XLS Medical: mijn mening & beste prijs

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Om je figuur te behouden of gewicht te verliezen, kunnen XLS Medical voedingssupplementen helpen je eetlust te reguleren. Dankzij de uitzonderlijke ingrediënten werkt het eetlustremmend en bevordert het een verzadigd gevoel. Je kunt het dus gebruiken als onderdeel van je gewichtsbeheersing of algemene gewichtsbeheersingsplan. Het is een bondgenoot in afslanken die je zal helpen om je doelen voor gewichtsverlies gemakkelijk te bereiken.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

XLS Medische voedingssupplementen: voor wie? Voor welk gebruik?

Als je niet in staat bent om een dieet te volgen om af te vallen, dan is het XLS Medical voedingssupplement voor jou ontworpen. Het helpt je minder te eten om gewicht te verliezen. Het heeft een eetlustremmend effect, waardoor het ideaal is voor mensen met overgewicht of obesitas, die last hebben van dwangmatig snacken of die moeite hebben hun eetlust onder controle te houden.

Complément alimentaire XLS Medical
Dit XLS Medical voedingssupplement is zeer geschikt om de eetlust te reguleren of om de calorie-inname gedurende de dag beter onder controle te houden. Het is dus nuttig om de eetlust te matigen en het verzadigingsgevoel te verhogen.

Ontdek XLS médical op video:

Kenmerken

Het voedingssupplement XLS Medical van Omega Pharma France Laboratories bevat een formule op basis van een gepatenteerd bestanddeel van plantaardige oorsprong, Redusure. Dit is een extract van konjac, een plant van Aziatische oorsprong die ook een bijzonder effectieve natuurlijke eetlustremmer is.

Redusure garandeert de effectiviteit van dit voedingssupplement, verkrijgbaar in tabletvorm. Het bestaat uit konjacvezels en werkt als een natuurlijke eetlustremmer met een hoog zwel- en viscositeitsvermogen. Na inname zwelt Redusure op tot een gel die de beschikbare ruimte in de maag vermindert en een verzadigd gevoel opwekt.

Hoe moeten de capsules worden ingenomen?

Voor een optimaal gebruik en resultaat raadt XLS Medical aan om 2 capsules per dag in te nemen, verdeeld over 3 dosissen. De dosering is eenvoudig en praktisch: neem 2 capsules voor het ontbijt, 2 capsules voor de lunch en 2 capsules voor het avondeten. Het is belangrijk om ze in te nemen met een groot glas water voor een optimale opname en assimilatie van de ingrediënten. Om elk risico te vermijden, moet je ervoor zorgen dat je 2 liter water drinkt en niet meer dan 6 capsules per dag inneemt.

Wat is de samenstelling van XLS Medical?

XLS Medical benadrukt niet noodzakelijk de samenstelling van dit product:

 • Clavitanol: Clavitanol is een ingrediënt dat specifiek is voor het XLS Medical gamma. Het is gebaseerd op een gepatenteerde mix van planten. Exacte details over de gebruikte planten worden echter niet altijd bekendgemaakt.
 • Microkristallijne cellulose: Dit is een ingrediënt dat vaak gebruikt wordt in voedingssupplementen. Het is afgeleid van cellulose, een stof die van nature voorkomt in planten.
 • Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) : Dit is een polymeer afgeleid van cellulose. Het wordt vaak gebruikt als conserveermiddel en verdikkingsmiddel in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Hoewel het meestal synthetisch wordt geproduceerd, kan het ook van plantaardige bronnen worden afgeleid.
 • Tricalciumfosfaat: Dit is een calciumzout afkomstig van natuurlijke bronnen zoals rotsfosfaat. Het wordt gebruikt als vulstof of hulpstof in bepaalde farmaceutische producten en voedingssupplementen.
 • Magnesiumstearaat: Dit is een magnesiumzout afgeleid van stearinezuur, een vetzuur dat van nature aanwezig is in veel voedingsmiddelen. Het wordt vaak gebruikt als smeermiddel bij de productie van tabletten en capsules.

De meeste producten zijn dus niet natuurlijk, en van sommige, zoals clavitanol, is de samenstelling nog niet erg duidelijk.

XL-S MEDICAL – Une aide à la perte de poids efficace (1) - Capte les graisses - Aide à perdre jusqu'à 3 x plus de poids qu'avec un régime seul (1) - Boîte de 60 Comprimés pour 10 jours
 • UNE aide à la PERTE DE POIDS EFFICACE (1) : XL-S MEDICAL vous aide à perdre du poids et à capter les graisses grâce à la Litramine, dont l'efficacité a été cliniquement prouvée (1).
 • LES BÉNÉFICES : XL-S MEDICAL vous aide à perdre du poids grâce à ses 3 actions permettant de capter jusqu'à 28% des graisses consommées (2), réduire l'appétit et les fringales et améliorer la digestion.
 • DES RÉSULTATS : grâce à sa capacité à capter les graisses alimentaires XL-S MEDICAL vous aide à perdre jusqu'à 3 x plus de poids qu'avec un régime seul (1).
 • INGRÉDIENT PRINCIPAL D'ORIGINE NATURELLE : la Litramine est un complexe breveté de fibres végétales d'origine naturelle qui capte les graisses, vous aidant à perdre du poids(1).
 • XL-S MEDICAL est un dispositif médical pour le traitement et la prévention du surpoids, et le contrôle du poids. Ne contient pas de colorants artificiels, d'arômes , de sel ni conservateurs.
.

Wat zijn de voor- en nadelen van XLS Medical?

Voordelen

 • Verhoogt het verzadigingsgevoel: XLS Medical heeft een afslankend effect. Bij opname wordt de maag snel gevuld waardoor je snel een vol gevoel hebt. Dit controleert je eetlust effectief en helpt je om je eetlust te matigen. Sandrine heeft dit effect ook ervaren en beschrijft het als volgt:“Het is effectief omdat het opzwelt in de maag en je het gevoel hebt dat je al gegeten hebt, dus je vermindert je porties! Beetje bij beetje leer je minder te eten“.
 • Helpt je om je porties onder controle te houden: dit supplement helpt om het hongergevoel te verminderen, zodat je minder kunt eten tijdens de maaltijd, zoals Loja zegt: ”...deze 10 dagen verminderen het verlangen om op elk moment van de dag te knabbelen en verkleinen nog steeds de proporties op je bord”.
 • Helpt je gewicht te verliezen: XLS Medical is een voedingssupplement dat een effectieve rol speelt bij gewichtsbeheersing. Deze effectiviteit bevordert gewichtsverlies, zoals het geval was bij Xavier Marcelin ‘‘Ik verloor 6 kg in zes maanden met xls medical” of Katie ”Verloor 2 kg in 20 dagen zonder speciaal dieet, spijsverteringscomfort en welzijn. Het is een goed product en ik ga ermee door”.

Nadelen

 • Beperkte effectiviteit: voor veel gebruikers is XLS Medical geen wondermiddel. Het vereist een aanzienlijke inspanning van de gebruiker om gewichtsverlies te hopen.Het werkt zolang je jezelf niet volpropt, voor een goed dieet kiest en lichamelijk actief blijft“, aldus Lb. C
 • Bijwerkingen: sommige gebruikers hebben geklaagd over de bijwerkingen van het gebruik van XLS Medical. SS zei “… Ik kan je niet vertellen over de hoofdpijn en het overgeven, het is verschrikkelijk…”. Een andere klant, Audrey Frangi, zei “… het is de geur van de tabletten, ze ruiken heel erg en het is echt onaangenaam als je ze doorslikt“.

Mijn gedetailleerde mening

Mijn algemene beoordeling: 3.3/5

Als ik producten beoordeel, kijk ik naar een aantal belangrijke criteria. Hier is een beknopte lijst van waar ik op let:

 1. Samenstelling: Ik let vooral op micronutriënten en macronutriënten, omdat die een cruciale rol spelen bij mijn gewichtsverlies en gezondheid.
 2. Reputatie: Reputatie is voor mij een essentieel criterium. Het is moeilijk om een onbekend merk zonder aanwezigheid in de media te vertrouwen, vooral voor dit soort producten.
 3. Prijs: De prijs moet redelijk zijn, zodat ik het regelmatig kan gebruiken als maaltijdvervanger, zonder dat het een al te grote financiële impact heeft.
 4. Dosering: Het gemak en het gemak om het elke dag in te nemen zijn belangrijk voor mij. Ik wil het zonder beperkingen of moeilijkheden kunnen gebruiken.

Lees mijn volledige review van XLS Medical hieronder!

Samenstelling: 2/5

Uit de informatie op de officiële website kunnen we geen duidelijke conclusies trekken over de natuurlijke of onnatuurlijke aard van de ingrediënten van XLS Medical! Sommige ingrediënten, zoals microkristallijne cellulose, zijn van natuurlijke oorsprong, terwijl andere over het algemeen synthetisch geproduceerd zijn of afkomstig van minerale bronnen. Tot slot wordt de exacte samenstelling van Clavitanol niet altijd bekendgemaakt. Dat maakt me een beetje sceptisch over de natuurlijke kwaliteit van het product!

Merkbekendheid: 4/5

XLS Medical is behoorlijk bekend! Eerlijk gezegd zou ik het moeilijk geloven als iemand me zou vertellen dat hij nog nooit een advertentie van XLS Medical heeft gezien! Dus wat de naamsbekendheid betreft, denk ik dat we hebben vastgesteld dat het merk goed bekend is bij het grote publiek. Aan de andere kant, aan de consumentenkant, heeft het goede en minder goede pers, afhankelijk van ieders ervaring.

Prijs: 3/5

Het product wordt zowat overal op het internet verkocht. Op Amazon kun je XLS Medical vinden voor €29,99 voor een doos met 60 tabletten, een kuur van 10 dagen. Er is ook een doos met 180 tabletten voor een kuur van een maand voor €69,99. De prijs is vrij gemiddeld, ongeveer €0,25 per tablet, wat een klein budget kan betekenen voor elke nieuwe kuur.

XL-S MEDICAL – Une aide à la perte de poids efficace (1) - Capte les graisses - Aide à perdre jusqu'à 3 x plus de poids qu'avec un régime seul (1) - Boîte de 60 Comprimés pour 10 jours
 • UNE aide à la PERTE DE POIDS EFFICACE (1) : XL-S MEDICAL vous aide à perdre du poids et à capter les graisses grâce à la Litramine, dont l'efficacité a été cliniquement prouvée (1).
 • LES BÉNÉFICES : XL-S MEDICAL vous aide à perdre du poids grâce à ses 3 actions permettant de capter jusqu'à 28% des graisses consommées (2), réduire l'appétit et les fringales et améliorer la digestion.
 • DES RÉSULTATS : grâce à sa capacité à capter les graisses alimentaires XL-S MEDICAL vous aide à perdre jusqu'à 3 x plus de poids qu'avec un régime seul (1).
 • INGRÉDIENT PRINCIPAL D'ORIGINE NATURELLE : la Litramine est un complexe breveté de fibres végétales d'origine naturelle qui capte les graisses, vous aidant à perdre du poids(1).
 • XL-S MEDICAL est un dispositif médical pour le traitement et la prévention du surpoids, et le contrôle du poids. Ne contient pas de colorants artificiels, d'arômes , de sel ni conservateurs.
.

Conclusie

XLS Medical voedingssupplement is een afslankproduct dat ook een effectieve oplossing is om overgewicht te verliezen. Het helpt de trek, het knabbelen en de eetlust tijdens de maaltijd te verminderen om zo het gewicht onder controle te houden. Het wordt daarom aanbevolen voor mensen met overgewicht of obesitas die hun eetlust niet gemakkelijk onder controle kunnen houden of een overmatige voedselinname hebben.

Het is echter geen magisch product dat gewichtsverlies bevordert zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Als je XLS Medical gebruikt en een betere gewichtsbeheersing wilt bereiken, moet je ook gezond eten, alcoholgebruik beperken en regelmatig bewegen.

Je kunt mijn volledige dossier over de beste eetlustremmers raadplegen.

De alternatieven

Ben je op zoek naar een natuurlijker of minder duur voedingssupplement? Bekijk dan hier mijn alternatieven: