Medicijnen om snel zwanger te worden

[Artikel bijgewerkt op 11/09/2023]

Een ouder worden kan een obsessief verlangen zijn en vrouwen die al verschillende pogingen hebben moeten doen, weten dat dit verlangen zo zeurderig wordt dat het een groot deel van je geest in beslag neemt. Je toevlucht nemen tot medicatie kan dan een laatste hoop lijken. Hier is een overzicht van een aantal medicijnen die je kunnen helpen zwanger te worden zonder dat je een recept nodig hebt.

Voordat je verder leest

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb een passie voor voeding en gezondheid.

De artikelen die je op mijn site vindt, zijn het resultaat van diepgaand onderzoek dat ik graag met je wil delen. Ik wil echter benadrukken dat ik geen gezondheidsdeskundige ben en dat mijn advies in geen geval dat van een gekwalificeerde arts mag vervangen. Ik ben er om je te begeleiden, maar het is belangrijk dat je een professional raadpleegt voor specifieke vragen of medische problemen. Jouw welzijn is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de juiste deskundigen raadpleegt en zorg zo goed mogelijk voor jezelf.

Homeopathische behandeling

Homeopathische behandelingen zijn een van de beste manieren om zwanger te worden zonder recept. Door hun diversiteit en grote aanpassingsvermogen zijn ze een perfecte methode voor het oplossen van veel van de voortplantingsproblemen waarmee je te maken kunt krijgen.

Deze medicijnen bestaan uit korrels die een reinigende, zuiverende en zelfs herstellende werking hebben. Afhankelijk van de problemen waarmee je te maken hebt, kun je :

  • Ovarium 7CH, 1 dosis op dag 5 van de cyclus, folliculinum 7CH, 1 dosis op dag 7, progesteronum 7CH, 1 dosis op dag 21, als je vruchtbaarheidsproblemen hebt en een cyclus van 28 dagen hebt, neem dan als een enkele dosis:
  • Igniata amara 9CH, 5 korrels ’s ochtends en ’s avonds, gelsenium 9CH, 5 korrels ’s ochtends en ’s avonds, bij een zwangerschap die langzaam op gang komt of tijdens een babyproef.
  • Lycopodium 9CH, 5 korrels ’s ochtends en ’s avonds en Gelsenium 9CH, 5 korrels ’s ochtends en ’s avonds om de kwaliteit van haar baarmoederhalsslijm te verbeteren.
Médicament pour tomber enceinte ?

Acupunctuur en de duizend naalden

Dit is tegenwoordig een zeer populaire methode om vrouwen met een kinderwens te helpen. Deze eeuwenoude methode is gebaseerd op het gebruik van naalden en staat algemeen bekend om zijn vermogen om het lichaam te ontspannen. In het boek “The Miracle of Pregnancy” van Dr. Lisa Olsen wordt deze techniek echter gezien als een revolutionaire methode voor het oplossen van veel van de problemen die gepaard gaan met onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen.

De naalden laten de juiste golven door het lichaam circuleren, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en het voortplantingssysteem wordt gestimuleerd. Acupunctuur is een van de beste medicijnen om zwanger te worden zonder recept.

Natuurlijke planten om zwanger te worden

Onze dagelijkse consumptie van planten en voedsel kan fungeren als een medicijn om zwanger te worden zonder recept als het goed is vastgesteld. Neem hiervoor voedingsmiddelen die van nature grote hoeveelheden vitamine A, B, C en D, sporenelementen en omega’s 3 en 6 bevatten. Probeer oliën zoals borage, teunisbloem en kabeljauwlever, en neem planten zoals paardenbloem, maca en dong op in je dieet, die zeer nuttig zijn tijdens de proefperiode van de baby.

Veel mensen weten niet dat een uitgebalanceerd dieet ervoor zorgt dat het voortplantingssysteem synchroon functioneert met de rest van het lichaam. Dit helpt de wachttijd voor een zwangerschap aanzienlijk te verkorten en creëert een ideale omgeving voor de foetus. De planten en voedingsmiddelen die we elke dag eten zijn medicijnen en vergiften, dus je moet goed opletten wat je eet als je zwanger wilt worden!