Water Away : mijn mening, beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Heb je wel eens last gehad van een plotselinge gewichtstoename die je niet kunt verklaren? Misschien komt het door het vasthouden van water. Wees gerust, je bent niet de enige! Water vasthouden komt bij veel mensen voor en kan veroorzaakt worden door een aantal factoren, waaronder stress, hormonen, hitte of zelfs gebrek aan lichaamsbeweging. Ik besloot een voedingssupplement genaamd Water Away te proberen nadat ik online positieve recensies had gelezen.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Wat is Water Away?

Water Away is een voedingssupplement in capsulevorm dat bedoeld is om het vasthouden van water in je lichaam te elimineren. Het is samengesteld uit natuurlijke vochtafdrijvende extracten zoals heide, brandnetel, berk en kweekgras en stimuleert de afvoer van overtollig water en gifstoffen via de nieren.

Door 2 capsules per dag met een groot glas water in te nemen, kan Water Away je helpen om :

 • Het gevoel van zware, gezwollen benen weg te nemen;
 • Enkele kilo’s kwijtraken die verband houden met het vasthouden van water;
 • De darmtransit te verbeteren en constipatie te verminderen;
 • Het lichaam te zuiveren en te ontdoen van gifstoffen.
Boîte de 180 gélules de Water Away

Hoewel Water Away gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, kan het enkele kleine bijwerkingen hebben, zoals hoofdpijn of verhoogde diurese. Het is daarom aan te raden om goed gehydrateerd te blijven wanneer je het supplement neemt. Vraag daarnaast je arts om advies als je andere behandelingen gebruikt.

Hoe werkt deze vervanger?

Water Away is een maaltijdvervanger waarmee je één of twee maaltijden per dag kunt vervangen. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft.

 • Elke portie Water Away bevat eiwitten, koolhydraten, vezels en vitamines om je energiek en verzadigd te houden.
 • Het is zo samengesteld dat het weinig calorieën bevat, maar veel voedingsstoffen, zodat je kunt afvallen door het te vervangen door een maaltijd.
 • Water Away is glutenvrij, zuivelvrij en veganistisch. Het is dus geschikt voor veel diëten!

Voor wie is Water Away geschikt?

Water Away is voor mensen die zich zorgen maken over hun gezondheid en figuur. Het doel van dit 100% natuurlijke voedingssupplement is om gifstoffen en overtollig vocht af te voeren en zo gewichtsverlies te bevorderen.

De samenstelling op basis van vochtafdrijvende en drainerende planten zoals groene thee, veenbes, kweekgras en brandnetel verhoogt de diurese, dat wil zeggen de productie van urine. Het zorgt ervoor dat water en afvalstoffen via de urine uit het lichaam worden verwijderd. Je kunt de beste diuretica vinden in mijn speciale artikel!

Water Away is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan op elke leeftijd genomen worden. Maar zorg ervoor dat je professionele goedkeuring krijgt voordat je een diureticum neemt!

Composition du complément alimentaire Water Away

Wat bevat het product?

Water Away is 100% natuurlijk en heeft geen bijwerkingen. Het bevat extracten van :

 • paardenbloem ;
 • kersensteel ;
 • brandnetel ;
 • berk ;
 • heide.

Paardenbloemextract

Paardenbloemextract is een natuurlijk diureticum dat de afvoer van water en gifstoffen uit de nieren bevordert.

Kersensteelextract

Bevordert diurese en helpt urinezuur elimineren.

Brandnetelextract

Brandnetelextract stimuleert de nierfunctie en diurese.

Berken-extract

Het heeft vochtafdrijvende en depuratieve eigenschappen.

Heide-extract

Heide-extract stimuleert de diurese en helpt bij het elimineren van gifstoffen.

Deze combinatie van natuurlijke extracten verhoogt het urinevolume en de urinefrequentie om overtollig vocht in het lichaam te elimineren, terwijl de elektrolytenbalans behouden blijft. Water Away bevat geen hulpstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Het is glutenvrij, GMO-vrij en geschikt voor veganisten.

VOCHT VASTHOUDEN TEGENGAAN MET WATER WEG


 • Helpt het vasthouden van water te verminderen
 • Natuurlijk vochtafdrijvend middel
 • Helpt overtollig vocht te bestrijden
Water Away, diurétique puissant

Water Away nu kopen

Wat zijn de voordelen van Water Away voedingssupplementen?

Water Away voedingssupplementen bieden een aantal voordelen voor de gezondheid.

Hydratatie

Allereerst dragen ze bij aan een goede hydratatie en bevorderen ze de afvoer van gifstoffen.

Water Away bevat natuurlijke elektrolyten zoals magnesium en kalium, die de waterbalans van je lichaam herstellen. Bovendien beschermt vitamine C, een krachtige antioxidant, je cellen tegen vrije radicalen.

Suikervrij, glutenvrij en veganistisch

Tot slot is Water Away suikervrij, glutenvrij en veganistisch. Het is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. Het is eenvoudig in te nemen en lost gemakkelijk op in water voor een verfrissende, verkwikkende drank.

Hoe gebruik je Water Away

Water Away is verpakt in capsules die je 2 keer per dag moet innemen. Een doosje van 180 capsules is voldoende voor een voorraad van 90 dagen (3 maanden). Het is raadzaam om veel water te drinken als je Water Away inneemt om de eliminatie te bevorderen. Vermijd het eten van zuur voedsel, zoals citrusvruchten, omdat dit de werking kan verminderen.

Water Away wordt over het algemeen goed verdragen, maar zoals bij elk voedingssupplement kunnen sommige mensen lichte bijwerkingen ervaren, zoals maagpijn, misselijkheid of jeuk. Verminder in dat geval de dosis of stop een paar dagen met het innemen voordat je geleidelijk weer begint.

Tot slot, om de voordelen van Water Away te optimaliseren, moet je gezond eten, regelmatig bewegen en je stress onder controle houden. Een gezonde levensstijl is essentieel om een gezond zuur-base-evenwicht te herstellen.

Boîtes de gélules de Weigt World

Waar kan ik Water Away kopen?

Waar kan ik Water Away kopen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om Water Away te kopen:

 • Online: De officiële productpagina is natuurlijk de beste optie. Ze hebben regelmatig interessante promoties. Je kunt Water Away ook vinden op sites als Amazon, eBay of PriceMinister. Vergelijk prijzen om de beste deal te vinden.
 • In de winkel: Water Away is verkrijgbaar bij sommige drogisten, drogisterijen en biologische winkels. Vraag je apotheker of hij het product voor je kan bestellen.

VOCHT VASTHOUDEN TEGENGAAN MET WATER WEG


 • Helpt het vasthouden van water te verminderen
 • Natuurlijk vochtafdrijvend middel
 • Helpt overtollig vocht te bestrijden
Water Away, diurétique puissant

Water Away nu kopen

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen als ik dit product gebruik?

Dit voedingssupplement bevat cafeïne, dus neem het niet ’s avonds in, want dat kan je nachtrust verstoren. Het wordt niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen of mensen die gevoelig zijn voor cafeïne.

Overschrijd de aanbevolen dosering niet, want te veel cafeïne kan hartkloppingen, verhoogde bloeddruk, hoofdpijn, angst en afhankelijkheid veroorzaken.

Als je al medicijnen gebruikt, overleg dan met je arts voordat je dit product gebruikt, om mogelijke wisselwerkingen tussen medicijnen te voorkomen.

Mijn gedetailleerde mening

Mijn totaalscore voor Water Away: 4,3/5

Naar mijn mening verdient Water Away een 4,3/5. Deze beoordeling is voornamelijk gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring met dit product. Ik heb ook rekening gehouden met de meningen van andere gebruikers en criteria zoals samenstelling, reputatie en prijs.

Ik heb dit product een paar maanden geleden gekocht om het vasthouden van vocht en cellulitis te verminderen, en ik ben tevreden met de resultaten tot nu toe.

Natuurlijk variëren de resultaten van persoon tot persoon, maar over het algemeen denk ik dat Water Away kan helpen om een gladdere, meer getonifieerde huid te krijgen, vooral als het wordt ingenomen in combinatie met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

De samenstelling: 4,5/5

De samenstelling van Water Away bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die geselecteerd zijn vanwege hun vochtafdrijvende en drainerende eigenschappen. Het bevat:

 • Berken- en brandnetelextracten, rijk aan flavonoïden, die de renale eliminatie van water en gifstoffen bevorderen.
 • Groene thee, een krachtige antioxidant die de bloed- en lymfecirculatie stimuleert.
 • Vitamine B6, essentieel voor een gezonde nierfunctie en het reguleren van de waterbalans.
 • Magnesium, een mineraal dat essentieel is voor meer dan 300 enzymatische reacties in het lichaam, met name die welke betrokken zijn bij de urineafscheiding.

Reputatie: 4/5

Mijn ervaring met WeightWorld is echt bevredigend. Dit merk is volledig gewijd aan programma’s voor gewichtsverlies en het verfraaien van het figuur, en dat spreekt voor mij boekdelen. Hun uitgebreide assortiment producten en specifieke behandelingen hebben me echt overtuigd. Wat vooral mijn aandacht trekt, is de geloofwaardigheid van de site. De TrustPilot geverifieerde beoordelingen en de solide partnerschappen erachter versterken mijn vertrouwen aanzienlijk. Ik voel me echt zelfverzekerd! Er is echter één klein nadeel: WeightWorld is nog niet wijdverspreid. Op dit moment is het vooral bekend onder mensen die echt geïnteresseerd zijn in afvallen en voedingssupplementen.

Prijs: 4,5/5

Het product is heel betaalbaar. Voor ongeveer 25 euro krijg je een flesje met 60 tabletten, wat overeenkomt met een maandkuur. Dit is veel goedkoper dan de meeste andere supplementen om water vast te houden op de markt. Het mooie is dat Weightworld vaak promoties en kortingen aanbiedt als je meerdere flessen tegelijk koopt!

Wtaer Away

Beoordelingen van gebruikers

Op het moment van schrijven is de algemene beoordeling van het product 4,5/5. Volgens de gebruikers is dit product een natuurlijk vochtafdrijvend en vochtafdrijvend voedingssupplement dat waar voor zijn geld biedt en geprobeerd moet worden om gifstoffen en overtollig vocht uit het lichaam te verwijderen. Hier zijn enkele commentaren die ik heb gevonden:

Trustspot - avis et commentaires sur Water Away.
Li li l'eau loin.
Revue WeightWorld de Stephanie.

VOCHT VASTHOUDEN TEGENGAAN MET WATER WEG


 • Helpt het vasthouden van water te verminderen
 • Natuurlijk vochtafdrijvend middel
 • Helpt overtollig vocht te bestrijden
Water Away, diurétique puissant

Water Away nu kopen

Conclusie

Zo, nu weet je wat ik vind van dit voedingssupplement tegen vochtophoping Water Away. Het werkt vrij goed voor mij en ik ben blij dat ik het geprobeerd heb. Natuurlijk moet je ook geen wonderen verwachten, maar over het algemeen heeft dit natuurlijke product me geholpen om me minder opgeblazen en lichter te voelen. De smaak is niet slecht en de prijs is redelijk. Ik raad je aan om het eens te proberen als je op zoek bent naar een milde oplossing tegen het vasthouden van water. Persoonlijk denk ik dat ik het af en toe zal blijven gebruiken, vooral als ik gestrest ben of voor mijn menstruatie.

De alternatieven

Ben je niet tevreden over Water Away van WeightWorld? Wil je de horizon van andere vochtafdrijvende middelen eens bekijken? Dan zit je hier goed!