij het grote publiek, aangezien het in veel advertenties voor verschillende producten voorkomt. Persoonlijk was ik niet bekend met het XtraSlim-assortiment en het lijkt erop dat dit ook voor meerdere internetgebruikers geldt.

Het goede is dat ik vertrouwen had in dit product omdat ik al andere producten van FortéPharma heb kunnen testen en dit product ook zijn plaats heeft in de apotheek.

De prijs: 3,5/5

Wat de prijs betreft, de doos voor een kuur van één maand kost €48,50, anders biedt het merk ook een compleet vetverbrandingsprogramma aan voor €82,10 of een pakket van 3 dozen voor €123,70. De prijzen zijn vrij hoog voor een kuur van slechts één maand en het merk lijkt niet per se speciale promoties te voeren.

Forté Pharma – Xtraslim 700 | Complément Alimentaire Brûleur de Graisses | Formule Exclusive 8 Actifs | Programme Minceur Perte de Poids | 1 mois | 120 gélules minceur
 • 3 ACTIONS MINCEUR : XtraSlim 700 est un complément alimentaire pour la perte de poids. Grâce aux extraits de plantes choisis pour leurs propriétés minceur, XtraSlim 700 vous aide à réduire l’appétit, facilite les fonctions d’élimination et la perte de poids.
 • FORMULE : XtraSlim 700 est une formule de 8 actifs choisis pour leurs action minceur : Le Curcuma, le Wakamé, le Cassis, le Konjac et 4 nutriments essentiels (Choline, Chrome, Vitamines B6 et B1).
 • 1 LIVRET MINCEUR INCLUS : Pour vous accompagner dans votre démarche minceur, retrouvez dans votre boîte XtraSlim 700 un livret de conseils et de menus minceur.
 • UTILISATION SIMPLE : 2 gélules deux fois par jour, à prendre avant les deux principaux repas avec un grand verre d’eau (200ml). Programme de 1 mois, à renouveler.
 • ORIGINE UE : Fabriqué dans l'Union Européenne.
.

Conclusie

Het voedingssupplement XtraSlim eetlustremmer helpt je om de hoeveelheid of grootte van je porties beter onder controle te houden en het snacken gedurende de dag beter te weerstaan. Op deze manier helpt het je gewicht te verliezen door te werken als een eetlustremmer, wat bijdraagt aan een betere beheersing van de trek en tegelijkertijd het hongergevoel vermindert.

Het helpt je om je gemakkelijker vol te voelen. Voor optimale resultaten moet het voedingssupplement XtraSlim worden gecombineerd met dieetmaatregelen, een gecontroleerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Lees meer over de beste eetlustremmers.

Alternatieven

Of het nu om financiële redenen is of omwille van de samenstelling, er zijn andere alternatieven op de markt, voor elk wat wils! Hier zijn er een paar: